Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Цей мод додає деякі віджети до інтерфейсу для відображення детальної інформації про об’єкти в перехресті або вибрані в меню швидкої здобичі.

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod HUD Plus Plus.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці



[Вступ]
Мене трохи дратує визначати, підбирати чи ні об’єкт здобичі, тому що я не знаю детальної інформації цільового об’єкта, як-от вага, вартість або співвідношення - вартість на вагу. Цей мод додає віджети інтерфейсу до HUD для відображення детальної інформації про об’єкти в  Перехресті або вибрані в меню швидкої здобичі, мод також надає деякі додаткові функції, щоб дозволити гравцю відтворювати голозаписи та читати книги безпосередньо з меню швидкої здобичі без необхідності відкривати інвентар під час грабунку. Для отримання додаткової інформації ви можете переглянути зображення. 

[Особливості]
Показує детальну інформацію про предмет, який можна підібрати, не лише в перехресті, але й для предмета, вибраного в меню швидкої здобичі.
Для всіх типів предметів показує їх вартість, вагу, вартість на вагу, поточний стан вантажу гравця;
Для зброї показує її ефекти, ушкодження, боєприпаси, швидкострільність, дальність, влучність;
Для броні показує її ефекти, стійкість до пошкоджень, поточний стан заряду;
Для продуктів харчування та ліків показує їх опис, величину та тривалість усіх видів ефектів;
Для Ядерних блоків, показує поточний стан заряду;
Для брухту відображає компоненти та кількість, показує значок для компонентів брухту, позначає тегами для пошуку. Ця функція не потребує інших модів сортування, не потребує редагування запису форми елемента, тому вона має бути сумісною з іншими модами, які додають або редагують брухт.
Цей мод додає деякі іконки, щоб показати, чи цільовий об’єкт є предметом квесту, чи цільова книга є книгою навичок, і чи цільова книга була прочитана гравцем.
Цей мод також надає функцію, за допомогою якої ви можете натиснути гарячу клавішу, щоб прочитати книгу та відтворити голозаписи безпосередньо з меню швидкої здобичі без необхідності відкривати інвентар під час грабування, для інших предметів натискання гарячої клавіші просто вибирає їх. 

[Сумісність]
Цей мод містить лише плагін F4SE та незалежні файли swf, він не змінює жодних файлів оригінальної гри, скриптів чи плагінів, тому він має бути сумісним із будь-якими модами.

[Вимоги]
Fallout4  V1.10.40(остання версія).
Fallout 4 Script Extender (F4SE)  V0.6.0 або вище.
Mod Configuration Menu V0.1 або вище(необов'язково)

[Вирішення проблем]
Не змінюйте налаштування гри, щоб приховати перехрестя, інакше картка предмета буде невидимою, цей мод забезпечує безконфліктний спосіб приховати перехрестя в MCM.
Якщо ви використовуєте DEF_UI або інші модифікації HUD для зміни віджета швидкого меню здобичі, не приховуйте верхню та нижню дужки швидкого меню здобичі, інакше картка елемента для швидкого меню здобичі буде невидимою.

[Рекомендації]
Floating Damage: Показує плаваюче число ушкоджень, завданих НІПам.
Better Console: Змушує меню консолі показувати більше корисної інформації про вибраний об’єкт.
Unlimited Survival Mode - F4SE: Знімає усілякі обмеження в режимі Виживання.
Unlimited Fast Travel - F4SE: Вмикає швидкі подорожі з інтер'єрів, знімає усілякі обмеження на швидкі подорожі .
Clock Widget: Показує реальний час під час завантаження.

[Подяки]
F4SE team for F4SE.
expired6978 for the source codes of Nameplates.
MCM team for Mod Configuration Menu.

[Вихідний код]
Soruce code for someone interested in(Github).


Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!