Fallout 4
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

AssetGroup or AssetGroups

Uploaded by

AssetGroups

Virus scan

Safe to use

About this mod

DEF_UI Adlı arayüz modun opsiyonel seçeneklerinden olan etraftaki hurdaların hangi bileşenlere ait sahip olduğunu belirten "def_inv_scrap_en.esp" adlı .esp dosyasını düzenledim. İngilizce yapımı kimse eleştirmesin sonuçta bunu yarar sağlamak adına yaptım size bir şey vaad etmedim haliyle eleştiri değil teşekkür istiyorum.<

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
  • AÇIKLAMA
DEF_UI Adlı arayüz modun opsiyonel seçeneklerinden olan etraftaki hurdaların hangi bileşenlere ait sahip olduğunu belirten "def_inv_scrap_en.esp" adlı .esp dosyasını düzenledim.
İngilizce -> Türkçe yerelleştirme çalışmasını kimse eleştirmesin, sonuçta bunu yarar sağlamak adına yaptım size bir şey vaad etmedim haliyle eleştiri değil teşekkür istiyorum.
ASIL MOD ÜSTÜNE KURULMALI!

  • KURULUM
1. Asıl moda gereksinim duyulmaktadır, asıl modun 1.5.1 versiyona sahip olan içeriği indirin
2.1. Asıl modu "Vortex" benzeri mod yönetim araçları kullanıyorsanız;
- Asıl modu araç ile kurulumunu gerçekleştirin
- Yerelleştirilmiş modu indirin ve araç ile kurulumunu gerçekleştirin.
- Çakışma olacak, normal aynı modu üstüne yüklüyoruz bir nevi. Vortex aracında çakışmaya dair bildirim çıkacaktır bildirim içeriğini görmek için "MORE" butonuna tıklayın, açılan pencerede "load" kısımlarına dikkat etmeliyiz. Yerelleştirilmiş modun hizasında yer alan "load" seçeneklerine tıklayın; seçeneklerde = "after (suggested)" veya "after" ikisinden sadece biri gözükür olanı seçin ve farklı bir işleme girmeden "Save" butonuna basılarak işlemi tamamlayın.
- Çakışan modlar için kurallı oluşturmuş olduk. En son yeniden bildirim gelip bu kuralı işleme alması için "DEPLOY" butonuna tıklayın.
2.2. Asıl modu "Vortex" harici manüel kuruyor iseniz;
- Modu indirdikten sonra sıkıştırılmış dosyadan mod içeriğini dışarı çıkartın ve hepsini kopyalayın hedef dizin olarak oyun klasörünün Data(".../Fallout4/Data") kısmına yapıştırın. 
- Yerelleştirilmiş Modu indirin sonra sıkıştırılmış dosyadan yerelleştirilmiş .esp dosyasını dışarı çıkartın ve hepsini kopyalayın hedef dizin olarak oyun klasörünün Data(".../Fallout4/Data") kısmına yapıştırın.
3. Kurulum tamamlandı, oyunu açarak DEF_UI modunun yerelleştirilmiş "def_inv_scrap_en.esp" adlı dosya içeriğiyle oyundaki hurdaların hangi bileşenlere sahip olduğuna bakarken Türkçe terimler görerek oynayabilir, kendinizden geçebilirsiniz.

  • EMEK VE TEŞEKKÜRLER
Modun yerelleştirilmesinde katkısı olan AssetGroup veya AssetGroups veya AssetGroup™ adında bulunan kullanıcıya teşekkürler. (Bu benim, anlarsınız ya teşekkür edin!).
Modun yayınlanmasını ve emek verip yerelleştirilmiş modu tek başına oynayıp Türk dilinin zevklerini tek başına yaşamak yerine bu zamanda kimsenin mod yerelleştirilmesi yapma isteği olmayan kesim yerine inatla hazırlayıp topluluğa sunan AssetGroup veya AssetGroups veya AssetGroup™ adında bulunan kullanıcıya teşekkürler. (Bu benim, anlarsınız ya teşekkür edin!).

  • DÜŞÜNÜYORUM(Burayı okurken dünyevi tarafınızı bir kenara bırakın yahut okurken o tarafınız güçlüyse sizi geri çağıracak ve bu başlıktan ayrılacaksınız. Okumayın, okutmayın)
Bu modu inatla düzenlerken bir yandan Unofficial Patch adlı modu da yerleştiriyordum. Açıkçası hayvan gibi satırlar var o derece hayvanı temsil eden somut bir ifadeye dönüşüyor aynı bir kirpinin tüm dikenlerini yumuşatarak çıkartıp yeni dikenlerinin çıkmasını sağlamak gibi bir fantezinin olmadığını bu modun yerelleştirilmesinde direk google amacayı kullandığımı ona rağmen google çeviri çok yaşa diyerek modun birçok satırını yerelleştirdim geriye kalan 2377 adet satırı çevirmeden bırakıp kendim oyunda oynuyorum. Hee.. toplamda ne kadar satır? 18102(yazıyla onsekizbin yüziki) adet satır. Bu bir iş mi evet iş yiyorsa siz yapın ben oynayayım. Şuan kendim yerelleştirdim google amca ile bazı terimler üzerine birbirimize gülüyoruz. Burayı okumayın.
** Burası beynin kustuğu kısımdır aynı bir içkiden sonraki düzelme evresinde bulunan sürecin ta kendisidir, dikkat edin çekilebilirsiniz.