Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

KaktuZHD

Uploaded by

KaktuZHD

Virus scan

Safe to use

About this mod

Що, якби вивіски були зроблені реальними людьми зі Cкайриму? Повна ретекстуризація вивісок, надзвичайна увага до деталей та занурення.

Requirements
Permissions and credits

Перекладає багато банерів по всьому Скайриму!

Нарешті!

Після нескінченних годин роботи це зроблено!
Ідея цього мода полягає в тому, щоб зробити вивіски більш органічними, ніби зробленими реальними людьми з реальних матеріалів.
Мені здалося дивним, що в кожному моді ретекстури вивіски виглядають так, ніби їх зробила одна і та ж людина, в одному стилі і техніці, незалежно від того, чи був власник корчми чоловіком чи жінкою, незалежно від їхньої професії чи особистих даних.
У моєму баченні ви побачите, що деякі вивіски були зроблені більш вправними художниками, ніж інші, більш погано зроблені.
Деякі вивіски були зроблені одним і тим же мандрівним художником ... (чи зможете ви знайти таємну історію, приховану в тонких деталях, розкиданих на деяких вивісках ...?)
Не соромтеся вмикати вільну камеру і детально розглядати кожен мазок пензля, маленькі помилки чи плями фарби.
Це почалося як проста робота, а закінчилося тим, у що я вклала багато пристрасті та любові, що також допомогло мені багато чому навчитися.
Сподіваюся, вам сподобається!

Важливі примітки:

-Наразі не можу зрозуміти, як ретекстувати знак Белетора у Вайтерaні :(
-Деякі нормальні мапи неможливо модифікувати без редагування сітей (це за межами моїх можливостей на даний момент)
-Звичайно, ви знайдете деякі знаки, які вам не сподобаються, не соромтеся видалити їх у вашій інсталяції, перш ніж сказати мені, мені байдуже.
-Конструктивна критика вітається, тролі або розумники, які перегинають палицю, будуть миттєво повідомлені і, швидше за все, забанені.
-Не намагайтеся використовувати оптимізатори текстур, вона вже оптимізована для найкращої якості та продуктивності. (насправді спробуйте, якщо хочете, розмір файлу все одно не зміниться)


Спочатку встанови оригінал а потім встанови переклад


Кредити\Credits


Дуже дякую 
ElSopa за чудовий мод ElSopa HD - Unique Hand Made Signs Overhaul SE та за дозвіл у перекладанні текстур для цього моду! Рекомендую подивитися його інші моди!
Many thanks ElSopa for the wonderful ElSopa HD - Unique Hand Made Signs Overhaul SE mod and for the permission to translate the textures for this mod! I recommend checking out his other mods!