Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Змінює ванільний скрипт, щоб ви могли найняти будь-якого компаньйона та Собацюру, а також до 15 справжніх компаньйонів і нескінченну кількість звичайних компаньйонів.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Unlimited Companion Framework
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



Перш ніж ви запитаєте, ТАК, ви можете мати компаньйона на додаток до Собацюри, і так, він підтримує компаньйонів з Automatron і Far Harbor.

Цей мод, по суті, дозволяє вам мати стільки супутників, скільки забажаєте. Єдина заковика полягає в тому, що ви можете вести справжній діалог компаньйона лише з першими 15 компаньйонами, будь-які додаткові компаньйони можуть мати загальні послідовності діалогів.


Видалено код, коли наймання Собацюри призводить до звільнення вашого попереднього компаньйона. Собацюра не зараховується до 15 супутників, доступних для послідовності компаньйонів.

Нові опції у голозапису модуля компаньйонів:
Швидке вербування
-Ця функція дозволяє вербувати компаньйонів, натиснувши альтернативну клавішу активації (зазвичай R). Ця функція увімкнена за замовчуванням, але її можна вимкнути, якщо є проблеми з сумісністю з іншими модами, які додають варіанти активації.

Швидке вербування тільки придатних
-Ця функція дозволяє вимкнути обмеження на вербування компаньйонів за допомогою альтернативного кнопки активації (тобто ви можете найняти будь-кого)

Звільнити непридатних компаньйонів
-Ця функція звільнить будь-яких компаньйонів, яких ви найняли, які зазвичай не є відповідними компаньйонами (це єдиний спосіб зробити це, оскільки вони не матимуть діалогу, щоб зробити це звичайним чином)


Відомі проблеми:
-Деякі квестові НІПи можуть не викликати діалог із проханням найняти їх, але натомість згадають, що у вас уже є хтось.
-Деяким компаньйонам може бути заборонено ставати послідовниками. Насправді це унікальна функція, спрямована на те, щоб запобігти вам привести когось, коли він не призначений для цього.
-Якщо ви наймаєте іншого послідовника, іноді компаньйон ініціює свої коментарі щодо звільнення іншому супутнику, однак насправді вони не залишають вас.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!