Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Переносить найманців компанії Кігті зі Столичної Пустки до Співдружності.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Private Contract - Talon Company Mercenaries.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



"Найманці компанії Кіготь”

"Компанія Кіготь є найбільшою з груп найманців у Пустці. Їх можна знайти практично скрізь. Вони цінять готівку та здобич майже за все, і нападають на більшість груп одразу в надії забрати їхні речі. Наразі невідомий благодійник найняв компанію Кіготь для полювання на добродійників. Причини цього невідомі, але наслідком є те, що Пустка залишається беззаконним місцем, де правила встановлюють хлопці з найбільшою зброєю. Компанія Кіготь часто має найбільшу зброю."


Вимоги:
Fallout 4
Automatron DLC
Nuka World DLC


Рекомендовані моди:

Commonwealth Hit Squads - Додає ударні загони до основних фракцій Співдружності.

Enclave Remnants - Додає залишки Анклаву у місцях випадкових появ по Співдружності.

Private Contract PANPC Patch - Патч для передачі ШІ Стрільців з Pack Attack найманцям компанії Кіготь.

Серія дружньої для оригіналу зброї
https://www.nexusmods.com/fallout4/users/150414988?tab=user+files




Встановлення:
Завантажте та встановіть оригінал, завантажте та встановіть переклад з перезаписом файлів оригіналу.



Опис:

Включає новий головний квест і різноманітні квести, нову броню та одяг, спеціальне фарбування бойової броні, нові унікальні випадкові зустрічі та, звісно, повернення бойових загонів компанії Кіготь, які повністю інтегрують компанію Кіготь та її найманців у Fallout 4.


Головний квест:

Основний квест відбуватиметься в чотирьох місцях Співдружності та дасть гравцеві близько години або більше додаткового ігрового процесу залежно від рівня навичок гравця. Його можна активувати двома способами: перший - прочитавши замітку, розміщену на дошці оголошень Лави Запасних, інший - гравець може натрапити на нього під час своїх досліджень. Кульмінацією квесту стане битва з босом і міні-босом наприкінці, тому будьте готові, коли ви вирішите розпочати квест. Квест можна почати на будь-якому рівні, але настійно рекомендується, щоб гравець починав квест принаймні на рівні 30.



Другорядний квест:

Квест проходитиме в трьох локаціях, усі розташовані в західній частині карти, і його також можна розпочати двома способами: один - прочитавши щоденник, який ви знайдете в кінці основного квесту, інший - знайдений гравцем шляхом дослідження. Цей квест було створено як розширення сюжетної лінії основного квесту та додасть ще одну нагороду для гравця, якщо він буде виконаний.




Ударні загони:

Ударні загони Кігтів почнуть з’являтися у випадкових місцях зіткнень по всій Співдружності рівно через 15 днів (або 3 дні, якщо встановлено необов’язковий файл) після завершення основного квесту цього моду. Вони з’являтимуться групами по три особи, як у FO3, і їх буде трохи складно перемогти, якщо ви не готові. Гарячі точки - це відкриті дороги, мости та перехрестя, тож будьте пильними щоразу, коли проходите через ці місця.



Випадкові битви з фракціями Fallout 4:

Через п’ятнадцять днів (або 3 дні, якщо встановлено необов’язковий файл) після завершення основного квесту почнуть з’являтися найманці Кігті, борючись із різними фракціями в різних випадкових місцях. Фракції включатимуть БС, Мінітменів, Супермутаниів і, звичайно, Стрільців. 



Нові броня/одяг:

Броня Кігтів 
Одяг Кігтів
Шолом Кігтів
Фарбування бойової броні Кігтів
Бонусне фарбування бойової броні



Додатковий квест з карабіном Гауса YCS/186:

Квест доступний, лише якщо гравець встановив додаткове доповнення для Capital Wasteland Gauss Rifle. Квест можна розпочати, прочитавши Нагороду, розташовану на дошці оголошень у Даймонд-Сіті поруч із Мухобоями, або дослідивши десь на північ по карти. Квест запуститься, коли гравець наблизиться до місця виконання квесту.



Унікальні предмети:

Wanda - R-91 Rifle
Xuanlong Assault Rifle - Chinese Assault Rifle 
Infiltrator or Callahan's Rifle - R-91 or Chinese Assault Rifle (залежить від того, який патч розміщений нижче)
YCS/186 - Classic Gauss Rifle
Бойова броня Шурупа (тулуб) - Бойова броня або Класична бойова
Бойова броня Шурупа (ліва нога) - Бойова броня або Класична бойова

Усі унікальні предмети будуть отримані після завершення всіх квестів, а один буде отриманий в одному з ударних загонів.



Відомі проблеми:

Контракт на гравця - як у Fallout 3, ударні загони матимуть контракти, де відображатимуться деякі деталі гравця. Ім'я гравця також з'являтиметься в контрактах у цьому моді, але автор не зміг зрозуміти, як зробити так, щоб стать відображалася, як у FO3. На даний момент стать гравця буде виглядати так; "Стать: чоловіча/жіноча".



Подяки:

DefaltTheFixer - For the beautifully made meshes of the Talon Company Armor, and Texture Palletes for the Combat Armor paints jobs.  https://www.nexusmods.com/fallout4/users/75361178

Utherien - For giving me permission to create a patch between my mod and his amazingly done mod HK G3 Family  https://www.nexusmods.com/fallout4/users/1891322

Seddon4494 - For his amazing Youtube tutorials and the Timer Script used in this mod
https://www.nexusmods.com/fallout4/users/3945897

Degenerate Dak - For covering my mod on his channel and for the vids on my mod page. Do check out his channel for more Fallout 4 modding contents: https://www.youtube.com/c/DegenerateDak

My nephew Jaidev - For some of the play testing



Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.


Вдалої гри і бережіть себе!