Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Чи будете ви гідні Сірого Каптура Ноктюрнал? Подивимось!

Permissions and credits
Changelogs
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].

ПАКЕТ ТЕКСТУР HD
РЕТЕКСТУР (додатково до текстур HD)


ІСТОРІЯ

Довгий час ніхто не здобував Сірий Каптур Ноктюрнал. Останнім його володарем був Переможець Кироділу наприкінці Третьої Епохи. Але що сталося після Кризи Забуття? Де тепер Сірий Каптур? Ви злодій, і після крадіжки перед вами з'являється видіння. Сірий Каптур кличе. Велика подорож починається... Куди ти тепер підеш? Багато місць чекають на тебе. Легендарні місця, таємничі місця, стародавні місця, які потрібно очистити від пісків часу. Сірий Каптур чекає на тебе.


 
(трейлер зі сторінки оригіналу)


ЩО ЗРОБИТИ ПЕРЕД ВСТАНОВЛЕННЯМ МОДУ (ЧИТАТИ ОБОВ'ЯЗКОВО)


Перше правило хорошого гравця в модифіковані ігри: Зробіть нове збереження гри перед тим, як встановлювати новий мод. Зробіть або звинувачуйте лише себе, якщо щось пішло не так.

Цей мод має деякі "припущення", які необхідно враховувати під час гри. Перше і найважливіше: відпустіть всіх своїх супутників, тому що деякі місця призначені тільки для гравця. Я не додавав скрипт для автозвільнення супутників, тому що багато хто з вас використовує модифіковану систему керування ними. Я наполегливо рекомендую звільнити їх, тому що у вас можуть виникнути несподівані глюки, такі як їх зникнення, повторна поява і, можливо, зникнення назавжди. До речі, в середині подорожі ви зрозумієте, що є спосіб знову залучити супутників. Я пропоную пройти перший, основний квест наодинці. Всі інші можна виконувати з супутниками, якщо хочете.
Ще одне "припущення" - це те, що ви вже знаєте, що ви Драконородний. Я не додав ніяких умов для запуску квесту, тому що багато хто з вас не грає в головний квест Скайріму.


РЕКОМЕНДОВАНИЙ РІВЕНЬ ТА НАВИЧКИ

Я рекомендую вам мати щонайменше 15-й рівень (10 - це мінімум, необхідний для запуску квесту). Рівень 30-35 ідеально підходить для гри), а також мати хороші очки навичок і перки за скрадання (найголовніше) і кишенькові крадіжки (це можна "підтягнути" під час гри, якщо у вас добре розвинене око). Деякі боси дуже складні, особливо пов'язані з побічними квестами. Мій мод можна пройти і з варварським класом, якщо ви хочете, але саме злодії/вбивці будуть повністю задоволені цим модом.


НАСКІЛЬКИ ВЕЛИКИЙ ЦЕЙ МОД?

Він досить великий, ви можете розглядати його як DLC. Ігровий час становитиме від 8-10 і більше годин, залежно від вашого класу, стилю гри тощо. Знову ж таки, я маю сказати, що злодії/вбивці в повній мірі насолоджуватимуться цим модом. У ньому є кілька відомих місць для відвідування, дві землі, включаючи острів у Холодному Пристанищі, і прихований та відокремлений район Молотограду.


ЯК ПОЧАТИ КВЕСТ?

Вам дійсно потрібно знати, з чого почати? Справді? Гаразд... Просто вкрадіть щось.


ЦЕЙ МОД ДРУЖНІЙ ДО ЛОРУ?

Починаючи з версії 2.0 для олриму і всі версії для SE дружні до лору.


