Skyrim

File information

Last updated

Original upload

Created by

predaturk

Uploaded by

predaturk

Virus scan

Safe to use

About this mod

Aetherial Palace Reburn - Oyuncuya Özel Muhteşem Sarayın Türkçe Çevirisidir.

Requirements
Permissions and credits
Aetherial Palace (Dwemer Aetherial Palace Reborn) orjinal ismindeki bu Mod diğer kişisel evlerden ziyadesiyle farklıdır. Herşeyden önce burası bir ev değil Saray'dır. Evet. evet. yanlış duymadın, Devasa bir Saray.. Öyle ki daha odalarının sayısını bile tam olarak kimse hesaplayamadı. Yaşadığın o sahte dünyadan bir nebze olsun uzaklaş ve gerçek Skyrim dünyasındaki gerçek sarayında gerçek hakimiyetinin tadını çıkar! Kalbini temiz tut. Ne de olsa gerçek zannettiğin dünyanın hakimlerinin sarayları da senin sarayın da .... en nihayetinde boş bir hayalden başka bir şey değil!!

Eğer ben bu hayale dünden razıyım diyorsan az yaklaş.. .. Sana muhteşem sarayına nasıl sahip olabileceğini anlatacağım.
Aşama 1:
Ana modu yükle. Sonra Türkçe paketi data klasörü içerisine kopyala. Yer değiştir menüsü gelirse tümüne Evet de..
Aşama 2:
Saray yapmanın en basit yolu demircilik eğitiminden geçer. Cüce demirciliği kazanımını edindiğin zaman bir cüce külçesi bulmalı ve bir demir ocağına gitmelisin. tabii Aetherial Vadisi'ne Işınlan Büyü Kitabı'nı üretebilmen için önce Alftand Büyük asansörüne oradan da Yeraltı Cüce Şehri olan Karamenzil'e geçeceksin. Karamenzil'de bulunan Sinderion'un Alan Labaratuvarı'na girecek ve masanın üzerinde bulunan Mistik Cüce Yapımı küpünü alacaksın. Artık büyü kitabını bir demirci ocağında üretmeye hazırsın.
Aşama 3:
Vadi'ye ışınlandığında;
Basit bir görev alacaksın. Bu görevi bitirmenin hile kodu görevler menüsünde yazılı. Sonra Dathas Mekanik ile konuştuğunda tablo büyüsü, ışınlan büyüleri ve kendi sarayını yapma aşamaları gelecek. Verdiğim resimlerinde biraz olsun anlatmaya çalıştım.

Bu kodlar işini çok kolaylaştıracaktır.

player.additem 0500306c 500 kodlaması sana 500 tane yapı taşı verir.
player.additem 000db8a2 500 kodlaması sana 500 tane külçe cüce altını verir

additemmenü Modunu kullanarak Skyrim.esm içindeki menülerinden yapım aşamasında gerekli olan buğdaya ve oduna'da hızlı bir şekilde ulaşabilirsin. Ama sakın additemmenü ile DACH.esp yazan Aetherial sarayı menüsüne girme.. Nedeni yapım aşaması olan saray ve üretim aşaması olan envai çeşit cüce robotunu hazırlayacağın Marangoz Tezgahı ile Üretim Tezgahı menülerini kilitliyor. Sarayın hazır olarak görünüyor ama hiç bir robotu üretemiyorsun. Bir başka uyarım ise Akçay yakınlarında haritanda Aetherial Bozuk Giriş yazan merkez işaretçisi oluşması var. Orjinal mod içinde Aetherial Aile Toplantısı adıyla geçiyor burası ama ne işe yaradığı ya da bir hata olup olmadığı konusunda herhangi bir fikrim yok. Tabi bu hata benim sistemimdeki mod çakısmasından da kaynaklanıyor olabilir. Buraya ışınlanmaya çalıştığımda kayalıkların arasında sıkışıp kalma hatası oluşuyor!!

Yazmaya devam ettikçe olayı karmaşıklaştırıyormuşum hissi oluştu.. İşin özü bu moda, bu saraya bayılıyorum. Sadece Gök kulesi olarak adlandırdığım ışınlanma Yapısı bile muhteşem bir hayal gücünün eseri.. Eğer denemek istersen pişman olmayacağının garantisini verebilirim.

Son olarak yetişkin arkadaşlara özel yetişkin tabloları sadece özelden PM atarlarsa mega'landırılacak bilgisini buraya bırakmak isterim. Bu PM yi yazıyorlar diye yazdım ama ne olduğu konusunda hiç bir şey bilmiyorum. Mesaj olayı herhalde:!!