Cyberpunk 2077

File information

Last updated

Original upload

Created by

yamashi

Uploaded by

awpsoleet

Virus scan

Safe to use

6002 comments

  1. ArsenicTouch
    ArsenicTouch
    • premium
    • 919 posts
    • 61 kudos
    Locked
    Sticky
    If you have an issue getting CET to work, go on the discord and post in the support section for CET. #-cet-support



    The discussion section and the comment section here are not for posting bugs or troubleshooting. (so the discussion forum was removed, as was the bug report section because we want the bug reports on the github page or on discord)

    Again, the comment section is not for bug reports. If you have an issue, come onto the official modding Discord or post a bug report on the github page (CET not working for you is not a bug, that's a support issue and belongs on the discord)

    Follow the guide before asking for help on the discord.

    If installing via vortex, make sure to use hardlink deployment.
    Before asking for help, remove all previous installations of CET and manually install the most recent version. Vortex screws up, a lot.

    Note: We will only provide support for legitimate updated copies of the game and CET. If you're using an older version, you're on your own.
  2. ArsenicTouch
    ArsenicTouch
    • premium
    • 919 posts
    • 61 kudos
    Locked
    Sticky
    Known crash issue. If you speak to jackie in front of the afterlife in act one, the game will freeze during the conversation if you have the minimap flicker option turned on, as well as the disable boundary teleport. Then again when leaving the afterlife in the cab. So disable those options if you don't want your game to freeze.

    If you find any locations where you can replicate the issue, let us know.

    The skip start menu option will break my rewards with gog. This is actually a thing CDPR did with 1.5, they put the authentication for gog in the start menu, so even if you use -skipStartScreen in the argument/target line, it will still break. So make sure this is unchecked if you want to retrieve your gog my rewards on a new playthrough.

    Turns out it will also break achievements for gog. So make sure it's disabled until we can find a work around or remove it all together. 

    Update: There were issues with the vortex plugin for cyberpunk, the preferred installation method is manual. 

    Again, if you have issues, get on the discord and provide your log file (in the cyber engine tweaks folder), if there is no log, you installed it wrong. The comments sections here is not for tech support. 
  3. qweqwew
    qweqwew
    • member
    • 3 posts
    • 0 kudos
    Do I need this mod for custom .ini files to work? The ones that are placed in engine\config\platform\pc folder.
  4. Nobody1221
    Nobody1221
    • member
    • 107 posts
    • 0 kudos
    Hi. Is there a command to remove a certain amount of money?
  5. IKobi
    IKobi
    • member
    • 330 posts
    • 3 kudos
    Debug menu does not work.
  6. OlDreaddy
    OlDreaddy
    • member
    • 396 posts
    • 3 kudos
    I've umm, I've forgotten the key to open the tab. How would I go about changing it manually?
    1. FNVPlayer85
      FNVPlayer85
      • member
      • 274 posts
      • 2 kudos
      Same for me and there is not even any instructions for use. How typical for modders, they live in their own separate world, where people use telepathy instead of words and logic.
    2. FNVPlayer85
      FNVPlayer85
      • member
      • 274 posts
      • 2 kudos
      This program starts automatically if archive version matches game version. A window will appear on screen asking you to select a button for menu, you must left-click on inscription and press, for example, F7.

      My EXE v.1.5 - this can be seen in main menu of game in lower left corner. File properties:
      3.0.58.60196
      62.7mb
      20.02.2022. 0:29

      So i downloaded this version of CET and now it's work:
      1.19.1 - Game version 1.5 v2 https://github.com/yamashi/CyberEngineTweaks/releases/tag/v1.19.1
    3. mbuddha
      mbuddha
      • supporter
      • 98 posts
      • 1 kudos
      Edit:  Delete bindings.json - located here:
      .....\Cyberpunk 2077\bin\x64\plugins\cyber_engine_tweaks\bindings.json and you'll be asked again upon start up.
      Save your other bindings and put them back into the file (or just rebind everything cause you forgot those ones also)


      --------------------------------
      Same here.  I haven't played the game in a long time.  I updated to the latest CET.  There is a bindings.json and a layout.ini .  Nothing useful there. The bindings file has all the bindings but they look like
        "cet.overlay_key": 5066854523469824,

      ok yeah.

      I know it's working because the mods I have for CET are working.
    4. michaelp5
      michaelp5
      • member
      • 16 posts
      • 0 kudos
      thank you
    5. fubarrossi
      fubarrossi
      • member
      • 3 posts
      • 0 kudos
      THIS! I was desperate, since i couldn't get it working after apparently alt tabbing. Now every time i accidentally alt tab i can just go and delete it, and everything will be good next startup.
    6. Drahk6422
      Drahk6422
      • premium
      • 19 posts
      • 0 kudos
      Thanks! This worked for me!
  7. sabatinosasa
    sabatinosasa
    • member
    • 1 posts
    • 0 kudos
    For some reason it's not removing pedestrians in 1.52
    Does someone have the same issue?
  8. BloodDragon09051
    BloodDragon09051
    • member
    • 13 posts
    • 0 kudos
    can i get some help i did everything it says to do but the game won't even start up i launch the game and it crashes right away
  9. seanflem
    seanflem
    • member
    • 13 posts
    • 0 kudos
    why cant i get the vortex download for this 
    1. AriaGrill
      AriaGrill
      • member
      • 203 posts
      • 2 kudos
      Because the mod author didn't enable vortex download
  10. Painfull91
    Painfull91
    • member
    • 1 posts
    • 2 kudos
    CET stopped working for me after 1.52 update. Hotkey (SHIFT+~ on PC) didn't bring up menu, and after reinstalling it didn't ask me to bind a new menu key. Tried a lot of suggested solutions here and on other forums / pages. Removed / reinstalled CET, used Vortex to manage mods, removed / reinstalled with Vortex. Checked, and even watched as Vortex installed and updated mod files, all there and the originals are backed up right beside them. The mod was installing but didn't seem to be loading / working. 

