Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

BokuHaru

Uploaded by

BokuHaru

Virus scan

Safe to use

About this mod

Переклад модифікації Shadow of Skyrim - Nemesis and Alternative Death System.

Requirements
Permissions and credits
ОПИС

Перетворює кожного ворога, який перемагає вас, на унікального заклятого ворога. Забезпечує безперервний ігровий процес без збережень/перезавантажень. Створює нові історії про помсту.


"... Уяви, що ти подорожуєш темним болотом за межами Мортала, коли помічаєш дві намистини, що світяться помаранчевим. Наближаючись, щоб оглянути, місячне світло раптово відбилося від луски та сталі. Звук прорізає холодне повітря - ти піднімаєш щит, готуючись до удару, але вражаюча сила бойового молота ящера розносить метал і кістки. Два послідовних удари прогинають твою грудну клітку, витісняючи решту повітря з легень. Холодні помаранчеві очі зустрічають твій паралізований погляд, коли тебе огортає темрява... Кілька годин потому, прокинувшись від води, що капає тобі на голі груди, ти дивишся вгору тільки для того, щоб зустрітися з печерною темрявою. Ти не пам'ятаєш, як сюди потрапив, усе, що запам'яталося - це пам'ятка на болоті, святилище Мари. Схоже, тебе затягли в порожнє лігво і позбавили всього мирського майна, крім щита, що врятував твоє життя. Потягнувшись, щоб підняти його, ти корчишся від жахливого болю. Таке відчуття, що ти ніколи більше не піднімеш свій щит, і ганьба поразки стає болючішою за зламані кістки у твоїй руці. Ти присягаєшся повернути своє майно і відновити свою честь проти болотного вампіра, відомого як "Ламаючий-Багато-Щитів".


ЩО РОБИТЬ Shadow of Skyrim
- Перетворює будь-якого ворога, який перемагає вас, на Заклятого ворога з унікальним ім'ям, збільшеними характеристиками та спеціальним бафом (наприклад, Аргоніанський вампір на ім'я "Ламаючий-Багато-Щитів" з бафом "Нищівник щитів").
- Дає гравцеві ситуаційний або випадковий дебафф при поразці (наприклад, не може використовувати щити).
- Дозволяє вашому Заклятому ворогові забрати ваше спорядження і використовувати його (наприклад, "Ламаючий-Багато-Щитів" може бути одягнений у вашу хітинову броню, коли ви зустрінетесь з ним наступного разу, якщо ваша броня краща, ніж у нього)!
- Відроджує гравця в новій ситуаційній або випадковій локації після поразки (наприклад, лігво вампіра, бо "Ламаючий-Багато-Щитів" - вампір).
- Дає гравцеві завдання розшукати Заклятого ворога/Загублений рюкзак із вказівками (наприклад, Повернутися до Храму Мари, недалеко від Мортала).
- Мотивує гравця виконувати завдання Заклятого ворога (наприклад, перемога над "Ламаючий-Багато-Щитів" зніме дебафф "Не можна використовувати щити" і дасть бафф "Нищівник щитів".
- Забезпечує безперервний ігровий процес без збережень і перезавантажень (ви відроджуєтеся після поразки замість того, щоб помирати і перезавантажуватися).
- Взаємодіє з іншими модами, які додають нових ворогів, локації, здібності та навички!



Система Заклятий ворог:

