Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Мод дозволяє вам експортувати ваші поселення у зовнішні файли-креслення, ділитися ними з друзями або імпортувати їх в будь-яку з ваших збережених ігор для будь-якого з ваших персонажів.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Transfer Settlements - Shareable Settlement Blueprints
Оригінал мода дивіться на цій сторінці


ОПИС:
Transfer Settlements - це мод, який дозволяє просто експортувати ваші поселення у зовнішні файли даних під назвою КРЕСЛЕННЯ, а також дозволяє імпортувати ці креслення назад у вашу гру, використовуючи їх у будь-якій із ваших збережених ігор будь-якого з ваших персонажів. Подібно до попередніх налаштувань Looksmenu або Bodyslide, цей мод також відкриває нову можливість ділитися цими файлами даних на NexusMods.com як єдиними файлами схем поселення, які кожен може завантажити та використовувати з цим модом.

ПЕРЕГЛЯНЬТЕ ПОСІБНИКИ/ОГЛЯДИ ДВОХ ЮТУБЕРІВ!


 



ВСТАНОВЛЕННЯ/ВИМОГИ

1) Встановіть останню версію F4SE!

- скопіюйте ВСІ ФАЙЛИ ТА ПАПКИ з F4SE у ваш каталог встановлення Fallout 4! Transfer Settlements вимагає папки Data з F4SE, зокрема Data/Scripts/F4SE.pex І Data/Scripts/ObjectReference.pex! 

- якщо у вас виникли проблеми зі встановленням або використанням F4SE, подивіться FALLOUT 4 Script Extender (F4SE) - Підручник від Gopher 

- і не забудьте запускати гру за допомогою f4se_loader.exe замість Fallout4.exe!


ДУЖЕ РЕКОМЕНДУЄМО використовувати інструмент: Fallout4.exe Auto-Backup, оскільки цей мод потрібно оновлювати з кожною новою версією гри.



2) Встановіть HUDFramework!



3) Встановіть Transfer Settlements

Завантажте та встановіть оригінал, завантажте та встановіть переклад з заміною файлів оригіналу.

Увімкніть TransferSettlements.esp за допомогою менеджера модів або вручну. 

Переконайтеся, що ці рядки з’явилися у вашому ../Documents/My Games/Fallout4/Fallout4Custom.ini: 


[Archive] 
bInvalidateOlderFiles=1 
sResourceDataDirsFinal=



Якщо у вас виникли проблеми зі встановленням модів, перегляньте ці підручники від Gopher:
Enabling Mods for FALLOUT 4
FALLOUT 4: Installing Mods on PC (MANUALLY)



Після встановлення мода ви отримаєте голозапис у своєму інвентарі під назвою "[Settings] Перенесення поселень", який ви знайдете в підменю "Голозаписи налаштувань" без префікса [Settings], якщо ви використовуєте моди сортування предметів. Його також можна створити в хімлабораторіях у розділі "Спеціальне". Усі функції, які пропонує цей мод, доступні на одному голозапису. 


В якості альтернативи, починаючи з версії 1.42, є опціональна сумісність із Mod Configuration Menu (MCM). Якщо ви використовуєте MCM меню, вам слід знайти загальні параметри Перенесення поселень у розділі Налаштування мода у меню гри. Параметри все ще доступні з голозапису. 




TL;DR

Використовуйте голозапис та дотримуйтесь інструкцій у грі. 




ЕКСПОРТ ПОСЕЛЕНЬ


Завантажте голозапис в поселенні, яке ви бажаєте експортувати, і виберіть "Експорт цього поселення на креслення".

На наступному екрані виберіть слот для креслення зі списку. Ці слоти для креслень представляють пронумеровані теки у вашій теці з кресленнями, яка знаходиться у теці інсталяції Fallout 4 у Data\F4SE\Plugins\TransferSettlements\blueprints. Тож, наприклад, файл даних для креслення в першому слоті виглядатиме приблизно так Data\F4SE\Plugins\TransferSettlements\blueprints\1\bp_dante_abernathy_1702081950.json. Отже, вибір слота для креслення тут визначить теку креслення, яку ви бажаєте використовувати для цього експорту поселення. Зауважте, що будь-які раніше існуючи креслення у вибраній теці буде автоматично перезаписано, тому переконайтеся, що ви створили резервну копію своїх файлів креслень в іншому місці, якщо ви хочете експортувати більше населених пунктів, ніж кількість доступних слотів для креслень. 

