Skyrim
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Negatrm

Uploaded by

Negatrm

Virus scan

Safe to use

About this mod

Run for Your Lives - Turkish Translation

Permissions and credits




29.03.2020 - DİKKAT!

Merhaba arkadaşım. Artık eski Skyrim'i oynamıyorum çünkü Skyrim Special Edition'a geçtim. Çevirilerimi Skyrim Special Edition için mevcut modlara aktardım ve sayfasını yeniden Skyrim Special Edition'da açtım. Onlarca çevirinin konusunu düzenlemek uğraştırdığı için artık burası için herhangi bir değişiklik yapmayacağım veya yeni dosya yüklemeyeceğim fakat tüm Oldrim çevirilerini, güncellemeleri yeni sayfasından görebilir ve indirebilirsin.
Bu sayfa sadece YÖNLENDİRİCİ vazifesi görecektir.

Bu sayfayı görüyorsan OLDRIM için halen bu modun çevirisini güncelliyor ve destekliyorum demektir. Altta yeni çeviri sayfasının bağlantısını vereceğim. Daha detaylı bilgi almak istiyorsan üstteki bağlantıları kullanabilirsin. Bu konudan yorum yapılamaz çünkü kilitledim fakat yeni sayfasından yorumunu gönderebilirsin. 
Bazı çevirilerim ise yalnızca Oldrim'de kaldı çünkü Skyrim Special Edition için o modlar uyarlanmamış veya alternatif modlar kullanmaya başlamışımdır. Burada kalan çevirilerimi ise yine üstteki ana sayfa bağlantısına tıklayıp öğrenebilirsin.

İyi oyunlar. 



Çevirinin yeni sayfası => Açılacak