Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Ремонтує інтер'єр Підкам'яної твердині у Маркарті. Більше порядку та фонтанів, менше щебеня.

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].


ОПИС

"Підкам'яна твердиня - фонтани та щебінь" капітально ремонтує три основні відкриті зони твердині та одну задню кімнату. Для зручності опису
основними зонами є вхідна зала, головна зала і зала Кальцельмо. Задум був у покращенні загального вигляду і відчуття, не відходячи від ванільної теми.

Зверніть увагу, що я змінив освітлення в головній залі. Це не повинно спричинити жодних збоїв, якщо ви використовуєте моди, які змінюють внутрішнє освітлення фортеці, але все може виглядати дивно, а тіні можуть бути хиткими.


ЩО РОБИТЬ МОД

• Видаляє більшу частину каміння та уламків з усіх трьох зал, щоб зробити їх менш схожими на купи щебінки (з дуже гарними меблями), які позмітали з проходу того тижня. Для цього знадобилося змінити підлогу вхідної зали та додати сходи з вхідної зали до зали Кальцельмо. Це також вимагало незначного редагування навігаційної сітки входу (жодна навігаційна сітка не була видалена).

• «Ремонтує» стелю в одній із підсобних кімнат, де були не стиковані стельові балки. Я в основному додав набір вентиляційних отворів (гадаю, мені вдалося зберегти кімнату гарною та теплою).

• Додає два фонтани з невеликими басейнами в кутках головної зали. Також додано два похилі водоспади, що оточують сходи до тронної зали. Мені здалося, що з усіма дивовижними водоспадами прямо поза межами інтер’єру бракує водного відділу. Освітлення в цих кутках було дещо посилене, щоб фонтани не ховалися в тіні.

• Покращує зону балкону у вхідній залі, щоб зробити її більш доступною для протагоніста та супутників. Зроблено незначні естетичні зміни та доповнення (крісла, рослини тощо).

• Покращує вигляд тронного залу доданням архітектурних елементів з підвищеним вмістом двемерського металу.


КРЕДИТИ

Оригінал моду є прямим портом з Олдриму, який можна знайти тут: Understone Keep Fountains and Rubble.
Усі донати надсилайте оригінальному автору Venatoris.