Вибравши один із них, ви можете налаштувати параметри експорту.

- Експорт оригінальних предметів (не створених гравцем)
Увімкнувши експорт оригінальних предметів, ви експортуєте предмети, пов’язані з майстернею поселення, але не створені гравцем. Подумайте про дитяче ліжко Шона в Сенкчуарі-Гіллз як приклад.
Це корисно, якщо ви раніше видалили ці елементи та хочете повернути їх у свою гру. Але в більшості випадків ви, ймовірно, захочете експортувати лише ті предмети, які створили самі. 

- Експорт предметів DLC / Експорт предметів, доданих модами
Якщо вимкнути експорт елементів DLC або елементів, доданих модами, це означає, що ви не хочете експортувати ці типи елементів у проект. За замовчуванням ці параметри увімкнено, оскільки процес імпорту ідеально обробляє відсутні DLC або модифікації.

- Експорт сільськогосподарських тварин (собаки, коти, браміни)
Опція експорту сільськогосподарських тварин дозволяє експортувати собак, котів, брамінів у ваше креслення. Зауважте, що це ніколи не експортуватиме унікальних тварин, таких як кішка Мейсі чи брамін Кларабель з ферми Ебернати.

- Експорт приручених істот
Опція експорту приручених істот дає вам змогу експортувати різноманітних приручених істот, доданих до вашого поселення за допомогою кліток із DLC Wasteland Workshop або з модів, які працюють аналогічно.

- Експорт предметів на основі маркерів
Об’єкти на основі маркерів - це об’єкти поселень, які представлені маркерами в режимі Майстерні. Щоб успішно експортувати такі об’єкти, Transfer Settlements тепер може опціонально працювати в режимі Майстерні, надаючи можливість повністю імітувати будівництво поселення вручну. Це було протестовано з пакетом розширення Settlement Objects Expansion Pack v1.6.4 від ccmads і Build Your Own Pool v4.0 від Akarnan, але має бути сумісним з усіма модами, які працюють подібно. 

- Експорт дротових з'єднань живлення
Для цієї функції потрібен F4SE 0.4.1 або новішої версії та ObjectReference.pex від F4SE. Для додавання даних дротових з’єднань до вашого плану знадобиться новий експорт за допомогою Transfer Settlements v1.41 або новішої версії. Вибравши цю опцію, ви збережете дані для всіх дротових підключень електроживлення у вашому поселенні.

- Експорт предметів Sim Settlements
Ця опція вимагає встановлення Sim Settlements. Позначивши цей пункт, можна експортувати ділянки Sim Settlements, плани забудови та етапи оновлення також експортуються, тому ви зможете імпортувати ту саму ділянку з тією самою будівлею з усіма поточними експортованими оновленнями.
VIP Stories можна експортувати - доступно в Sim Settlements (2.1.7).
Industrial Revolution Advanced Industrial Plots можна експортувати - доступно в Sim Settlements (2.1.7).
Industrial Revolution Martial Plots and Recreational Plots можна експортувати.

Зауважте, що всі ці параметри також доступні перед імпортом креслення, тож навіть якщо файл містить усі експортовані предмети, тварин і істот із різних DLC і модів, завжди можна відмовитися від тих самих категорій об’єктів і НІП перед імпортом креслення, як ви можете відкинути їх тут. Іншими словами, вам ніколи не доведеться імпортувати ці додаткові ресурси з креслення, якщо ви цього не хочете, але вибір не експортувати непотрібні елементи спочатку може призвести до швидшої операції як під час експорту, так і під час імпорту.

ПОЧАТИ ЕКСПОРТ!
Закриває Піп-бой і починає процес експорту.

СКАНУВАННЯ
Спочатку поселення буде проскановано на активи, які дійсно дійсні щодо ваших налаштувань експорту.

- Синє виділення = активи скануються
- Жовте виділення = активи, які ви викинули
- Червоне виділення = активи, які не можна експортувати, наприклад поселенці чи унікальні тварини

ЕКСПОРТ
Після завершення процесу сканування програма починає експорт решти ресурсів, які все ще виділені синім кольором. Якщо об’єкт стане зеленим, це означає, що він потрапить у зовнішній файл креслення. Після завершення процесу експорту також можна прочитати звіт про деталі проекту. Настійно рекомендуємо вам зробити знімок екрана звіту, якщо ви хочете опублікувати своє поселення, оскільки в ньому вказані необхідні плагіни для вашого поселення. Крім того, ви завжди можете перевірити ці дані, відкривши сам файл креслення за допомогою текстового редактора.




