Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

kagitmiadam

Uploaded by

kagitmiadam

Virus scan

Safe to use

About this mod

Skyrim Reputation v2.4 modunun TÜRKÇE çevirisidir.
Skyrim Reputation, oyun oynamanıza müdahale etmeden, gerçekte olduğunuz kahraman veya kötü adam olarak muamele görmenizi sağlamak için bir itibar eklentisi sunar.

Requirements
Permissions and credits
Changelogs



Ana Mod Sayfası | Original Mod Link



Skyrim Reputation, oyun oynamanıza müdahale etmeden, gerçekte olduğunuz kahraman veya kötü adam olarak muamele görmenizi sağlamak için bir itibar eklentisi sunar.

Bu mod ile itibar mekaniği, tamamlayacağınız görevlere, yaptığınız seçimlere ve oyununuz boyunca yaptığınız eylemlere göre karakteriniz için bir itibar puanı oluşturur.

İtibar puanınıza bağlı olarak, oyun NPC'lerinin çoğunun size nasıl tepki verdiklerini değişecektir. Seçimleriniz artık insanların sizi nasıl algıladığı önemli olacak.

Modun getirdiği çoğu değişiklik tamamen atmosferiktir ve oyun oynamayı kesintiye uğratmayacaktır. Hoşunuza gitmeyen bir içerik görürseniz, modun tüm işlevleri MCM menüsünde açılıp kapatılabilir.

Karşılama Diyaloğu Revizyonu
Vanilya diyaloglarının 4000'den fazla dosyası, hoş karşılama yorumundan kızgın yorumlara kadar düzenlenmiş ve itibar mekaniğiyle eşlenmiştir. 
Nispeten bilinmeyen bir karakter artık hoş karşılanacak; iyi itibara sahip bir kahraman iltifatlarla karşılanacak; Kötü itibara sahip birisi bir haydut gibi hor görülebilecek.
Muhafızlar artık suç faaliyetlerinize karşı biraz daha akıllıymış gibi davranacaklar ve daha fazla şüpheci yorum yapacaklar. En azından bölgedeki nüfuzunuz artana kadar.

Dinamik İtibar Başlıkları
Yedi farklı itibar seviyesi arasında, her biri yaptığınız farklı seçimleri ve/veya tamamladığınız görevleri (örneğin Savaşçı, Yolgösteren, vb.) gösteren 100'den fazla farklı "unvan" vardır.
Sahip olduğunuz unvan selamlama diyaloğunu da etkileyebilir, örneğin savaşçı kahramanlığınız için 'Yolgösteren' itibar unvanını kazandıysanız veya işlediğiniz suçlar için bir 'Hırsız' ünvanını aldıysanız, insanların bunun hakkında yorum yaptığını duyacaksınız.

Grup Reaksiyonları ve Kurye Notları
Hangi görevleri tamamladığınıza bağlı olarak, bazı NPC'ler artık eylemleriniz hakkında yorum yapmak için size kurye aracılığı notlar gönderebilir.
Katılınabilir grupların (Yoldaşlar, Hırsızlar Loncası vb.) kilit üyeleri, başka bir gruba katılmanız veya mevcut itibarınız/ahlakınız hakkında yorum yapmak için size not gönderebilir.
Örneğin: Yoldaşlar artık şöhreti/rezilliği tanıyor; ve itibarınız iyiyse, olağan teslimat görevleri olmadan katılmanıza izin verebiliyorlar ve itibarınız düşerse sizi gruptan kovabiliyorlar.

İtibara Dayalı Etkiler
Küçük avantajlar ve bazı pasif etkiler artık belirli itibarlarla geliyor (Bunlar, etkilerinizde değişiklik yapan diğer modlardan etkilenmez).
Satıcı fiyatları artık itibar puanınızdan olumlu veya olumsuz etkilenebilir. Soylu bir kahraman, kötülük yapandan daha iyi fiyatlar alır.
Yeterince kötü itibar kazanırsanız, hem kasaba halkı hem de düşmanlar sizi görür görmez kaçmaya başlama şansına sahiplerdir.

Vampir ve Kurtadam Şüphe Mekaniği
Skyrim vatandaşları artık Vampir ve Kurtadam oyuncularının gizli doğasından tamamen habersiz olmayacak. Bu mod, bir vampir veya kurtadam olarak tetikleyebileceğiniz (orijinal 7 diyaloğa kıyasla) 100'den fazla ek diyalog satırı ekler.
Bir vampir olarak, kana susamışlığınıza yenik düşmemekle, ölümsüz olmanın masalsı şarkılarını bastırmak için beslenmeye devam etmek arasında denge kurmanız gerekecek.
Bir kurtadam olarak artık yeteneklerinizi aşırı kullanmamaya ve yakın zamanda gerçekleşen bir dönüşümden sonra veya dolunay sırasında insanlara yaklaşmamaya dikkat etmeniz gerekecek.



Elle kurulum için İndirdiğiniz dosya içerisinde bulunan dosya(lar)ı "Skyrim Special Edition/Data" içerisine çıkartınız. Değiştirme uyarısını onaylayarak kurulumu tamamlayınız.



Skyrim Reputation modu gerekmektedir.
Modun v2.4 sürümüne göre çevrilmiştir.

Skyrim Reputation Improved modunun çevirisi Optional Files bölümünde bulunmaktadır.
Modun v1.3.3 sürümüne göre çevrilmiştir.

Skyrim Reputation - Fixed and Patched modunun çevirisi Optional Files bölümünde bulunmaktadır.
Modun v1.2 sürümüne göre çevrilmiştir.



Daha fazla bilgi ve mod kurulumu için modun kendi sayfasına göz atabilirsiniz. Bu sadece modun TÜRKÇE Çeviri dosyasıdır.
Olası bir çeviri sorunu ile karşılaşırsanız, bildirdiğiniz takdirde güncelleme yapılacaktır.




Skyrim SE çevirilerim hakkında bilgi alabilirsiniz.



Endorse vererek destek olmayı unutmayın.



Thanks for making this mod dcyren
This is just the Turkish translation file of the mod.
Translations need the original mod to work properly.