Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

KaktuZHD

Uploaded by

KaktuZHD

Virus scan

Safe to use

About this mod

Переклад моду Legacy of the Dragonborn

Requirements
Permissions and credits
Можливі лексичні помилки та недоліки, якщо ви знайдете їх то повідомте, щоб я міг би їх виправити


Legacy of the Dragonborn V5


Щелепи Забуття вже давно зімкнуті, але є ті, хто прагне знову розкрити пащу руйнування, щоб досягти своїх мерзенних цілей. Давно розбите серце імперії прийшло на землі розбрату Скайріма і чекає на того, хто пов'язаний з ним, щоб знову зробити його цілісним.

Legacy of the Dragonborn - одне з найвідоміших доповнень для Skyrim, яке не має собі рівних: найуніверсальніший, найширший і найобширніший простір для експонування артефактів, який коли-небудь бачила серія Elder Scrolls! Окрім музею, в якому можна виставити майже 3500 потенційних унікальних предметів і наборів (включно з підтримуваними модами), цей мод пропонує абсолютно нову фракцію гільдії, яку ви можете створити з нуля, "Товариство Дослідників". Він пропонує десятки нових квестів, кілька основних квестових дуг і численні корисні та унікальні механіки, які зосереджені навколо вашого будинку в Галереї Драконорожденних на самоті.
 
Legacy розроблений як базовий мод, на основі якого ви можете будувати порядок завантаження і всю гру. Рекомендується ПОЧАТИ гру з цього мода і всіх вибраних підтримуваних модів і патчів, які вже встановлені і готові до роботи. Legacy змінить ваш погляд на Скайрім, змінить спосіб гри і дасть вам причину і підстави робити все, що ви робите як Драконорожденний. Музей не тільки пропонує місце для демонстрації вашої здобичі, але й відстежує різні досягнення за допомогою детальних дисплеїв, показує, чого ви досягли і де побували. 

Оскільки історія мода побудована навколо канонічного аспекту, що гравець є Драконорожденним, це потенційно може порушити певне занурення в гру, якщо ви граєте не за Драконорожденного. Основний квест Legacy зосереджується навколо нього і залежить від певних ванільних квестів, які визначають вас як такого. 

Завантажте сьогодні і дізнайтеся, чому так багато людей кажуть: "Я більше не граю в Skyrim, я граю в Legacy of the Dragonborn".

Особливості

Галерея Драконорожденних - величезний музей, що прикрашає столицю Самотності (поруч із синім палацом), в якому є місце для майже 3500 можливих артефактів, квестових експонатів та багато іншого з ванільної версії, Legacy та підтримуваних модів.

Сховище - повністю обладнаний будинок гравця з усіма зручностями, які тільки можна побажати, з усіма доступними станціями ремесла, а також спеціальною станцією розчаклування, трансморганізатором дорогоцінних каменів душі, екстрактором душі, археологічною станцією, верстаком для створення реплік та багатьма іншими можливостями. У Bits and Pieces можна придбати простір для сім'ї та оточення, а також оранжерею та розкішний внутрішній дворик. На довершення до цього, з вітринами для зберігання речей, які створюють відчуття, що в будинку живуть, прихованим скарбом і багатьма іншими речами, сховище стає справжнім експонатом для демонстрації.

Майстерня - інтелектуальна система крафтингу, яка зберігає всі ваші ресурси для крафтингу локально і додає їх у ваш інвентар, коли ви активуєте одну зі станцій крафтингу. Також доступне заклинання, за допомогою якого ви можете отримати доступ до вашого сховища з будь-якого місця. Майстерню можна активувати в будь-якій точці світу!

Сотні нових реліквій - "Спадщина" додає в гру величезну кількість реліквій і колекцій, а також надає унікальні сітки і текстури практично для кожного унікального предмета в грі.

Складна квестова лінія - Справжня доля Драконорожденних розкривається в обширній головній квестовій лінії, яка прагне об'єднати реліквії, пов'язані з двома аспектами Чим-Ель Адабал: Лорханом і Акатошем. Цей повністю переписаний квест дозволяє тим, хто грав у минулому, зіграти заново з новими ворогами, новими шляхами і новими результатами.

Гільдія дослідників - Набридли однотипні гільдії в Скайримі? У нас є для вас рішення. З абсолютно новою гільдією ви заснуєте себе як Товариство Дослідників. Набирайте членів, організовуйте експедиції та користуйтеся унікальними навичками членів Гільдії. Кульмінацією стануть 3 масштабні експедиційні завдання зі складними битвами з босами та захоплюючими дух декораціями.

Максимальна сумісність - Legacy надає інсталятор патчів FOMOD, доступний в Legacy Patch Central, який виявить всі моди, які ви активували в порядку завантаження, і порекомендує, які патчі потрібні.

Автоматичне сортування дисплеїв - Якщо ви не хочете блукати Галереєю в пошуках місця для демонстрації ваших нових скарбів, в офісі куратора є автоматичний сортувальник, який просканує ваш інвентар і покаже всі зібрані вами предмети. Ця оновлена система працює швидше, ніж будь-коли раніше, шукаючи лише групи предметів у вашому інвентарі, а не весь список.

Створення реліквій - Хочете використати знайдену потужну реліквію? Не позбавляйте музей експонату, зробіть його копію вже сьогодні!
Нове вміння (Археологія) - відкриваючи більше з сотень місць розкопок, розкиданих по всьому Скайріму, ви будете підвищувати рівень археології, що дозволить вам перетворювати знайдені фрагменти на нові цікаві реліквії. Деякі зі спеціальними здібностями, а інші просто для показу. Археологія також має 3 нових дерева перків, які не залежать від системи перків Skyrim для максимальної сумісності!

Ящики для транспортування з музею - Занадто багато здобичі? Встановіть ящики для доставки з кабінету куратора. Ця станція дозволить вам активувати ящики біля візників, у будинках ванільних гравців і гравців BYOH, а також за межами заїжджих дворів. Увімкніть їх у будь-якій комбінації або взагалі не вмикайте. Помістивши в них предмети, ви зможете відправити їх назад до музею за кілька днів.

І ще багато цікавого...