ФАЙЛИ КРЕСЛЕНЬ


Чертежі створено у форматі JSON, який є форматом відкритого стандарту, який використовує зрозумілий для людини текст для зберігання/передачі даних. Ці файли креслення знаходяться у вашій інсталяційній теці Fallout 4 у розділі Data\F4SE\Plugins\TransferSettlements\blueprints\, де кожен непорожній слот Blueprint містить пронумеровану теку з файлом JSON. Так, наприклад, якщо ви експортуєте поселення в слот 1, ви знайдете файл креслення в Data\F4SE\Plugins\TransferSettlements\blueprints\1\.

ЗАВАНТАЖЕННЯ КРЕСЛЕНЬ НА NEXUSMODS
Опублікувати своє поселення як креслення-модифікацію можна за кілька простих кроків.

  • Експортуйте своє поселення, як зазначено вище. 
  • Знайдіть файл. 
  • Переконайтеся, що ви запакували файл разом із теками. Ваш архів має містити повний шлях, наприклад F4SE\Plugins\TransferSettlements\blueprints\1\my_cool_settlement.json, а не лише файл JSON. Але НЕ включайте інші файли з теки F4SE або плагіни! Ви повинні включити лише ваші файл(и) Креслень (JSON). 
  • Назвіть свій мод щось на кшталт "... Settlement Blueprint" - це важливо, якщо ви хочете, щоб користувачі легко розпізнали його як проект Перенесення поселень за назвою моду. Виберіть категорію Transfer Settlement Blueprints для свого моду та додайте тег: Transfer Settlements Blueprint! 
  • Після завантаження файлу на NexusMods і налаштування сторінки моду переконайтеся, що ви додали Transfer Settlements як вимогу. Ви також можете додати F4SE та HUDFramework, але цей мод уже покриває ці вимоги.
  • Переконайтеся, що ви також додали всі інші моди, які є вимогами для вашого Креслення.


ПРОФЕСІЙНА ПОРАДА: ПЕРЕВІРТЕ ЦІ ЧУДОВІ ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ ОБРОБКИ КРЕСЛЕНЬ
Transfer Settlements Blueprint Manager by DieFeM
Fallout 4 - TSB Item Havok Disabler by FiftyTifty
NMM Transfer Settlements Blueprint Installer by Caladon



ІМПОРТ КРЕСЛЕНЬ


Знову завантажте голозапис, але цього разу ваше місцезнаходження не має значення. Виберіть "Імпорт поселення з креслення".

На наступному екрані виберіть проект, який ви хочете імпортувати, залежно від номера теки, до якої ви скопіювали або експортували його раніше.

Після вибору одного з них ви побачите коротку інформацію про файл (формат креслення або спливаюче повідомлення залежно від ваших загальних налаштувань), а потім на наступному екрані ви зможете точно налаштувати параметри імпорту.

Показати інформацію про креслення
Ви можете перевіряти інформацію про проект будь-яку кількість разів.

Імпорт оригінальних предметів (не побудованих гравцем)
Увімкнувши імпорт оригінальних предметів, ви імпортуєте будь-які предмети, які спочатку були пов’язані з майстернею поселення, але не були створені творцем Креслення. Іншим прикладом можуть бути Топлі та Кавуни на фермі Ебернеті. Звичайно, якщо Креслення не містить таких елементів, цей параметр не має значення.

Імпорт предметів DLC / Імпорт предметів, доданих модами
Якщо ви не хочете імпортувати елементи, які походять із мода чи DLC, ви можете вимкнути їх. Зауважте, що якщо у вас не встановлено ці DLC або моди, скрипт пропускатиме елементи незалежно від цих параметрів.

Імпорт домашніх тварин (собак, кішок, брамінів)
Ви можете залишити це вимкненим, якщо ви не хочете імпортувати домашніх тварин із креслень.

Імпорт приручених істот
Ви можете залишити це вимкненим, якщо не хочете, щоб істоти були імпортовані з креслень, які приручені клітками з DLC Wasteland Workshop. Зауважте, що якщо проект містить цей тип істот, вони будуть ворожі, доки ви не увімкнете бета-випромінювач.

