Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Some manually verified files

About this mod

Concord Revised розширює інтер'єри Конкорда, додаючи нові внутрішні локації та розширюючи існуючі.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Concord Revised.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



{Огляд}
Цей мод розширює та переробляє територію Конкорду за рахунок інтер'єрів з маленькими шматочками історії, лутом та великою кількістю ворогів. Підсумовуючи, можна сказати, що цей мод додає десять нових інтер'єрів, два відредагованих ванільних інтер'єру (Музей і Службовий вхід), три нові унікальні зброї з відповідними легендарними модифікаціями, колекційні гармати для розміщення у вашому поселенні, повністю працюючу систему поселення в музеї, (використовуйте моди на утилізацію, щоб допомогти цьому моду в утилізації речей) і велику кількість пасхалок.


[Причина]
Конкорд відчувається як зона, призначена для демонстрації нового движка на E3, але в ній не можна нікуди увійти і вона порожня. Також тому, що автору мода подобається вивчати Creation Kit у своєму власному темпі, і це дійсно просто домашній проект. Сподіваюся вам сподобається!


Якщо вам подобається цей мод, будь ласка, підтримайте його, а якщо у вас є грандіозні ідеї для мода, поділіться ними в розділі повідомлень. 


[Рекомендації]
Наполегливо рекомендується розпочати нову гру.
І важливо, щоб ви завантажили цей мод у самому низу вашого порядку завантаження.
Моди 'Scrap everything'/'Place anywhere' рекомендуються для повної свободи будівництва в Музеї.
(Це не обов'язково, але якщо ви помітите те, що не можете утилізувати, дайте знати автору мода).


(Рекомендовані моди)
Plenty O' Exploration; Здається, що мод працює нормально.
Commonwealth Underground and Forgotten Spaces; Швидше за все, працює і з Plenty of Exploration (принаймні у Конкорді).
Vault Tec in Concord; Повинно працювати нормально.
Concord EXPANDED; Чудово працює.
ELFX Patch for Concord Revised; Повинно виправити цю прикру помилку... (Автор не знає, чи це спрацює, але ви можете спробувати розмістити це в додатку Museum Revised і перевірити, чи це допоможе.)

(Старі рекомендовані моди)
Concord Township; За словами деяких користувачів, він викликає проблеми, але потребує додаткового тестування. (Використовувати на свій страх і ризик/Не використовувати.)
Beantown Interiors; Може все ще працювати, але може викликати проблеми, потрібне подальше тестування. (Використовувати на свій страх і ризик/Не використовувати.)

[Встановлення]
Користувачі мод-менеджерів - встановіть оригінал як і будь-який інший мод, потім, поверх встановіть переклад.

Встановлення вручну - розпакуйте теку з оригіналом, потім помістіть теку Data в каталог Fallout 4 (тобто туда, де знаходиться файл fallout4.exe). Потім поверх встановіть переклад.

(ДЛЯ ОБОХ ВИДІВ ВСТАНОВЛЕННЯ) Якщо з'явиться запит на перезапис файлів vis та meshes, натисніть "Так"! (OR) ви можете вручну видалити самі файли (не папки!) з каталогу з грою, перейшовши до обраного розташування файлів.



[ВИМОГИ]
Легальна ванільна копія Fallout 4, DLC в даний час не потрібні.


Велика подяка theDeluxeSam за відео з демонстрацією мода, яку можна подивитися або тут, або на вкладці відео на nexus. (Вона вже трохи застаріла з виходом V1.7).

[Сумісні моди]
'Sim settlements', 'Wild wasteland', 'Beantown interiors project', 'Vault Tec in Concord', 'Concord Township' (з в1.5), 'Concord Expanded', 'Commonwealth underground and forgotten spaces' та 'Plenty o' Exploration' повинні бути сумісні.

'Unofficial fallout 4 patch', 'Interiors enhanced - darker ambient light and fog', 'Tales of the commonwealth', 'Enhanced lighting and FX' та 'Vertibird faction paint schemes' технічно сумісні, але можуть викликати проблеми з previs/fps якщо завантажувати до цих модів.


[Несумісні моди]
Квест у 'Tales of the Commonwealth' може бути порушений через цеq мод. (Автор ще не отримав інформації про те, чи він справді несумісний, але залишає це нагадування тут до підтвердження).

The Museum of Freedom - Reborn, та наступні моди Minuteman HQ повністю несумісні з цим модом.

Дивний поворот подій: Bar-Stool Games здається несумісний і викликає CTD.


[Відомі помилки] - Будь ласка, повідомляйте про всі помічені вами випадки, дякую.
В основному легкі проблеми з ФПС у Музеї Свободи, на станції Гарпер, у Службовому вході та на Станції перекачування стічних вод. (У цих місцях комп'ютер починає підгальмовувати).
"Вогнестріл" {Оновлено}, натискання миші призводить до дивної анімації зброї, автор поняття не має, як це виправити.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!