Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

totya4

Uploaded by

totya4

Virus scan

Safe to use

About this mod

"Remove Enchantment Only" mod Hungarian translation. (El tudjuk távolítani a tárgyakról az általunk készített bűvöléseket!)

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
* Bűvölés eltávolítás *
 
 
- This is only translation, all credits to original author! -

Röviden:

Ez a mod betesz egy olyan varázslatot a játékba, ami leszedi a játékoson éppen levő fegyverről és páncélról az összes szintén a játékos által készített bűvölést. Az eredeti mod telepítése nem szükséges, mivel ez a mod az eredeti mod összes fájlját tartalmazza, mivel mindegyik fájlban volt angol nyelvű szöveg.

Fellelhetőség:

Lásd a képen is, a varázslatoknál az "erők" fülön.

Követelmény:

SKSE64 -> Itt a "Current SE build"-ra lesz szükség, mert ez való a Skyrim Special Edition játékhoz.

Kompatibilitás:

Elvileg mindennel!

Telepítés:

Vortex-el  (ajánlott!) vagy valamilyen más mod menedzser programmal a szokásos módon.

Eltávolítás:


Vortex-el  (ajánlott!) vagy valamilyen más mod menedzser programmal a szokásos módon.

A fordító megjegyzése: Ezek a telepítés/eltávolítás instrukciók a mod készítőjétől valók.
Általánosságban, minden modra vonatkozóan azonban le lehet szögezni, amit sok helyen írnak is, hogy egy modot nem célszerű játék közben eltávolítani ennél és hasonló motorral rendelkező játékoknál (ilyen még a Fallout 4 is), mivel a modok egy része beépül a játékmentésbe, és ha egy mod csak úgy köddé válik, akkor abból előbb-utóbb oltári gubancok lesznek, értsd állandó fagyások, szóval játszhatatlanság. Ez pedig nem egy rövid játék, hogy ilyesmi luxust megengedhessünk magunknak... Tehát általában célszerű egy modot kipróbálni, alaposan eldönteni kell-e, és csak akkor készíteni játékmentést, és folytatni vele a játékot, ha úgy döntünk hogy a kipróbált mod tényleg kell nekünk. Ha mégis nagyon el akarunk távolítani egy modot, akkor utána az itt nexusmodon elérhető resaver programmal célszerű átnézni és kijavítani a hibákat (a clean menü felső két opciója mutatja meg a vészesebb dolgokat). Komolyabb modoknál magában a modban van olyan lehetőség, hogy tipikusan a mod menüjéből el lehet indítani egy takarító folyamatot, ami következtében a mod letakarítja magát megfelelő módon.

Ismert hibák:

Ismert hiba, hogy a játék elszállhat akkor, ha dupla bűvölést adunk egy tárgyra, amiről előzőleg a bűvölést eltávolítottuk.
Ezt úgy lehet megelőzni, hogy a bűvölés eltávolítása után - még az új bűvölés előtt - a bűvölendő tárgyat szedjük le magunkról!

Figyelmeztetés:

Mivel a mod a játékoson levő összes felszerelésről leszedi a bűvölést, figyeljünk rá, hogy a bűvölés eltávolító varázslat kimondásakor csak az legyen rajtunk, amiről szeretnénk a bűvölést eltávolítani!

Köszönet:

Én csak lefordítottam a modot, tehát ha tetszik a mod, és meg szeretnéd köszönni, azt a mod eredeti oldalán tedd meg!

This is only translation, all credits to the original author of this mod!


--- A többi mod fordításom itt tekinthető meg! ---