ТЕХНІЧНА ІНФО

Цей мод містить багато, багато, багато нових ресурсів, таких як нові сітки, нові звуки, нові текстури та нові голоси. Ви побачите нові підземелля, нові будинки та нові краєвиди. Всі ці 3D-активи зроблені мною, за винятком кількох речей, про авторів яких я скажу нижче.
Цей мод випускається у форматі ESM. Я буду вдячний (і бажаю цього), якщо інші модери захочуть модифікувати мій мод, додавши нові речі, такі як нові підземелля, нові квести, тощо.
Порядок завантаження не дуже важливий, просто встановлюйте його після останнього офіційного DLC (після Dragonborn, наприклад) та неофіційних патчів (не обов'язково).
Цей мод НЕ потребує жодних офіційних DLC, SKSE, SkyUI чи будь-яких інших. Хоча сумісний з ними. Потрібна лише оновлена версія Skyrim Special Edition.


ВИДАЛЕННЯ

НЕ ПІДТРИМУЄТЬСЯ.
Цей мод занадто великий, щоб його можна було видалити без проблем. Якщо ви хочете почати новий ігровий процес без цього мода, вам доведеться почати нову гру.


СУМІСНІСТЬ

Цей мод має бути сумісним з усім, окрім модів, які редагують ті самі клітинки у світовому просторі Skyrim.
Будь ласка, не ставте класичне питання "Чи сумісний цей мод з... ?". Перевірте сумісність з вашими улюбленими модами самостійно. Якщо якийсь із ваших улюблених модів вимагає патчів, то зверніться до авторів цього мода. Я не буду робити патчі для інших модів.

До речі, є версія моду для XBOX ONE.


ВІДОМІ ПРОБЛЕМИ

Наскільки ми протестували, мій мод не містить жодних проблем, окрім:
- Іноді у Холодному Пристанищі на екрані з'являється чорна ділянка. Рішення: просто збережіть і перезавантажте
- Ви бачите початкове видіння щоразу, коли перезавантажуєте гру. Це потребує дослідження і, можливо, я випущу виправлення.
- Виправлення доступне для тих, хто отримує CTD, коли ви екіпіруєте Eagle Eagle та/або Alliance of Ancestral Cheetah. Будь ласка, встановіть і цей файл!

Крім того, все є *новим*, включаючи шаблони світла та місця для зображень. Включно з новим кліматом і погодою. Деякі підземелля навмисно темні для огляду, особливо одне з них, яке має "непроглядно чорне" освітлення. Якщо у вас є конфігурація ENB, яка робить внутрішні комірки темнішими, це призведе до того, що ваш екран стане чорним, і ви нічого не побачите. Просто тимчасово вимкніть ваш ENB, якщо це станеться. Крім того, деякі внутрішні комірки мають увімкнений скайбокс, і, знову ж таки, деякі конфігурації ENB зроблять зображення надто темним, тому вимкніть ENB ще раз.


ЗАЛ СЛАВИ (КРЕДИТИ)

Усі ці люди були дуже цінними для мого моду:

- Antstubell
Він був (є) моїм "вчителем англійської". Він вирішив всі помилки і запропонував деякі граматичні покращення. Щиро дякую.

- Francisco Pozo 'DJ FrANKy EHP' / ETeRNaL HeAvEN PRODUCTIONS
Фантастичний хлопець, який слідував за мною протягом всієї розробки мода, помічаючи помилки, бетатестуючи, виправляючи англійські слова та фрази, а також пропонуючи свій голос для NPC, який використовується в головному квесті. Також він переклав мій мод іспанською мовою. Якщо вам потрібен ретельний бетатестер, голос для вашого мода та/або перекладач на іспанську, то Френкі - найкращий вибір!
Facebook: https://www.facebook.com/EternalHeavenProductions
Youtube: https://www.youtube.com/user/DJFRANKY

- Shinji72
Ще один фантастичний хлопець, італієць, як і я. Він відеомейкер на Youtube, він зробив трейлери для мого мода. Він також є ще одним голосом для NPC головного квесту. Якщо вам потрібен хороший відеоогляд вашого мода, то Shinji72 - правильний вибір.
Facebook: https://www.facebook.com/shinji72skyrim
Youtube: https://www.youtube.com/user/shinji72skyrim

- Purgey
Голос божевільного бога Шеогората. Цей хлопець дуже талановитий актор озвучення.
Nexus profile: http://www.nexusmods.com/skyrim/users/5951927
Website: https://soundcloud.com/remearus

- Francesca Guidi
Голос Севіани Умбранокс. Фантастична жінка з талановитим англійським "спічкрафтом".

