Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

liveforwin

Uploaded by

liveforwin

Virus scan

Safe to use

About this mod

Görevlerin otomatik olarak başlamasını durdurun. İstediğiniz görevlerin peşinden gidin, istemediklerinizi görmezden gelin. Seçimleriniz önemli olsun.

Requirements
Permissions and credits
NEDEN BU MODU KULLANMALIYIM?

  • Oyunun ilk 20 dakikasında iki düzine görev tarafından bombardımana tutulmaktan ve daha sonra zaten dolup taşan görev günlüğüne istenmeyen görevlerin eklenmesinden kaçınmak için.
  • Oyunda mevcut seçeneklerin sayısını artırmak için. Biriyle konuştuğunuzda ve görevi reddetmek için bir diyalog seçeneği olduğunda, bu seçeneği seçmek görevi başlatmamalıdır.
  • Oyuna biraz daha fazla ilgi (ve belki de biraz ek zorluk) eklemek için. Oyunu daha önce oynadıysanız, muhtemelen bu görevlerin çoğu için nereye gitmeniz gerektiğini biliyorsunuzdur. Eğer bilmiyorsanız, o zaman NPC'lerin size söylediklerine gerçekten dikkat etmeniz gerekecek. Oyun sizi elinizden tutup her görevin başlangıcını gösteren harita işaretleriyle gezdirmeyecek. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutmanız ve kendi başınıza çözmeniz gerekecek (göreve başladıktan sonra ortaya çıkan görev işaretleri değişmez ve göreve başladıktan sonra da görünmeye devam eder).
  • Sürükleyiciliği ve rol yapmayı geliştirmek için. Bazı görevler karakterinizin doğasına aykırı olabilir ve karakteriniz bunu gerçekten düşünecek olsa bile günlüğünüze bu görevi kaydetmezsiniz.
  • Ya da belki de görevi zaten bir düzine kez yaptınız ve tekrar yapmak istemiyorsunuz. Artık bu istenmeyen görevlerin günlüğünüzü karıştırmasını önleyebilirsiniz.