Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

Original mod creator- Collygon

Uploaded by

melihkaraman

Virus scan

Safe to use

About this mod

Morri, benzersiz diyaloglar, kıyafetler ve büyüler içeren Peryite temalı bir takipçidir! İçeriğindeki kısa tanıtım görevinde ona katılarak Peryite'nin kayıp bir eserini keşfedin. %99,99 Türkçeye çevrilmiştir.

Requirements
Permissions and credits
Original mod creator-  Collygon

Gereksinimler:
1. Skyrim ve tüm DLC'ler

2. Fuz Ro Doh - Morri'nin sessizce oynayan özel diyalogları vardır. Çalışması için Fuz Ro Doh'a ihtiyacınız var!

Morri`yi Peryite Tapınağından aşağıya doğru yoldan inerek bulabilirsiniz.. Orada birkaç avcının cesedi ve Dwemer enkazı ile karşılaşacaksınız.. Kadim Veba Kitabı adında bir tanıtım görevi başlayacaktır.. Morri'ye Peryite`nin kayıp Daedric eserini bulmada yardımcı olmayı seçin..
Görev tamamen isteğe bağlıdır. Morri her iki şekilde de seni takip edecek. Tamamlandığında ek diyalog ve içeriğin kilidini açar. Morri, sonunda oyuncuya veba ve hastalık temalı yeni büyüler öğretebilecek.
Kendi görev dizisini tamamladığınızda, sizinle kendi geçmişi ve Peryite'i takip etme nedenleri hakkında da konuşacaktır.

Morri, oyundaki hemen hemen her Daedric görevi için benzersiz bir diyaloga sahiptir. Daedra'ya tapan biri olarak, görevlere ilişkin görüşlerini ve içgörülerini sunmaktan ve eserler hakkında yorum yapmaktan mutluluk duyar. Ona bir şey sorabilir misin diye sor ve hangi koşullara uyduğuna bağlı olarak seçenekler mevcut olacak. Daedric görevleri yaparken özellikle onunla sohbetinizi kontrol edin.. Delphine ve Cicero ve birkaç önemli karakter hakkında soru sorulabilir.

Morri, benzersiz asasından sarkan kazanı kullanarak oyuncu için iksirler yapabilir. Birkaç bileşen için güçlü iksirler yapsa da, hastalığa yakalanma riskiyle birlikte gelirler (bunlar gerçek oyun içi hastalıklar değil, geçici olumsuz yan etkiler şeklinde gelir).
İksirler 3 versiyonda gelir: Temiz, Zehirli ve Uçucu. Yine de, siz onu alana kadar neye sahip olduğunuz sizin için net olmayacak. Hepsi aynı faydalı etkiye sahiptir, ancak farklı olumsuz etkileri vardır.

Temiz (alma şansı %40): Tamamen güvenli. Tam olarak ne diyorsa onu yapar.
Toksik (alma şansı %40): Küçük olumsuz etkileri vardır.
Uçucu (%20 şansla): Büyük olumsuz etkileri vardır (asla öldürücü değildir, ancak savaşta tehlikeli olabilir)

Morri'ye yedek iksiri olup olmadığını sorabilir ve bir çeşit seçiminizi talep edebilirsiniz.


SSS
S: Morri'nin saçı ne?
C: Onun başlığına özel. Çıkardığınızda saçları, Apachii tarzlarından benzer bir stile göre değişecektir. Ona yeni bir kıyafet vermek ve normal tarzını korumak istiyorsanız, envanterinde "Yalnızca Morri's Başlığı" var.

S: Plague Tome görevi "Morri ile konuş" diyor ama diyaloğu yok mu?
C: İlk diyaloğunun kesintiye uğraması mümkün. Yeniden doldur ve onunla tekrar konuş.

S: Morri'de veba cildi var, şimdi ne olacak?
C: Ona ilerleme kaydedip kaydetmediğini sorun. Her 3-5 günde bir size ne bulduğunu söyleyecek ve söyleyecektir. Bu 3 kez olur. 3. kez, ejderha doğumlu olduğunuzu keşfetmenizi gerektirir, bu nedenle ejderhayı batı gözetleme kulesinde öldürün.

S: Morri'nin aksesuarları oyuncu tarafından kullanılabilir mi?
C: Asasını ondan alırsan kullanabilirsin. Kıyafeti ölçeklenemez ve oyuncu düşünülerek yaratılmamıştır.

S: Morri'yi nerede bulabilirim?
C: Tapınaktan Peryite'ye giden yolu takip edin ve soldan devam edin. Hemen ona koşacaksın.

S: Dwemer harabesi görülemeyecek kadar karanlık.
C: Girişte meşaleler var.



heyyyo bu kısmı okuyorsan gelecekte yükleyeceğim modlarla ilgili rehber hazırlıyorumdur rehberi ciddiye alma:)

Göreve başlamak, Vanilla'dakiyle aynıdır. Reaper'a aynı şekilde, üç Reaper Gem Fragmanını toplayarak ve Reaper's Lair'deki sunağa yerleştirerek erişilir. Açıkçası, Dawnguard'a ihtiyacınız olacak ve Soul Cairn'e girebileceğiniz noktaya kadar ilerlemeniz gerekecek. Yardıma ihtiyacınız olursa, parçaların nerede bulunacağı ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. 

https://elderscrolls.fandom.com/wiki/Reaper_Gem_Fragment

Ancak çok ama çok farklı bir dövüşe hazır olun. Onu ilk kez yendikten sonra, orakçı sizi Mozole olarak bilinen Soul Cairn'in bir cebi olan kendi krallığına ışınlayacaktır.