Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Мод додає в Fallout 4 близько 169 різних варіантів робочих душових кабін, ванн, унітазів, пісуарів, раковин, об'єднані душ-ванни, фонтанчики для пиття, кухонні набори та інше.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod CWSS Redux v4 - Craftable Working Showers Sinks Baths Toilets Urinals Kitchens etc.
FOR ENGLISH SPEAKING USERS: You can find the link for original on the Sticky post.
Оригінал можете завантажити по посиланнях у Прикріпленому пості.


Опис:
Мод додає в Fallout 4 близько 169 різних варіантів робочих(з якими можна взаємодіяти) душових кабін, ванн, унітазів, пісуарів, раковин, об'єднаних душ-ванн і фонтанчиків для пиття, кухонних наборів. Всі ці предмети побуту можуть використовуватись гравцем, компаньйонами, поселенцями, торгівцями та охоронцями караванів. Є багато різних анімацій дій з цими предметами, авторські моделі, звуки та візуальні ефекти. Автоматичне роздягання/вдягання при використанні душу, ванн та туалетів. НІПи будуть випадково крутитися або співати під час прийняття душу. Іммерсивні позитивні ефекти "баффи", які додаватимуться/видалятимуться з часом, у тому числі "баффи" в режимі Виживання. Всі предмети побуту яки мають опцію "для гравця", для конфіденційності у ваших будинках. Можливість виготовлення туалетів із графіті. Можливість створення робочих годинників з анімацією з мода, якщо у вас є DLC Far Harbor. Кабінки туалетні на вибір, у різних кольорових варіаціях, повністю функціональні збірні кухні, новий кухонний гарнітур з раковиною, мильні ефекти та можливість щоб НІПи ставали "брудними", більше анімацій миття в душі (потрібний DLC Nuka World).

Мод має широке меню налаштувань, яке слід хоча б переглянути після встановлення мода і налаштувати мод під свої потреби.

Де взяти всі предмети:
Всі предмети побуту будуть розташовані в меню Майстерні в категорії "Меблі" - "CWSS Redux".

Встановлення:
Завантажити та встановити оригінал за допомогою менеджера модів, потім завантажити та встановити переклад поверх оригіналу.

Сумісність:
- Мод повністю сумісний з будь-якими модами, які додають предмети в меню Майстерні, у тому числі Homemaker, SK, SKE, SKI без необхідності будь-яких виправлень та патчів.
- Сумісний з модами "Hide PIPBoy", "Unequip Pipboy", "Pip-Boy Customisation Framework", "Holographic Pip-Boy 8000".
- Сумісний з Vault-Tec Workshop, Nuka World, Far Harbor.
- Сумісний з CREAtive Clutter
- Повна сумісність із BYOP.
- Сумісний з Get Dirty - потрібен додатковий патч. Get Dirty не оновлювався з 2018 року, тому він не розпізнає жодних нових душів або ванн з CWSS, які були додані після версії CWSS v2.1, включаючи деякі ванни та душові, замінені модом "Universal Working Bathroom Fixtures". Патч додає нові душі та ванни з останніх версій CWSS до списку форм GetDirty, що використовується для визначення зручностей CWSS.
- Fallout 4 High Heels System (F4HHS): повністю сумісний, але якщо ви отримуєте виліт при роздяганні, переконайтеся, що ви увімкнули опцію «F4HHS CTD fix» у налаштуваннях голозапису CWSS під опціями роздягання.
- Сумісний з Auto Doors.
- Сумісний з Modular Kitchen. Аксесуари мода "Модульна кухня" можуть бути прив'язані до кухонної плити з мода CWSS Redux. Кухонні шафи з обох мод можна стикувати разом. Анімовану кухонну раковину з модою CWSS Redux також можна стикувати з кухнею з модою Модульна кухня.
- Сумісний із The Fridge. Холодильники від The Fridge будуть працювати з готовими кухнями від CWSS Redux.
- Повністю сумісний із Player Comments and Head Tracking. Будь ласка, не використовуйте старий сумісний патч, він застарів і може викликати помилки.
- Повністю сумісний із Player Head tracking. Будь ласка, не використовуйте старий сумісний патч, він застарів і може викликати помилки.
- CWSS Redux додає підтримку роздягання Courser X-92 Power Suit, але вам доведеться вручну переобладнати модулі x-92 після прийняття душу.
- CWSS Redux тепер повністю сумісний із Give Me That Bottle. Порядок завантаження не має значення.
- CWSS Redux тепер повністю сумісний з Old World Radio 2 (OWR2), Fallout 4 High Fel System (F4HHS), Outcast and Remnants, Project Valkyrie, Depravity and Father Companion.
- CWSS Redux версії 3.0 і вище спочатку сумісний з Advanced Needs 2. Будь ласка, не використовуйте старі сумісності патчі, вони застаріли і будуть викликати помилки. Якщо ви раніше використовували патч AN2 CWSS, вам потрібно буде видалити та переробити всі ваші туалети із CWSS після оновлення CWSS до 3.0 і вище.
- CWSS Redux версії 3.0 та вище в даний час має нативну сумісність із модом "Crime and Punishment". Будь ласка, не використовуйте патч Flashy's Crime and Punishment CWSS, він застарів і шкодитиме моду.
- Мод LL "Milk Dispenser" aka "Glory hole.esp" НЕ сумісний із CWSS. На жаль, мод Gloryhole використовує старі версії скриптів CWSS без дозволу, включаючи основні скрипти конфігурації, і розміщує їх як вільні файли - таким чином вони перевизначають нові скрипти з CWSS і повністю їх порушують. Вам потрібно буде повністю видалити "Glory hole" і видалити всі пов'язані вільні файли, включаючи три скрипти "CWSS_Add_Categories_Script.pex", "CWSS_PlayerAliasScript.pex" та "CWSS_CraftableFountainScriptF.pex" в теці "DATA \ SCRIPTS" гри.


Мій discord-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!