Skyrim
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Salahmalah

Uploaded by

Salahmalah

Virus scan

Safe to use

3 comments

  1. ThatGuyYeah
    ThatGuyYeah
    • premium
    • 348 kudos
    User didn't ask permission when uploading this translation. I do not support this version of the mod.
    1. AnantaJennes
      AnantaJennes
      • member
      • 9 kudos
      Miféle világ az ahol egy nemzet kizáródik a téma anyanyelvi megismerésébõl csak azért, mert valaki ENGEDÉLY baszakodós rendszert követ!? Bármiféle téma honosítása mindenféle "engedélymentességet" élvez az egész világmindenségben!
      Ez alól kivételt képez az UFO - USA nyelvtani szótár. Az UFO - Orosz nyelvtani szótár. Az UFO - Kínai nyelvtani szótár.. és a többi mivel mindenki a saját tûznél süti a pecsenyét. (nyilván, tévedhetek... mert a kémek mindenütt dolgoznak és a dolog átfedése megoldott)
      Mélyen szégyellje magát mindenki aki millióktól vonna meg efféle lehetõséget. Nem mintha ezrek vagy csak százak lennének akiket ez a téma érdekel... Ámde és azonban EGY ember is számít!
      És még mielõtt elfelejteném.
      Azt gondolom, ha az alkotó (módkészítõ) tényleg olyan ember mint amit közzétett... Akkor MEG KELLETT VOLNA KÖSZÖNNIE azt, hogy valaki vette a fáradtságot és idõt szánt a gyarló nemzeti kisebbsége részre. 
      A fordító-feltöltõ nem tisztelte meg a közönségét a verzió szám megadásával, de hát ez is olyan magyarka (hungarian) szerû dolog. Tehát... nincs miért nyafogni fõként akkor, ha a folyamatos "frissítés" egyféle életforma... A magyar amúgy is lusta válogatni és a legújabb alkotásra teszi az ujjacskáját... az pedig értéktelen.
      Amúgy pedig... úgy nyelvtanilag mint helyesírásilag eléggé ... cenzúrát igénylõ produkció amit valaki... legalább elkövetett még akkor is ha csak egy Hungarian nyelven sikerült lefordítania Magyar helyett. A szótárfájl (SST) megosztásának hiánya miatt pedig vagy ezt cenzúrázgatja valaki kedvére... vagy megírja ismét. Önmagának (egyvalaki kárhozatára és sokak kárára na meg persze szégyenére).
      De hé... A frissítések miatt ez már értéktelen...! A magyarka amúgy is sok millió egyén és nekik többségben nem felel meg a másik alkotása mivel az így vagy úgy de sajnos kifogásolható. A kifogásolás az egyik legfontosabb magyar virtus. Ráadásul ez legalább piacképes...

      És a magyar munkaértéke is pont azért alacsonyabb... mert mindent sokszor kell elvégezni EGY helyett!
  2. garus1818
    garus1818
    • BANNED
    • 0 kudos
    Hehe két User versenyzik ki tud több magyarítást feltenni.
    Szép, még itt a Nexus-on is megmutatjátok az igazi magyar virtust. XD
    Nem csodálom, hogy mindenhonnét elhajtják a magyarokat.