- Майже будь-який ворог (ванільний або доданий модом) може стати вашим заклятим ворогом, якщо він переможе вас у бою. Коли вони стануть вашими заклятими ворогами, вони отримають унікальний титул, підвищення характеристик і спеціальний бафф. Коли ви зазнаєте поразки, ви також отримаєте дебафф.
- Дебаффи гравця можуть залежати від того, як ви померли. Наприклад, якщо ви були переможені силовою атакою, ви можете отримати дебафф "Виведення з рівноваги", який дає змогу ворогам легше збивати вас із ніг (за допомогою силових атак).
- Титули і бафи Заклятих ворогів також можуть залежати від ситуації. Наприклад, Заклятий ворог Буреплащ може отримати бафф "Ведмежий вартовий", що дає йому навченого компаньйона-ведмедя, оскільки Брати бурі асоціюються з ведмедями.
- Вороги можуть за бажанням забрати ваше золото і використовувати ваше спорядження, коли переможуть вас.
- Щоб уникнути проблем, вороги, пов'язані з квестом, позначені грою як важливі або покликані, не можуть стати вашим заклятим ворогом.
- За замовчуванням вороги на 25 рівнів вище гравця не стануть вашими заклятими ворогами, коли вони переможуть вас. Це зроблено для того, щоб у вас не було ворогів, яких занадто важко перемогти; цю опцію можна відключити/налаштувати.

Альтернативна система смерті:

- Коли ви зазнаєте поразки, вас буде перенесено в нове місце залежно від ситуації. Наприклад, якщо міський стражник переможе вас, ви можете відродитися в місцевій в'язниці.
- Зазвичай ви відроджуєтеся десь ближче, а не там, де померли. Мод буде розставляти пріоритети локацій спочатку в тому ж холді, потім у тій же батьківській локації, а потім на тій же ділянці суші. Якщо інформація про місцезнаходження недоступна (наприклад, ви перебуваєте в дикій місцевості), ви можете відродитися на своєму останньому ліжку, в останньому місці або в абсолютно випадковому місці.
- Якщо ви зазнаєте поразки десь, куди не зможете повернутися, гру буде автоматично збережено, і ви помрете в звичайному режимі і повернетеся в Головне меню, щоб перезавантажити своє останнє збереження. Повернення в головне меню запобігає помилці збереження перезавантаження.
- Ви отримаєте завдання повернути своє спорядження в тому місці, де зазнали поразки. Ви також отримаєте завдання вистежити і вбити свого Заклятого ворога.

Баффи та дебаффи:

- Ви маєте перемогти свого ворога, щоб зняти дебафф, який завдав вам ворог. Коли ви переможете свого ворога, ви також отримаєте Бонусний бафф, який зазвичай є менш потужною версією баффа Заклятого ворога.
- За замовчуванням, щоб запобігти отриманню дешевих нагородних баффів, ви можете отримувати Бонусні баффи тільки під час перемоги над ворогами, які дорівнюють або перевершують ваш рівень (це можна відключити/налаштувати в MCM).
- Якщо вашого Заклятого ворога хтось уб'є або він сам помре, дебафф гравця буде видалено, але бонусний бафф не буде нараховано, оскільки ви не вбили його.
- У вас може бути до 5 заклятих ворогів.
- Якщо ваші слоти Заклятих ворогів заповнені, ніякі нові вороги не зможуть стати вашими заклятими ворогами. Це робиться для того, щоб гравець не позбувався небажаних дебаффів, вмираючи знову і знову.
- У вас може бути до 5 комбінованих дебаффів/баффів винагороди. Кожен дебафф пов'язаний із Заклятим ворогом, який переміг вас. Кожен Бонусний бафф пов'язаний з переможеним вами ворогом.
- Бонусні баффи і дебаффи є постійними тільки доти, доки ваші 5 слотів не будуть заповнені. Після цього найстаріший бафф/дебафф буде замінений найновішим баффом/дебаффом.

Відродження компаньйонами:


- Ваші компаньйони за бажання можуть оживити вас, якщо ви впадете в бою. У компаньйонів є обмежений час, щоб перемогти вашого ворога і оживити вас.
- Після відродження ви не понесете жодних штрафів за поразку і відновите частину свого повного здоров'я.
- Якщо ваші компаньйони зазнають поразки або не зможуть відродити вас вчасно, вас вважатимуть переможеним і ви відродитеся.
- Компаньйони в кінцевому підсумку повернуться до вас.


My Discord Server / Мій Діскорд Сервер. 
Announcements of modifications and translations. Discussion and communication.
Анонси модифікацій та перекладів. Обговорення та спілкування.