Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Yaroslav Kozlan

Uploaded by

Aronil98

Virus scan

Safe to use

About this mod

Campfire - це найбільш багатофункціональний окремий похідний мод для The Elder Scrolls V: Skyrim, створений на основі захоплюючої та детальної системи походу Frostfall. Campfire - це також фреймворк для моддерів, що д

Requirements
Permissions and credits
Розпаліть багаття, від маленької тендітної іскри до ревучого полум'я, і використовуйте його для приготування їжі в каструлі (або просто смажте прямо над полум'ям), або ж посидьте з вашими послідовниками біля вогню. Великі багаття піднімають настрій і надихають, надаючи бонуси до розвитку навичок.

Створюйте та купуйте спорядження для походу, використовуючи предмети з навколишнього світу. Створюйте намети, портативний набір для чаклунства та багато іншого. Носіть все додаткове спорядження в рюкзаках, на яких динамічно відображаються спальники, факел, каструля, сокира та бурдюк. Ваші послідовники (до 3, плюс одна тварина) будуть сидіти або спати з вами у вашому наметі, або сидіти навколо багаття разом з вами. Якщо ваш послідовник - чоловік або дружина, вони навіть будуть притискатися до вас, коли ви будете спати у вашому наметі (тільки ванільна система шлюбу).

Шукайте ресурси (за допомогою здатності "Заготовляти деревину"), щоб обшукати довколишню територію на предмет сухостою та гілок. Використовуйте їх для виготовлення сокир, стріл та інших корисних речей. Нова здатність "Інстинкти" дозволяє вам бачити істот, які створюють шум, відчувати запах тіл загиблих (у тому числі неживих) і, за бажанням, показувати напрямок до поточної мети квесту.

Розвивайте свої навички за допомогою унікальної системи навичок Campfire, змодельованої за зразком системи перків базової гри. Campfire містить навичку "Табір", яка дозволяє вам розпалювати довговічніші багаття, знаходити більше ресурсів, бачити більше завдяки здатності "Інстинкти" тощо.