Fallout 4
Help us shape the future of the Vortex mod manager by taking our survey

File information

Last updated

Original upload

Created by

Paw Paw

Uploaded by

CptCOOTS

Virus scan

Safe to use

59 comments

  1. CptCOOTS
    CptCOOTS
    • supporter
    • 365 posts
    • 66 kudos
    Sticky
    This is not really my mod. I helped Paw Paw put his stuff together and get it posted. I'll try to handle all complaints and bug reports, but my ability to address them will be hamstrung as Paw Paw continues to work on additions and expansions on this mod. to directly give Pawpaw love or suggestions then please go to: https://simsettlements.com/site/index.php?categories/plots-by-paw-paw-for-simsettlements.124/
  2. romalight
    romalight
    • member
    • 10 posts
    • 0 kudos
    Hello. i like Sim Settlements mod, but if i try to build more than 6 or 7 or 10 stuff at a settlement -no too close or real close- the game crash. i think there is 50% Sim Settlements cause this and 50% cause by settlement location. More settlers, more times the game crash. That's all. Thanks.
  3. clydemcelroy1
    clydemcelroy1
    • premium
    • 296 posts
    • 2 kudos
    Just wish mods that add plots wouldn't all come before the vanilla plots in the special menu. Really like the plots, but I also use default plots and scrolling through all the others to get to them is a pain. Any way to inject them to come after the default plots?
  4. mbrto1
    mbrto1
    • member
    • 467 posts
    • 4 kudos
    how to remove the notification at startup?
  5. GerhardReinke1
    GerhardReinke1
    • member
    • 297 posts
    • 0 kudos
    Cool mod! Any chance of an .esl version?
  6. sirlach
    sirlach
    • premium
    • 176 posts
    • 16 kudos
    Hey CptCoots.

    FOmod looks broken on 7.2. Vortex not recognising mod name etc. Lists as ss_addon_pbpp
    1. ParseOfficial
      ParseOfficial
      • member
      • 164 posts
      • 2 kudos
      Works fine for me.
  7. Euther
    Euther
    • member
    • 676 posts
    • 34 kudos
    Been using the mod for some time. Updated to the latest version, and refreshed all my settlements. Here is the one thing I see at the moment, a texture issue with the windows.
    https://imgur.com/a/SoVEktK

    Is there a fix for this?

    thx
    E
    1. Euther
      Euther
      • member
      • 676 posts
      • 34 kudos
      Removed, added latest version, reinstalled, No window Issues.

      Appreciate the note! Thanks!!
    2. pfcarson
      pfcarson
      • member
      • 10 posts
      • 6 kudos
      Yes its been fixed.
    3. certainOrder
      certainOrder
      • premium
      • 21 posts
      • 0 kudos
      I'm still seeing this texture issue. I've uninstalled/reinstalled and refreshed the plot. Only seems to occur on General's Quarters level 3. Looks like everyone in the Castle loves blacklights. :)
  8. Maniac3020
    Maniac3020
    • premium
    • 707 posts
    • 22 kudos
    How does the power armor repair work? I go up to the settler wearing damaged power armor, and all I see is the dialogue option "no repairs needed".
  9. Plenamir
    Plenamir
    • supporter
    • 33 posts
    • 0 kudos
    I just upgraded this mod to Version 7. It installed using Vortex just fine (I think). This is the thing....When setting up a commercial plot and selecting a store from the list, the Paint shop is not on the list. Does the original Power Armor shop upgrade to the paint shop at a higher level? Thoughts?
  10. BlazeStryker
    BlazeStryker
    • member
    • 2,364 posts
    • 15 kudos
    I'm not sure why, but even though I upgraded from Securing The Settlements to PaintItUp I an still getting the NMM Error Uploading message.

    Do I need to re-install my manager to get rid of the superfluous error message?
  11. AedusArach
    AedusArach
    • member
    • 78 posts
    • 0 kudos
    hello the new update downloaded but now im getting an error from your mod when i boot up NMM. im not sure whats wrong now
    1. Tegerian
      Tegerian
      • premium
      • 22 posts
      • 3 kudos
      Same issue for myself, I tried a uninstall and delete replacing with a new download but the issue remains.