Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Піп-Бой із Fallout 76, перероблений для Fallout 4. Замінює ванільний Піп-Бой та містить кілька варіантів фарбування, які можна розблокувати під час гри.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Pip-Boy 2000 Mk VI.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці








Цей мод є заміною, він замінює ванільний Піп-Бой 3000 для гравця, але не для інших НІПів. Містить усі нові анімації, а також кілька малюнків, які можна створити на верстаті модифікації броні. Автор створив купу фарбувань і буде продовжувати оновлювати цей мод додатковими. Деякі фарбування не мають ефектів, деякі мають, а деякі є легендарними. Є передумови для виконання багатьох фарбувань. Крім того, якщо ви встановите цей мод під час проходження, ви отримаєте доступ до будь-яких фарбувань, на які ви вже маєте право. Ви отримаєте сповіщення, що фарбування доступно, коли воно розблокується.

Розблокування фарбувань
Базові кольори
Після встановлення ви одразу отримаєте доступ до кількох основних варіантів кольорів.
Поточні параметри:
-Стандартний
-Синій
-Зелений
-Червоний
-Фіолетовий 
Інші прийдеться розблокувати в процесі проходження гри.


Чи можу я пропустити це й отримати всі фарбування?
Так, ви можете. Наступна консольна команда розблокує всі фарбування одночасно: setstage Neeher_PaintTracker 50



Встановлюється як зазвичай за допомогою NMM або Vortex. Встановлення вручну також підходить, оскільки цей мод використовує архіви. Цей мод не потребує DLC, F4SE чи інших модів.
Для цього мода ПОТРІБНА принаймні версія гри 1.10.80 від 3го Квітня 2018 або вище. 

Моделі та текстури цього моду є трохи більш високоякісними. Щоб бути в безпеці, перевірте, як ваш комп’ютер справляється з цим, перш ніж виконувати цей мод. 




Плагін не редагує жодних ванільних записів, але замінює моделі та анімацію своїми архівами. Ймовірно, не буде сумісним з іншими модами, що змінюють Піп-Бой.
Pip-Boy Customisation Framework: Деякі користувачі помітили що, залежно від порядку завантаження він може чи не може мати впливу на Pip-Boy 2000.
Фарбування Creation Club: Ці фарбування можуть відображатися у списку, але не впливатимуть на Піп-бой, замість цього вони просто змінять фарбу на стандартну.
Pip-Boy Flashlight: Існує додатковий файл виправлення, доступний для завантаження на вкладці "Файли" цієї сторінки моду, щоб перезаписати один файл, доданий цим модом.



Однозначно більше варіантів фарбувань.
Також оновлення анімацій.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!