Fallout 4

File information

Last updated

Original upload

Created by

VWTrotsky

Uploaded by

vwtrotsky

Virus scan

Safe to use

About this mod

Мод додає нову ворожу фракцію до Співдружності - нові вороги, нова зброя, нові загрози, а також новий компаньйон!

Requirements
Permissions and credits
Donations
This is the Ukrainian translation of the mod Zetans - Alien invaders in the Commonwealth.
Оригінал мода дивіться на цій сторінці


Зетаньці!
Інопланетні загарбники в Співдружності.


ВОНИ НЕ ПРИХОДЯТЬ З МИРОМ.


Зетаньці приземлилися. Агресивний інопланетний вид, який має намір знищити людство та заволодіти Землею, прибув до Співдружності. 


Що в моді?

Нові вороги -
Це не один покалічений прибулець, що юрмиться в печері, це повна міць міжгалактичної бойової машини Зетан. Ви можете очікувати:

- Зетанські піхотинці - легкоброньовані, озброєні бластерним пістолетом.


- Зетанські солдати - оснащені важкою бронею та імпульсними карабінами Зетаньці, вони є опорою сили Зетан.


- Зетанські десантники - кращі з кращих. Найкраща броня, небезпечніші варіанти зброї і технологія маскування!


- Зетанські ракетні солдати  - оснащені низько-висотними реактивними ранцями та подвійними пістолетами, вони швидкі та небезпечні.


- Зетанські командувачи - керівники та польові командири. Деякі з них, як кажуть, володіють телекінетичними здібностями, охороняються дронами.


- Зетанські Фрогго-раби - Зетаньці не проти використання одноразових рабів, якщо це означає, що їм не потрібно наражати себе на небезпеку. Породжені дюжинами і відправлені в бій з дешевою зброєю, вони слабкі окремо, але небезпечні в групах. 


- Зетанські Фрогго-розплідники - ці бідні інопланетяни, закуті в броньовані ходунки, виконують єдину роль, здається, породження Фрогго(Жабо)-рабів  лише для того, щоб їх катапультувати до бою. У разі загрози вони можуть захиститися гарматами з біо-кислотами.


- Зетанські НЛО-атакуючи - оснащені швидкісними інопланетними бластерами, не забудьте свої пускові ракетні установки!


- Зетанські НЛО-транспорти - Надзвичайно небезпечні! - у важкій броні, якщо вони потраплять у зону радіусу дії, вони телепортують загони солдатів Зетан прямо на вас, підходьте обережно!


Нова зброя - 
- Зетанський імпульсний карабін - стандартне озброєння Зетаньців. Поставляється з напівавтоматичними або повністю автоматичними ресіверами, прицілами, короткими, довгими, дробовими, снайперськими та голчастими стволами! Однак це інопланетна технологія, тож вам потрібно буде максимально використовувати науку, якщо ви хочете її модифікувати!

- Пістолет AE9 - Зетаньці не збираються витрачати хорошу зброю на своїх одноразових рабів Фрогго(Жаб). Натомість вони відтворили (відносно) нескладну технологію Землі для масового виробництва. Результат - пістолет AE9. Цей маленький пістолет може наносити великий удар, якщо ви готові ризикнути.

ТЕПЕР У ВЕРСІЇ 2.1

Фрогберт - Фрогго компаньон.

Де він?
Підвал бара в Конкорді, також не забудьте перевірити його реч-мішок посеред кімнати, у ньому всі його речі!


Примітки автора:

- Зверніть увагу на кілька речей про Фрогберта:

- Автор ніколи раніше не робив компаньйонів, тож Фрогберт є результатом слідування (правда, чудовому) керівництву Youtube. У результаті, якщо щось не спрацює, у автора буде дуже мало уявлень про те, як це виправити, але під час тестування нічого не виявилося!

- Як і інші Фрогго, Фрогберт заснований на прибульцях FO4, які не були створені, щоб робити щось більше, ніж сидіти в печері та бути застреленим. В результаті Фрогберт може використовувати тільки пістолети, але вони завжди виглядатимуть в його руках дивно. Крім того, вони також будуть маленькими, оскільки він дуже зменшений актор. У результаті він озброєний (за замовчуванням) величезним інопланетним бластером.

- Він встановлений як 'Захищений', але не має анімації кровотечі, тому, коли він отримує занадто багато ушкоджень, він просто стоятиме та не зможе рухатись, доки не 'стане на ноги'.

- У нього немає анімації присідання/невидимості, але він позначений, щоб не впливати на ваш лічильник прихованості.

- Як завжди, автор не вибачається за свою озвучку. Голоси НІПів, отримані за допомогою VA Synth 2, чудового, хоча й складного інструменту.

- Автор також отримав звіт про несумісність із Sim Settlements 2, і не знає, чому це так, але він думає, що це лише радість від модів. Якщо ви не хочете ризикувати/виникли проблеми, поверніться до версії 1.0.


FAQ

Де вони?
- Розкидані по Співдружності, але не в інтер’єрах.

Вони звучать безглуздо!
- Автор в курсі.

Вони надто важкі/зброя дуже потужна!
- Так, баланс, можливо, випав із вікна, але вони прибульці з передовими технологіями, це ніколи не було легко!

Чи є шанс на квестовий мод?
- Можливо, не від автора, але зв’яжіться з автором, якщо хочете спробувати.

Це має якесь відношення до проекту Zeta?
- Ні, але цей мод не є фантастичним відтворенням Зетанців з Fallout 3. Цей мод є скоріше розширенням Зетанців у Fallout 4.

Це сумісно з модом XYZ?
- Автор не знає, спробуйте і побачите. Цей мод буде редагувати деякі ячейки гри, де з’являються Зетанці та раса 'Прибульців', але це все, решта - нові додатки.


Встановлення
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 
1. Завантажити та встановити оригінал.
2. Завантажити та встановити переклад із перезаписом файлів оригіналу.


Мій дискорд-канал.
Завжди можна внести пропозиції щодо покращення якості перекладів. Завантажити переклади, патчі для горизонту та об'єднання модів.  Канал закритого типу - як підключитесь, відпишіть мені(vwtrotsky#3325), щоб я дав права на перегляд каналу.



Вдалої гри і бережіть себе!