Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Функціонуючий WIP мод, спрямований на додання більшої різноманітності рейдерам Співдружності.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Raider Overhaul WIP
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



Raider Overhaul | Капітальний ремонт рейдерів

Це мод Work In Progress(в розробці), який намагається додати більше стилю та різноманітності рейдерам Співдружності. Цей мод додає в гру різні головні убори та обладунки, які здаються більш дикими та більш "рейдерськими". Також включені витратні матеріали(хімія), нова силова броня, спорядження для собак та модифікації спорядження, покликані відобразити дикість та безтурботність фракції рейдерів. Для цього мода потрібен мод AWCKR, і багато чого сумісне з CBBE. Кожна включена частина (крім ретекстурів броні рейдерського мода) на 100% автономна, і жодні ванільні текстури не були замінені будь-яким чином. Рейдери та їх собаки у вашій грі будуть випадковим чином з'являтися в нових обладунках. Ви можете навіть зустріти рейдерів-дредноутів поблизу!

УВАГА: Цей мод робить рейдерів НАБАГАТО сильнішими

Броня дредноутів - це (дуже) важке оновлення рейдерів на один рівень вище, ніж броня зі стійкостями. Вона володіє вражаючою статистикою нарівні з важкою бойовою бронею. Набір дредноутів складається з яскравих контрастних кольорів, щоб привабити ворогів і викликати на БІЙ. Ви миттєво знатимете, на чому зосередити свою увагу, як і ваші вороги, коли ви носите цю фортецю нерозбавленого чудового захисту! Повністю сумісна з усіма перейменуванням і повністю інтегрована в гру.

Ковані мають абсолютно новий вигляд і відчуття. І велике посилення захисту на додаток. Додані спеціальні обладунки для кованих, які з’являться лише на них . Кожен з варіантів має свої захист і вогнестійкість. Одяг можна створити на верстаті броні AWKCR.

ВАЖЛИВО: це оновлення жодним чином не робить рейдерів/кованих занадто сильними, але робить їх жорсткішими. Настійно пропонується вам знайти час, щоб спорядити поселенців у Потогінку, надавши своїм поселенцям кращу зброю та броню, їм буде набагато легше протистояти міцнішим кованим.


Завдяки цій модифікації Рейдерська Силова броня повністю оновлена, кожна модифікація силової броні, включно з реактивними ранцями, 8 нових фарбувань, кожна зі своїми перевагами, повна інтеграція у рівневі списки, тому її можна знайти по всій Співдружності. Вона все ще має менший захист, ніж інші варіанти СБ, але вона має велику кількість здоров’я/міцності, і її можна відремонтувати за допомогою сталі та клейкої стрічки. Очікуйте, що рейдерські боси будуть битися в хитрих нестандартних силових бронях!

Обладунки для собак зі звалищ доступні в легких, середніх і важких варіантах, усі вони набагато важчі, ніж собачі ванільні обладунки, але забезпечують набагато більший захист, не порушуючи занурення. Броня НЕ зробить Собацюру непереможним, але зробить його більш стійким. Їй додана деяка стійкість до енергіі, оскільки більшість броні металева.

ВАЖЛИВА ПРИМІТКА: цей покращений захист може зробити дворняг рейдерів досить міцними, але вони не з’являться з будь-якими обладунками на низьких рівнях, а їхні ушкодження залишаються такими ж самими. Просто будьте готові, якщо побачите дворнягу рейдерів, що мчить на вас у цій броні.

Встановлення

Спочатку завантажте та встановіть Armor and Weapons Keyword Community Resource.
Завантажте та встановіть оригінал. Завантажте та встановіть переклад із заміною файлів оригіналу.



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!