Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

BokuHaru

Uploaded by

BokuHaru

Virus scan

Safe to use

About this mod

Переклад модифікації The Choice is Yours

Requirements
Permissions and credits
ОПИС


Зупиніть автоматичний запуск квестів. Виконуйте квести, які хочете, ігноруйте ті, які не хочете. Нехай ваш вибір має значення.

Ви коли-небудь вагалися розмовляти з NPC через побоювання, що до списку ваших записів у журналі, який постійно зростає, додасться ще один квест?  Ну, більше ні... не соромтеся задавати людям питання і слухати їхні історії. Ви не отримаєте квестів, якщо не погодитеся їм допомогти.

Цей мод зупинить випадкові привітання, коментарі та чутки, які можуть спричинити початок квесту, а також примусові зустрічі з NPC, які автоматично спричиняють початок квесту. Тепер ці квести не будуть активовані, якщо ви самі не вирішите їх виконати.

Крім того, бувають випадки, коли у вас є вибір відмовитися від квесту, але квест автоматично почнеться незалежно від вашого рішення, або ви змушені погодитися виконати завдання до того, як почуєте деталі. Тепер квести не розпочнуться, доки ви не погодитесь на них.



НАВІЩО ВИКОРИСТОВУВАТИ ЦЕЙ МОД?


  •     Щоб уникнути завалу з двох десятків квестів у перші 20 хвилин гри, а пізніше - щоб уникнути додавання небажаних квестів до вже переповненого квест-журналу.
  •     Збільшити кількість варіантів вибору в грі. Коли ви розмовляєте з кимось і в діалозі є можливість відмовитися від квесту, вибір цієї опції не повинен запускати квест.
  •     Додати трохи більше інтересу (і, можливо, навіть деякий додатковий виклик) до гри. Якщо ви вже проходили гру, то, швидше за все, знаєте, куди потрібно йти для виконання багатьох з цих квестів. Якщо ні, то вам доведеться прислухатися до того, що вам скажуть NPC. Гра не буде водити вас за руку і показувати маркери на карті, що вказують на початок кожного квесту. Вам потрібно буде тримати очі та вуха відкритими і з'ясовувати все самостійно (маркери квесту, які з'являються після початку квесту, залишаються незмінними і будуть з'являтися, як тільки ви почнете квест).
  •     Посилити занурення та рольову гру. Деякі квести можуть суперечити характеру вашого персонажа, і ви б не хотіли, щоб цей квест був записаний у вашому журналі, якби ваш персонаж дійсно розглядав його.
  •     Або, можливо, ви проходили квест вже десятки разів і просто не хочете проходити його знову. Тепер ви можете уникнути небажаних квестів, які засмічують ваш журнал.


ЦЕЙ МОД НЕ РОБИТЬ:

  •     Він не змінює кожен квест. Змінюються лише ті, що перелічені ТУТ.
  •     Він не видаляє діалоги, не видаляє квести або NPC з гри. Ви все ще будете чути ті ж самі чутки та привітання. Адже ці розмови допомагають наповнити світ і дозволяють вам взаємодіяти з його мешканцями. Крім того, будь-які нові відповіді в діалогах використовують вже існуючі діалоги. Цей мод не додає жодного неозвученого діалогу.
  •     Він не видаляє і не перериває жодного з квестів. Ви все ще можете завершити кожен квест, як і раніше, але сам квест (включаючи маркери квесту і записи в журналі) не буде надано вам, доки ви не зробите свідомий вибір виконувати квест.  Майте на увазі, що в багатьох випадках безпосереднє зіткнення з метою квесту все одно сприятиме його проходженню. Якщо ви відмовитеся від квесту, ви можете передумати і продовжити його в будь-який момент у майбутньому. Будь-які винятки зазначені нижче.
  •     Мод не видаляє записи в журналі та цілі квесту, які вже були записані у вашому журналі до встановлення цього мода.