Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

Skolopendra

Uploaded by

skolopendra1

Virus scan

Safe to use

About this mod

Це переклад мода Flourishing Salem. Мод перетворює містечко Салем на поселення, додає туди торговців та поселенців. Окрім того, мод дещо виправляє поведінку Барні Рука, і шанс що він традиційно забагу

Requirements
Permissions and credits
Містечко Салем відомо тим, що там є Музей відьомства де можна знайти яйця кігтя смерті.

Ще Салем відомий тим, що його "спокій" охороняє навіжений дід на ім'я Барні Рук. Він називає себе "ополченням Салема", а гравець може допомогти цьому Барні боронитися від болотників, які вільно гуляють вулицями містечка і фактично вигнали місцевих жителів. від яких лишились тільки будівлі та кинуті торгові ятки.

Мод Flourishing Salem (Квітучий Салем) дозволяє вдихнути нове життя в це містечко, зробити його "грейт егейн" :) та наново заселити його. 
Мод перетворює Салем на поселення, де є торговці різноманітним крамом, філіал універмагу "Феллонс" та інші мешканці, яких можна задіяти до корисної роботи.

Окрім того, серед мешканців Салема є дівчина (дость легкої поведінки), з якою гравець може закрутити цифровий роман :)


Мод починає свою роботу після того, як ви виконаєте квест Барні Рука щодо знищення болотників та активації турелей. Після того, як ви виконаєте цей квест і заберете гвинтівку Реба-2, вам треба вийти з міста, десь полазити близько одної ігрової доби, і коли ви наново завітаєте до Салема - там вас вже чекатимуть нові поселенці, доступ до майстерні щоб будувати та голодиск керування - яким можна налаштувати кількість мешканців вашого нового села.

Окрім всього іншого, автор моду дещо виправив поведінку Барні Рука, тож вірогідність що він забагується - суттєво знижено.
Подробиці ви можете почитати і подивитись на сторінці оригінального моду, але загалом - це звичайне додаткове поселення, яке ті гравці які люблять будувати можуть перетворити на чергове місто - сад :)


Приємної гри.

По технічну підтримку звертайтесь на діскорд сервер української локалізації гри
Фолаут 4 
F4_UA 

Як хочете подякувати авторам за роботу тисніть сюди: тиць