Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Мод Quicktrade від registrator2000, який додає можливість швидкої торгівлі з торгівцями, компаньйонами та поселенцями.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod QuickTrade Redux.
З дозволу автора мод переведено і розміщено. Оригінальна мода дивіться на цій сторінці

Мод QuickTrade від registrator2000, який додає можливість швидкої торгівлі з торгівцями, компаньйонами та поселенцями, з невеликими змінами мода від Dylbill.


Вступ

Цей мод - альтернативна думка про режим QuickTrade від registrator2000, який він люб'язно дозволив автору поділитися зі спільнотою. QuickTrade надає можливість швидкої торгівлі з торговцями та поселенцями, не проходячи через стомлюючий діалог. 

Зміни

  • Додано трекер компаньйона, щоб вашого компаньйона не потрібно було призначати до поселення для використання функції швидкого інвентарю.
  • Тепер у компаньйона використовується лише функція інвентарю.
  • Додана можливість вимкнути QuickTrade під час бою через MCM меню.
  • Додана можливість вимкнути QuickTrade для сплячих персонажів через MCM меню.
  • Починаючи з версії 1.2, додано можливість доступу до швидкого інвентарю лише у компаньйонів (без поселенців).
  • Додано функцію, яка додає кришки торгівцям під час використання швидкої торгівлі, яку ви можете налаштувати через MCM меню.
  • Ви можете налаштувати кількість кришок, максимальну кількість кришок і поріг відстані, який визначає, як далеко ви повинні відійти від торгівця, щоб торгівець знову отримав кришки. Торгівець отримує кришки лише один раз, поки ви поряд з ним. Відійдіть та поверніться, щоб знову додати кришки торгівцю. 

- Версія 1.6. Додано предмет (категорія misc) під назвою "Швидкий інвентар". При додаванні його персонажам він включає опцію швидкого інвентарю для них.

- Версія 1.7. Основний файл - Додано більше налаштувань для використання швидкого інвентарю: "Поселенці/Компаньйони", "Тільки компаньйони", "Тільки поселенці" та "Тільки предмет". Якщо встановлено значення "Тільки предмет", у персонажів, які мають предмет "Швидкий інвентар", буде потрібна опція.

- Версія 1.8. Додана гаряча клавіша для увімкнення/вимкнення швидкого інвентарю для окремих персонажів. Зауважте, що ця опція дає персонажу предмет "Швидкий інвентар". Ви можете вимкнути швидкий інвентар для поселенців/компаньйонів, які також є торгівцями, щоб замість них була доступна опція "Торгівля". 

- Версія 1.9. Додані кришки тепер йдуть у скрині торгівців, а не в інвентар, щоб не допускати фармінгу кришок від поселенців/компаньйонів. Ви повинні купити/продати один раз у кожного торгівця, перш ніж інжектор кришок спрацює і мод знайде скриню торгівця. Ви повинні зробити це лише один раз для кожного торгівця.

- Версія 1.9.1. Перероблено умови, щоб швидкий інвентар мав пріоритет, але якщо швидкий інвентар не був увімкнений для компаньйона чи поселенця, а вони є торгівцем, то опція швидкої торгівлі все одно з'явиться.

Вимоги
Mod Configuration Menu
F4SE

Встановлення

Розархівувати в теку Data гри, чи встановити мод-менеджером та підключити плагін до списку завантажень модів.
Якщо ви використовуєте оригінальний/старий QuickTrade, просто встановіть цей мод поверх старого з перезаписом файлів.


Подяки
Registrator2000
Dylbill

Інші моди автора
Companion Carry Weight Transfer
Power Armor Quick Equip
Take and Equip Or Use
Buy Building Materials Anywhere
Solar Street Lights
Turn Objects Up


Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!