Імпортувати або знищувати маркери
Об’єкти на основі маркерів - це об’єкти поселень, які представлені маркерами в режимі Майстерні. Щоб успішно імпортувати або знищувати такі об’єкти, Transfer Settlements тепер може додатково працювати в режимі Маайстерні, надаючи можливість повністю імітувати будівництво поселень вручну. Це було протестовано з пакетом розширення Settlement Objects Expansion Pack v1.6.4 від ccmads і Build Your Own Pool v4.0 від Akarnan, але має бути сумісним з усіма модами, які працюють подібно. Щоб знищити такі предмети в існуючому поселенні, вам також потрібно вибрати опцію "Знищувати поселення перед імпортом".

Імпорт дротових силових з'єднань
Для цієї функції потрібен F4SE 0.4.1 або новішої версії та ObjectReference.pex від F4SE. Якщо поселення було експортовано за допомогою Transfer Settlements v1.41 або новішої версії, швидше за все, у ньому будуть дані для підключених об’єктів. Позначивши цю опцію, ви відтворите дротові з’єднання у вашому поселенні.

Відновлення підключених силових з'єднань
Для цієї функції потрібен F4SE 0.4.1 або новішої версії та ObjectReference.pex від F4SE. Це закріплені з’єднання живлення, додані в DLC Contraptions Workshop і Vault-Tec Workshop, наприклад канали та секції сховища. Імпорт/відновлення цих не дротових з’єднань відбуватиметься автоматично, скрипт автоматично визначатиме під’єднані об’єкти та відновлюватиме фіксовані з’єднання, тому для роботи цього не потрібно виконувати новий експорт за допомогою Transfer Settlements v1.41 або новішої версії. Позначивши цей параметр, такі типи з’єднань мають бути відновлені, навіть якщо ви імпортуєте проект, який було експортовано зі старішою версією мода.

Імпорт ділянок мода Sim Settlements
Ця опція вимагає встановлення Sim Settlements. Позначивши цей пункт, можна імпортувати ділянки Sim Settlements. За допомогою цієї опції буде відновлено лише тип ділянки без фактичних планів забудови чи модернізації будівлі. Отже, якщо це була житлова ділянка на бетонних фундаментах, то вона буде імпортована як нова житлова ділянка на бетонних фундаментах, яка все ще може перетворитися на будь-які типи будівель.

Імпорт будівель мода Sim Settlements
Ця опція вимагає встановлення Sim Settlements. Позначивши цей пункт Sim Settlements, можна імпортувати ділянки разом із оригінальними планами забудови. За допомогою цієї опції буде відновлено лише тип ділянки та тип будівлі без фактичної модернізації будівлі. Отже, якщо це була піднята хатина, її буде імпортовано як нову підняту хатину рівня 0, яку ще має побудувати поселенець.

Імпорт будівель та оновлень мода Sim Settlements
Ця опція вимагає встановлення Sim Settlements. Позначивши цей пункт Sim Settlements, можна імпортувати ділянки разом із їхніми оригінальними планами будівництва та всіма його оновленнями. За допомогою цієї опції тип ділянки, тип будівлі та всі досягнуті оновлення будуть відновлені миттєво. Отже, якщо це була каюта моряка 3-го рівня, її буде імпортовано як каюту моряка 3-го рівня, як це було під час експорту поселення.
VIP Stories можна імпортувати - переконайтеся, що ви призначили поселенця на ділянку після того, як ви імпортували ділянку з опцією "будівля та оновлення" - доступна в Sim Settlements (2.1.7).
Industrial Revolution Advanced Industrial Plots можна імпортувати - доступно в Sim Settlements (2.1.7).
Industrial Revolution Martial Plots and Recreational Plots можна імпортувати.


Знищувати поселення перед імпортом
Безсумнівно, найцікавішою функцією Transfer Settlements є видалення вашого попереднього поселення таким вражаючим способом! Не хвилюйтеся, вибухи нешкідливі. Ніби. :)


ПОЧАТИ ІМПОРТ!
Закриває Піп-бой і починає процес імпорту. Він автоматично телепортує вас до поселення, якщо ваш персонаж знаходиться занадто далеко.