- tx12001
Я маю сказати "дякую" цьому хлопцеві за те, що він допоміг мені з Лором.

- The Voice Acting Power Squad
Фантастична команда акторів озвучення. Вони дали мені голоси:
Molag Bal: by @elijahlucian
Lady Syloria: by @kaelajo
Gordon: by @ithechad
Website: http://www.elijahlucian.ca/team

- Grensir
Приголомшливий музичний творець. Я використовував багато його саундтреків з дозволу і ви почуєте їх майже у всіх місцях, які відвідаєте відвідаєте в моєму моді.
Website: http://www.grensir.com
Facebook: https://www.facebook.com/grensirmusic
Youtube: https://www.youtube.com/user/GrensirOfficial

- Scott Buckley
За дозвіл на використання його чудових саундтреків під ліцензією CC by 4.0 (Додаткова музика).
Webiste: www.scottbuckley.com.au
Youtube: https://www.youtube.com/user/musicbyscottb

- Some textures used in mod are downloaded from CGTextures.com
- Деякі текстури, що використовуються у моді, завантажено з CGTextures.com
Зі сторінки ліцензії. Обов'язковий рядок, який слід додати тут:
"Одна або декілька текстур на 3D моделях були створені за допомогою зображень з CGTextures.com. За замовчуванням ці зображення не можна розповсюджувати (*), будь ласка, відвідайте www.cgtextures.com для отримання додаткової інформації."
* Щоб не вводити в оману, це означає, що ви не можете отримати файли текстур безпосередньо з мого мода, а потім використовувати їх у своїх цілях. Ви повинні завантажити їх з cgtextures.com безкоштовно.

- Oaristys and Tony67
За чудовий modder resouce pack (використані деякі з їхніх ресурсів)
Link: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/16525

- Tamira for the following resources (used some of his assets):
New Plants resource pack: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/22018
Stroti's resource pack: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/36969
Stroti's Cactus Resource: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/53275

- Edhildil for his camel meshes:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/66708

- ElminsterAU, Hlp, Zilav and Sharlikran
For the must-have tool for modders TES5Edit
Link: http://skyrim.nexusmods.com/mods/25859

- www182
For the 3DS MAX NIF Plugin
Link: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/40209

- Nifskope team
For their must-have tool
Link: http://niftools.sourceforge.net/wiki/NifTools

- skyfox
For his NifUtilsSuite tool
Link: http://niftools.sourceforge.net/forum/viewtopic.php?f=38&t=4128


ВЕЛИКІ РЯДКИ «ДЯКУЮ»

- Для всіх моїх друзів на форумах Bethesda Softworks Creation Kit: http://forums.bethsoft.com/forum/184-the-creation-kit
- Усім моїм друзям із Dark Creations за їхню підтримку та те, що вони зробили мене учасником проекту Beyond Skyrim.
- Усім моїм підписникам на моїй сторінці у Facebook, які вірили в мене та в цей мод: https://www.facebook.com/MannyGTSkyrimMods
- Bethesda за створення Skyrim і Creation Kit.


ДОЗВОЛИ

Цей мод є ексклюзивом лише для Nexus. Будь ласка, НЕ ЗАВАНТАЖУЙТЕ ЦЕЙ МОД В ІНШИХ МІСЦЯХ. Будь ласка, виконайте мої побажання, заздалегідь дуже дякую. Перекладачі вітаються. Зробіть свій переклад мого мода і опублікуйте його на Nexus, додавши посилання на мою сторінку мода. Дозвіл на використання моїх ресурсів надається, просто додайте мені кредити і додайте посилання на цю сторінку.