Sid Meier's Civilization VI
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Zur13

Uploaded by

Zur13

Virus scan

Safe to use

Tags for this mod

55 comments

  1. toonamove
    toonamove
    • member
    • 256 posts
    • 1 kudos
    Hello there, this mod is really awesome and useful, can you maybe update it, as it conflicts with this Strudelerer's mod --> https://www.nexusmods.com/civilisationvi/mods/111. If I start a new game thre's no problem it works, but if I load/reload a save, the interface of yours mod into the game disappear. As the same for the mod "units cheats mod".
  2. TomasDLago
    TomasDLago
    • member
    • 1 posts
    • 0 kudos
    down load in to wear ????  simple question wher do i download it to .....no instucktion or what ever.....pleas help drunken bastard....
    1. Firestorm02849
      Firestorm02849
      • member
      • 32 posts
      • 0 kudos
      Prob a bit late now, but download to Documents\My Games\Sid Meier's Civilization VI\Mods 
      if no mods folder there, right click, create new, folder and name it mods, also DO NOT load saved configuration you will need to make new configuration.
    2. ComradeTorchwick
      ComradeTorchwick
      • member
      • 15 posts
      • 0 kudos
      OMG Ty, you just explained why SO MANY of my mods wouldn't work. It's because I was loading a saved configuration of my favorite settings
  3. Antigaprime
    Antigaprime
    • member
    • 27 posts
    • 0 kudos
    In case this doesn't seem to work for you: Don't load configuration. Create a new one. Same for Unit Cheat Panel. These are the only mods I've tried using, but probably required for each time a mod is added or removed. As it seems loading a configuration also reverts the mod status to that of when using that configuration.
    1. RoxerNW
      RoxerNW
      • member
      • 2 posts
      • 0 kudos
      +1
      Thanks man, this works!
      I was checking this mod by loading old saves or creating new games from a preset and was certain that it simply doesn't work.
    2. Firestorm02849
      Firestorm02849
      • member
      • 32 posts
      • 0 kudos
      Thank you, this worked for me, i was almost pulling my hair out trying to figure out how to do it lol
  4. ricardocabral9000
    ricardocabral9000
    • member
    • 143 posts
    • 0 kudos
    Thank you so much for this mod! it's given me a lot more hours in this game, just recently I wanted to build a 5 city maya empire with each city focused on something different and this helped make it perfect. Also I played a Dido game where I wanted acess to all the coast and this made it possible. I never got a single crash with the mod, even removing mountains with clicking fix game data.
    I once tried to remove a mountain adjacent to a lake and on save load it poped up an extra warning, so I didn't do that. Thank you so much for both this and the unit mod. It does a bunch of things that the firetuner doesn't, placing wonders with the firetuner is a too weird.
  5. RedWolf689
    RedWolf689
    • premium
    • 2 posts
    • 1 kudos
    could you please update to work with newest version? The only mods I have are yours, aside from the official add-ons.
       Thanks
  6. Weight4It
    Weight4It
    • supporter
    • 4 posts
    • 0 kudos
    Does this mod work in multiplayer? Me and my friend both have the mod and it loads just fine in multiplayer, however the issue comes at the end of the turn. My friend always desyncs from me and all progress they made is now lost. We are playing on a local network and it doesn't happen without the mod installed so internet isn't the issue.
  7. QRIT91
    QRIT91
    • member
    • 1 posts
    • 0 kudos
    No CME button for me :(
    Its compatible with my version, its in the right folder and i started a new game. Any suggestions?
    It DOES show up in ''Additional Content'' and its enabled.
    Tried v10, v8 and v5
    1. Zur13
      Zur13
      • premium
      • 951 posts
      • 56 kudos
      I can't say what is happening I didn't got such situations maybe it's some other mod you have was updated and causing this. Try to disable all other mods and check if the CME button appears in new game (loading old save will enable other mods so you need to use check it in new game with only CME mod).
    2. TheGlave
      TheGlave
      • supporter
      • 19 posts
      • 0 kudos
      i have the same a problem. started a new game without other mods. no button. Maybe you should add a hotkey and see if that works for us.
    3. Zur13
      Zur13
      • premium
      • 951 posts
      • 56 kudos
      What expansions do you have?
      Could you Load the save game and send me archive with your game logs? The logs should be there:

      Documents\My Games\Sid Meier's Civilization VI\Logs
    4. Marzmalade
      Marzmalade
      • premium
      • 2 posts
      • 0 kudos
      I’m having the same issue with the mod showing up in the additional menu but not when I start a new game (no icon)
  8. 13alanmonb
    13alanmonb
    • member
    • 1 posts
    • 0 kudos
    Hi! Great Mod! I installed it, opened once during the game and used fine. Now I cant even open Civ6 GS with the mod in my original Civ file.
  9. bluntblunt21
    bluntblunt21
    • member
    • 1 posts
    • 0 kudos
    for me it starts properly, but when i try to use it i cant really do anything, i just have the window but i doesnt work
  10. GREYTHX1138
    GREYTHX1138
    • member
    • 7 posts
    • 0 kudos
    can anyone explain how to place rivers now i used this in the past and it was easy now i cant even place a single tile river draining into the ocean.

    ok found out what was going on started using Steel and thunder unit expansion and unique units mod and it conflicts with the create river part of this mod.