Stardew Valley

File information

Last updated

Original upload

Created by

bugrar

Uploaded by

bugrar

Virus scan

Safe to use

About this mod

Stardew Valley oynuyorsunuz ve herkes meşhur ''Zuzu Şehrinden'' bahsediyor. Oyun boyunca bu şehri duymak sizde biraz olsun merak uyandırmadı mı? Nasıl bir yer olduğunu öğrenmenin tam vakti!
Bütün GÖRSEL ve METİN çevirilerini içerir, özenle hazırlanmıştır.

SDV 1.6 için uygundur.

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
NOT: ZUZU ŞEHRİ, BU ÇEVİRİ İLE BİR TÜRK ŞEHRİ GİBİ TASARLANMIŞTIR, HER DETAYINI TÜRKÇE YAPMAYA ÇALIŞTIM, KEYİFLİ OYUNLAR DİLERİM.
DETAYLAR, DESTEK VE BİLGİ İÇİN ALT KISIMDAKİ DISCORD LİNKİMDEN SUNUCUMA KATILABİLİRSİNİZ.
                                              

Stardew Valley'in hareketli kalbine - Zuzu Şehri'ne hoş geldiniz! Bu heyecan verici mod, uykulu çiftlik hayatınıza bir heyecan patlaması katıyor. Kendinizi yeni özellikler, karakterler ve ilginç sürprizlerle dolu fırtınalı bir maceraya hazırlayın! Sıradan çiftçilik hayatına elveda deyin ve gökdelenlere, gösterişli kafelere ve Junimo'ların bile işin üstesinden gelmesini sağlayamayacağı şehir havasına merhaba de! Bu inanılmaz mod, sevdiğiniz çiftçilik sim'inize şehir heyecanı ve bir miktar kaos getiriyor. Şehre birçok yoldan ulaşılabilir: Otobüsle, trenle veya kanalizasyonla!

Canlı Şehir Merkezini Keşfedin
Sıradan rutinlere veda edin ve canlı bir şehir manzarasına merhaba deyin! Zuzu Şehri, ışıltılı mağazalar, göz kamaştırıcı pasajlar ve ağız sulandıran yemek mekanlarıyla tamamlanan yepyeni bir bölge sunuyor. Kendinizi canlı ortama bırakın ve her kuytu köşedeki sırları ortaya çıkarın.

Diğer Karakterlerle Tanışın
Benzersiz dostluklar kurmaya ve unutulmaz bağlar kurmaya hazır olun! Zuzu Şehri'ni evleri olarak gören farklı karakterlerden oluşan bir ekiple tanışın. Etrafta çok sayıda şehir insanı varken havada aşk kokusu var! Flörtöz yapınızı güçlendirin ve romantizm seçenekleriyle dolu bir kasırgaya hazırlanın. Sofistike şehir züppesini mi seçeceksin, yoksa kalbin o pizza şefine mi bağlı? Joja Şirketleri'nin ilginç CEO'sundan, bir macerapereste dönüşen şeflere kadar Zuzu Şehrinde arkadaş canlısı ve sevimli NPC sıkıntısı yok!

Heyecan Verici Görevleri Takip Edin
Macera seni bekliyor! Zuzu Şehir Merkezi sizi tetikte tutacak heyecan verici görevlerle dolup taşıyor. Şehrin karanlık, nemli kanalizasyon sisteminde cesur görevlere çıkın ve bol miktarda bulmacayla en çılgın hayallerinizin ötesinde hazineler bulun. İlk önce Zuzu Çölü'nün ağzına kadar bol ganimetlerle dolu ama aynı zamanda girişinizi bekleyen ölümcül yaratıklarla dolu korkunç mağaralarına dalın. Yolculuğunuz bol kahkaha ve beklenmedik ödüller vaat ediyor!

Ve bir sürü sürpriz!
Zuzu Şehir Merkezi sizi saatlerce kendine hayran bırakacak hoş sürprizlerle dolu. İlginç Paskalya yumurtalarından beklenmedik karşılaşmalara kadar bu mod, heyecanı canlı tutuyor ve Stardew Valley'de bir daha asla sıkılmamanızı sağlıyor! Şunu hayal edin: Sizi şehre anında karşılayan bir Otobüs Durağı alanı, alışveriş ihtiyaçlarınız için bir "Joja Mini" marketi, hareketli bir kavşak alanı ve hatta doğrudan çöle giden bir otoyol kavşağı! Ayrıca gizli bir vaha benzeri sığınak, Joja Merkez Binası (kurumsal maskaralıklara dikkat edin!) ve barınak alanının içinde gizlenmiş sevimli bir kafe bulacaksınız. Ve hepsi bu kadar da değil; bir yer altı kanalizasyon alanımız (otobüs öncesi kilidi açılabilir), herkesin en sevdiği mavi tenli delikanlının bulunduğu gizli bir noktamız (kimi kastettiğimizi biliyorsunuz) ve biraz tüyler ürpertici ganimetlerle dolu bir mağaramız var. zorluklar. Ah, gizemli ormanı unutma! Tren yolculuğuna çıkmak ister misiniz? Yeni tren istasyonuna atlayın ve daha fazlasını keşfedin! Bize güvenin, sizi bekleyen daha sayısız sürpriz var...

Türkçe yama son sürüme göre özenle hazırlanmıştır, teknik hatalar için bana discord'dan ulaşabilirsiniz:
Discord Destek Sunucum'a tıklayarak sunucumda benden bilgi ve destek alabilirsiniz.
Çeviri: @bugrar

Downtown Zuzu
Olasılıklarla dolu bir dünya...