Cyberpunk 2077
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Sunny

Uploaded by

SunnyTheCat

Virus scan

Safe to use

About this mod

Український переклад моду, який додає налаштовувані множники для усіх типів досвіду: рівня, репутації, виготовлення, скрадання, усіх типів зброї, інженерки тощо.

Requirements
Permissions and credits
Будь ласка, надсилайте відгуки щодо перекладу у канал "кіберпанк-загальний" на сервері Шинок «Край Світу» у Discord.

Використання:


Перейдіть до меню Mods, аби змінити множники. Налаштування цього мода можна знайти на вкладці "RMK" або "RMK MODS". Це можна зробити будь-коли, навіть під час гри. 

Множник 1.0 (за замовчуванням) означає, що досвід буде таким самим, як і в немодифікованій грі. Аби подвоїти певний тип досвіду, встановіть значення на 2.0.

Варто зазначити, що бойовий досвід розраховується за кожне влучання, і для кожного з них відбувається округлення вниз до цілого числа. Тому для зброї, яка випускає багато куль з невеликою шкодою за кожен постріл (наприклад, рушниця), досвід не дуже зміниться.

Встановлення моду:

  • ВАЖЛИВО: Оригінальний мод вимагає Cyber Engine Tweaks та Native Settings UI. Спершу завантажте і встановіть їх!
  • Аби встановити оригінальний мод, розпакуйте його архів до теки гри (файли моду повинні опинитися у [директорія з грою]/bin/x64/plugins/cyber_engine_tweaks/mods/SimpleXPMultiplier").

Встановлення перекладу:
  • Аби встановити переклад, завантажте цей архів до теки гри, замінивши файл (файл init.lua повинен опинитися у [директорія з грою]/bin/x64/plugins/cyber_engine_tweaks/mods/SimpleXPMultiplier").