ВИБУХИ
Процес імпорту почнеться з підриву всього вашого поселення, якщо ви вибрали цей варіант раніше. Додаткові бали за літаючих брамінів!

ІМПОРТУВАННЯ
Імпортувати креслення також досить весело, оскільки скрипт анімує об’єкти таким чином, що кожен елемент піднімається знизу з певним ефектом частинок. Гравець також висловить своє щастя з приводу структур, які швидко з’являються.

ЩОБ ВИПРАВИТИ ВСІ НАВМЕШІ ТА МАРКЕРИ МЕБЛІВ, РОЗМІЩЕНІ СКРИПТОМ, БУДЬ ЛАСКА, ЗБЕРЕЖІТЬ ТА ПЕРЕЗАВАНТАЖТЕ СВОЮ ГРУ ПІСЛЯ ІМПОРТУВАННЯ ПРОЕКТУ!




ГОЛОВНІ НАЛАШТУВАННЯ


Мета цього меню - дати вам можливість вимкнути все, що цікаво в цьому моді. Зазвичай для вирішення проблем, пов’язаних із продуктивністю, або для прискорення роботи мода.

Виділяти об'єкти під час експорту
Ви можете вимкнути сині, жовті, червоні та зелені шейдери для елементів під час процесу експорту.

Озвучувати сканування під час експорту
Ви можете вимкнути звукові ефекти сканування, пропуску, помилок і успіху для елементів під час процесу експорту.

Відтворювати коментарі під час імпорту
Ви можете вимкнути хвилювання гравця під час процесу імпорту.

Вибухи під час знищення поселення
Вимкнувши вибухи, знищивши поселення, предмети просто зникнуть, а не підірвуться.

Анімація під час імпорту
Якщо анімацію ввімкнено, під час імпорту елементи будуть переміщатися на свої місця. Якщо вимкнути це, усі елементи просто зникатимуть.

>>> Елементи з'являються з-під землі
За допомогою цієї анімації предмети піднімаються з-під землі.

>>> Елементи опускаються з неба
З цією анімацією предмети спускаються з неба.

Вимкнути генератори при підключенні електрики
Генератори будуть тимчасово зупинені, поки процес імпорту відновить електроенергію. Значно покращує продуктивність!

Вимкнути генератори під час вибуху
Перед видаленням населеного пункту генератори будуть відключені. Покращує продуктивність!

Вимкнути ШІ НІПів під час імпорту
Весь ШІ НІПів буде тимчасово вимкнено протягом усього процесу імпорту. Покращує продуктивність!

Електричні ефекти при підключенні електрики
Електричні звукові ефекти, іскри та випадкові випадкові прямі удари блискавки виникають, щоб розпочати роботу та активувати електричні елементи в дощову/грозову погоду. Якщо вимкнути це, живлення повернеться до поселення безшумно.

Тимчасовий шторм для запуску електрики
Незалежно від цього параметра, якщо увімкнути ефекти електрики, відбуваються випадкові прямі удари блискавки, щоб розпочати роботу та активувати електричні елементи в дощову/грозову погоду. За допомогою цієї опції ви можете викликати тимчасовий шторм, щоб активувати цей ефект кожного разу під час імпорту поселень, якщо ви, звичайно, не перебуваєте у внутрішній локації. Nuka-World, Far Harbor, True Storms і Vivid Weathers автоматично визначаються, і до цієї функції автоматично додаються нові типи штормів.

Інформація про креслення у вигляді креслення
Починаючи з версії 1.41, у грі з’явилося нове представлення файлів даних креслень у стилі гри. Вибравши цей параметр, інформацію про креслення можна розглядати як об’єкти типу Книги, який виглядає як справжні креслення з 37 вбудованими дизайнами, які відповідають 37 поселенням типу Vanilla та DLC. Якщо вимкнути цю функцію, інформація про проект буде показана в простому спливаючому вікні.

Багатопоточний скрипт виконання
Transfer Settlements зазвичай працює з багатопотоковістю. Загалом це означає, що скрипт не чекає завершення певної операції, перш ніж перейти до наступного елемента для ініціювання тієї ж операції. Вимкнення багатопотоковості може вирішити проблеми з продуктивністю або збоями, якщо у вас виникнуть проблеми з використанням мода, однак це значно сповільнює процеси імпорту та експорту. Зауважте, що вам ніколи не слід вимикати цю функцію під час використання мода з увімкненою анімацією!