    Followed one simple solution from Arsenic_Touch which did the trick: move any mods in the mods folder to your desktop temporarily, delete the plugins folder, license file, global.ini and version.dll in the x64 folder, redownload this https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/107 unzip and drag the bin folder within to your base cyberpunk 2077 install directory, then run the game.

    Hope this helps others.
    1. josepi111010
      josepi111010
      • member
      • 1 posts
      • 0 kudos
      Worked for me, thank you!

      Followed one simple solution from Arsenic_Touch which did the trick: move any mods in the mods folder to your desktop temporarily,
      delete the plugins folder, license file, global.ini and version.dll in
      the x64 folder, redownload this https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/107 unzip and drag the bin folder within to your base cyberpunk 2077 install directory, then run the game.
    2. ph3nixx
      ph3nixx
      • member
      • 1 posts
      • 0 kudos
      Thanks a lot, your solution helped me with the same issue :)
    3. moibrahim17112
      moibrahim17112
      • member
      • 33 posts
      • 0 kudos
      it keeps stopping for me! sometimes it works on main menu but when I load a game it doesn't work and the log files says "initialization successful"

      looks like I know what is causing it, when I alt+tab and then go back to the game I can't bring up the CET menu, I have to alt+enter on the game in order for the CET menu to show up! my game is in borderless, I also tried windows, fullscreen.. same result!
    4. muzyukii
      muzyukii
      • member
      • 1 posts
      • 0 kudos
      I can confirm that this fix does work! 
    5. fallout3woot
      fallout3woot
      • supporter
      • 46 posts
      • 0 kudos
      when I alt+tab and then go back to the game I can't bring up the CET menu, I have to alt+enter on the game in order for the CET menu to show up!
      Confirmed, alt-tabbing seems to break the menu and all the hotkey/input settings.
    6. Squeezitgirdle
      Squeezitgirdle
      • member
      • 6 posts
      • 0 kudos
      did this break the player inventory console command by any chance?
      for example, player.inventory.addItem(Items.money,1000)

      This gives the error attempt to index global 'player' (a nil value), and also 
      [string "player.inventory.addItem(Items.money,1000)"]:1: in main chunk
      Command failed to execute!
    7. Headshot2025
      Headshot2025
      • member
      • 6 posts
      • 0 kudos
      worked for me thank you!
    8. makarek2666
      makarek2666
      • member
      • 1 posts
      • 0 kudos
      Worked, thank you!
    9. DOUELOVE
      DOUELOVE
      • member
      • 1 posts
      • 0 kudos
      I want to ask how to download the historical version??
    10. zusr
      zusr
      • member
      • 17 posts
      • 0 kudos
      My mens you are a genius, you have made my day just that bit better. Wish I could upvote <3
    11. pakerton
      pakerton
      • member
      • 3 posts
      • 0 kudos
      should i delete everything that is a dll file
    12. Ratshak
      Ratshak
      • member
      • 4 posts
      • 0 kudos
      Salut

      Cela a fonctionné pour moi sur un problème similaire 

      Merci beaucoup !!!
    13. Storm444
      Storm444
      • member
      • 2 posts
      • 0 kudos
      Didn't work for me, thanks anyway :/
    14. DosTacos
      DosTacos
      • supporter
      • 7 posts
      • 0 kudos
      Thanks for this. Worked like a charm.
    15. Grimmghost95
      Grimmghost95
      • member
      • 36 posts
      • 0 kudos
      https://www.gamepressure.com/download.asp?ID=80704


      Use this its better then mods. 
    16. khaliljpg
      khaliljpg
      • member
      • 73 posts
      • 0 kudos
      tried this and nothing happened 
    17. keilin
      keilin
      • supporter
      • 2 posts
      • 0 kudos
      OMG!! thank you so much!
  11. BillyBobJenkins
    BillyBobJenkins
    • member
    • 31 posts
    • 0 kudos
    the mod just absolutely doesn't work for me. I did the manual install with following the instructions, did a fresh install like the wiki reccomends, and installed it with the mod manager to no avail. the menu to set up the hotkey just doesn't show up any time i launch it.
    1. v0lsh
      v0lsh
      • member
      • 1 posts
      • 0 kudos
      same.
    2. BritishDragon14
      BritishDragon14
      • member
      • 7 posts
      • 0 kudos
      Yeah, it just doesn't show up.
    3. jeffersoncsc97
      jeffersoncsc97
      • member
      • 2 posts
      • 0 kudos
      try this version

      https://github.com/yamashi/CyberEngineTweaks/releases/tag/v1.19.0
    4. Wspirit82
      Wspirit82
      • member
      • 470 posts
      • 3 kudos
      this wont work
    5. Wspirit82
      Wspirit82
      • member
      • 470 posts
      • 3 kudos
      should just install it, and at start up will ask to bind a key to call up its menu. 
    6. Mosaicmind666
      Mosaicmind666
      • premium
      • 2 posts
      • 0 kudos
      Having same issue just now. 
  12. direrevan
    direrevan
    • premium
    • 1 posts
    • 0 kudos
    I have the Menu up and running seamlessly thanks to the wiki, can confirm as I've been able to affect my skills and the like. My issue is that whenever anything needs to be injected into my inventory (IE game.addtoinventory-ect) I don't receive any error messages and it seems like the command goes through but I don't have the item in my inventory. I've tried using it for a weapon I deleted by mistake, money, crafting components, random junk, and all manner of items but it simply will not show up as a changed value or item in my inventory. Is there something I'm doing wrong? Like an enable string or is it a bug? Any help would be appreciated.