Fallout 4
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

daniilsan347

Uploaded by

daniilsan347

Virus scan

Safe to use

About this mod

Переклад українською Munitions - Ammo Expansion Project - ECO Extension

Застосовуйте нові типи боєприпасів Munitions до будь-якої зброї на ходу в самій грі. Також включає в себе рецепти створення та утилізації но

Requirements
Permissions and credits
Для роботи перекладу не треба мати оригінальний мод, але не забудьте дати Endorse автору.
ВМІСТ
  • Цей плагін додає нові типи боєприпасів Munitions до системи конвертації боєприпасів ECO, щоб ви могли конвертувати будь-яку зброю, як з робочого столу, так і з меню Швидкої Модифікації ECO.
  • Крім того, він також додає рецепти створення та утилізації цих нових типів боєприпасів до робочого столу ECO („Станція боєприпасів“). Усі вони, як і раніше, доступні в кількості 10 і 100 (вибухівка в 1/10).
  • Рецепти утилізації працюють у співвідношенні 2:1 (1 компонент на 2 частини боєприпасів), так само як і рецепти утилізації ванільних боєприпасів ECO.
  • Якщо у вас встановлений „improved INNR“ від ECO, цей мод буде використовувати його і показуватиме власні правила іменування для нових конвертацій боєприпасів.
  • Правила INNR від Munitions було вимкнено, оскільки вони несумісні з INNR від ECO (та більшістю інших переробок INNR), а правила, введені Munitions, вже охоплені INNR від ECO у будь-якому випадку. Це повинно працювати заднім числом, якщо ви вже додали INNR від Munitions.
  • Типи боєприпасів, які з'являються у вигляді рецептів створення/утилізації та в меню Швидких Модифікацій, можуть бути налаштовані за допомогою оригінального голодиску „Налаштування Munitions“ або додаткової вкладки MCM цього мода.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО КОНВЕРТАЦІЮ БОЄПРИПАСІВ
Ви можете використовувати декілька модів, які додають нові типи боєприпасів і використовують систему конвертації боєприпасів ECO, навіть якщо вони мають однакові/подібні/перекриваючі типи боєприпасів. Система просто використовуватиме боєприпаси з мода з найвищим пріоритетом (розміщеним нижче за інші) у вашому порядку завантаження. Це робиться для того, щоб запобігти непотрібному роздуванню системи та змусити її працювати, не вимагаючи фундаментальних змін у самій системі.
Ось приклад: Ви використовуєте два мода, які додають у гру боєприпаси калібру .32, і обидва також додають цей калібр до конвертації під набої калібру .32 ECO. У цьому випадку ви можете контролювати, який з двох типів боєприпасів .32 буде застосовано в ECO, змінюючи порядок розташування двох плагінів у вашому порядку завантаження відносно один одного. Виграє той, що був завантажений останнім.
СУМІСНІСТЬ
Повинно працювати з усім.

Переклад українською моду Munitions - Ammo Expansion Project - ECO Extension.
Конвертуйте будь-яку зброю у будь-який момент на льоту зсередини гри. Також включає нові рецепти для виробництва та утилізації боєприпасів. Налаштування через голодиск або MCM.