Натиснути на Сеттл-бой для старту експорту/імпорту
Pip-Boy тепер просто закривається, а також є нова спеціальна анімація - ви можете спостерігати, як гравець натискає Сеттл-бой замість чорних екранів завантаження, коли ви починаєте експорт або імпорт. Якщо вимкнути цю опцію, гравець просто закриє піп-бой без додаткової анімації.

Показати віджет прогресу в стилі Піп-бою
HUD віджет може додатково відображатися в режимі піп-боя (це дуже корисно, оскільки експорт зазвичай відбувається набагато швидше, коли ваш піп-бой відкритий).

Перевірка електромережі в режимі Майстерні
Вимкніть цю опцію, якщо ви не хочете, щоб мод перевіряв вашу електромережу кожного разу, коли ви входите в режим Майстерні.

ПРЕСЕТ: За замовчуванням
Цей стиль є розумним балансом між кінематографічними та швидкими пресетами. Він вимикає анімацію предметів і вимикає генератори для підвищення продуктивності під час імпорту, але в іншому випадку зберігає більшість крутих функцій мода.

ПРЕСЕТ: Стабільний
Цей стиль уповільнює виконання скриптів експорту та імпорту та вимикає всі ефекти анімації, шейдерів і звуку, а також виконання багатопотокового скрипта. Ви повинні спробувати використати цей стиль, якщо у вас виникнуть проблеми під час експорту чи імпорту поселення.

ПРЕСЕТ: Швидкісний
Цей стиль вимикає всі анімаційні, шейдерні та аудіоефекти, але використовує максимально швидке багатопотокове виконання сценарію. Ви повинні використовувати цей стиль, якщо ваша мета - експортувати чи імпортувати поселення якомога швидше. 

ПРЕСЕТ: Кінематографічний
Цей стиль вмикає всі анімаційні, шейдерні та звукові ефекти. Це налаштування за замовчуванням для мода, і ви повинні використовувати його, якщо у вас ніколи не виникало проблем із використанням мода.




The mod is specifically designed to support any items added by DLCs and other mods to your workshop!

On top of that it also supports any custom settlements added by mods as long as those settlements are using the vanilla Workshop object placed in the gameworld through the editor. Of course in this case you will need the original settlement mod to be installed in your game to import the blueprint of that custom settlement.

The mod is compatible with Place Everywhere, and it is also capable of exporting and importing Scaling data! You can also force items to be imported as static objects by manually editing the blueprint file and changing the value 'RemoveHavok' from 0 to 1 on certain items.

The mod is fully compatible with Sim Settlements, Sim Settlements Expansions and any Sim Settlements Addons!

The mod is fully compatible with Chesko's Conquest mod!

The mod is compatible with most mods that add objects to the workshop that act as markers in Workshop Mode.

The mod is capable of optionally exporting and importing creatures tamed with cages from the Wasteland Workshop DLC or from mods working similarly. 

Probably needless to say but Transfer Settlements does not support model or texture replacer mods. It will export the FormID of the original item regardless of the mesh or skin replacements.



Although I've been testing the mod for months, you should expect some unknown issues and the occasional crashes, especially during or after importing a settlement. If so, make sure you read my sticky post how to fix these problems and how to report bugs.



- Releasing Settlement Distributor, a Win32 tool that converts blueprints into standalone mods (esp + script) that do not require F4SE or Transfer Settlements - meaning you can build a settlement on PC and upload it to XB1
- Researching the possibilities of exporting settlements from XB1 without F4SE (no promises)


Подяки:
Expired6978 - huge amount of F4SE help
registrator2000 - huge amount of Papyrus tips, F4SE, C++ and HUDFramework help

ousnius - additional C++ help
GroteGrottrol - mod testing and solving user problems on my mod page and on my discord server
Izaharia - mod testing and solving user problems on my mod page and on my discord server
Mentha - solving user problems on my mod page and on my discord server
Oxhorn - mod testing and awesome showcase video
Gopher - mod testing and awesome tutorial video
lasse1001 - solving user problems on my mod page
DieFeM - solving user problems on my mod page and creating the Transfer Settlements Blueprint Manager
kinggath - working together on mod compatibility and Papyrus tips
ccmads - working together on mod compatibility
timtimman - initial brainstorming
jonwd7 - mod title god


Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!