Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

liveforwin

Uploaded by

liveforwin

Virus scan

Safe to use

About this mod

Mektup panolarında bulunan, farklı zorluk derecelerine ve farklı ödüllere sahip çok sayıda yerelleştirilmiş yan görev ekler.

Requirements
Permissions and credits
Mektup panolarında bulunan, farklı zorluk derecelerine ve farklı ödüllere sahip çok sayıda yerelleştirilmiş yan görev ekler.

Mesaj Panolarında çeşitli zorluklarda bir dizi farklı ışıltılı görev bulabilirsiniz. Görevler yalnızca mesaj panolarının kendi bölgesindeki zindanlara veya NPC'lere yönlendirecek ve görevin nereye gittiğini veya ne toplamanız gerektiğini detaylandıran bilgiler içerecektir. Bu aynı zamanda aynı görevin birden fazla görev veren için birden fazla bölgede aktif olabileceği anlamına gelir. Ayrıca, herhangi bir görevi herhangi bir nedenle istediğiniz zaman bırakabilirsiniz, sadece envanterinizde görevi tekrar okuyun ve 'bırakmayı' seçin. Görev panosunda istediğiniz herhangi bir görev görmezseniz, üç gün sonra sıfırlanacak ve yeni bir görev seti mevcut olacaktır.

Aşağıdaki görevlerin görev tahtalarında bulunma şansı vardır:

Kurye Görevleri - Yakındaki bir kasabaya, ambar başkentine veya uzaktaki bir yerleşim yerine bir eşya teslim edin.

Toplama Görevleri- Yakındaki bir satıcı için bazı malzemeler veya malzemeler toplayın.

Öldürme Görevleri - Yakındaki bir zindanın sakinlerini temizleyin.

Geri Getirme Görevleri - Bir vatandaş için çalınan bir eşyayı veya Mahkeme Büyücüsü için değerli bir eseri geri getirin.

Avcılık Görevleri - Bir kişiyi takip edin ve ya öldürün ya da ondan bir şey alın.

Tüm varyantlar ve farklı tutuşlar bir araya getirildiğinde, bu mod toplam 264 parlak görev içerir.

Görev panoları MannyGT'nin kendi moduyla uyumlu olacak şekilde yerleştirilmiştir, böylece ardışık olarak kullanılabilirler. Bu mod ayrıca Extended Towns and Cities ve JK's Skyrim ile de uyumludur. Diğer şehir veya kasaba modları muhtemelen uyumludur, sadece üzerlerine bir şeyler yerleştirilirse mesaj panolarına ulaşmak zor olabilir.

Görevlerin Ayrıntılı Açıklamaları:

Kurye Görevleri:
Kurye görevlerinde bir eşyayı başkentteki bir vatandaştan alır ve başka bir yerleşim yerindeki başka bir vatandaşa teslim edersiniz. Gönderen kişi ödeme olarak bir miktar altın teklif eder.

Görevi kabul ettikten sonra göndereni bulmanız gerekir. Size söz verilen ödemenin yarısını ve teslim etmeniz gereken eşyayı önden verecekler. Eşyayı aldıktan sonra, teslimatı tamamlamak için sınırlı bir süreniz olacaktır, aksi takdirde görevde başarısız olursunuz. Eşyayı düşürmek veya satmak da mümkündür, bu nedenle kaybetmeniz de mümkündür. Öğeyi zamanında teslim etmeyi başarırsanız, ödemenin ikinci yarısını alırsınız.

İsterseniz, görev mesajını okuyup atarak görevden vazgeçerek teslimatı çalmayı seçebilirsiniz. Ancak, bunu yaparsanız veya başka bir şekilde görevde başarısız olursanız, gönderenin ambarında size bir ödül konacaktır.

Şu anda bu görevin iki çeşidi bulunmaktadır: Mektup Teslimatı ve Silah Teslimatı. Ayrıca üç farklı zorluk derecesi vardır. En kolay varyant, eşyayı gönderenin ambarındaki küçük bir yerleşime teslim etmenizi gerektirir. Ortalama varyant, eşyayı başka bir holding başkentine teslim etmenizi gerektirir. En zor seçenek ise eşyayı farklı bir ambardaki küçük bir yerleşime teslim etmenizi gerektirir.

Toplama Görevleri:
Toplama görevleri oldukça basittir; ambarda bir satıcı için belirli sayıda malzeme toplarsınız ve ödül olarak bir miktar altın ve diğer faydalı teçhizatı alırsınız.
Şu anda eczacılar, demirciler, hancılar ve saray büyücüleri sırasıyla simya malzemeleri, ham cevher, ham et ve ruh mücevherleri için talepte bulunabilirler. Eczacılar seviyelendirilmiş iksirler, demirciler seviyelendirilmiş silahlar veya zırhlar, hancılar doyurucu bir yemek ve saray büyücüleri parşömenler verecektir. Daha nadir malzemeler için daha değerli ödüller verilecektir.

Diğer görevlerde olduğu gibi, malzemeleri bulamazsanız veya kendiniz kullanmak isterseniz, görevin mesajını okuyup atarak bu görevden vazgeçebilirsiniz.

Öldürme Görevleri:
İnanılmaz derecede basit görevler, temelde vanilya ödül görevlerinin kopyaları. Sizi yakındaki ambarda bir zindana götürecekler, burada bazı şeyleri öldüreceksiniz ve sonra ödülünüzü almak için Vekilharç'a döneceksiniz.
Bir hayvan inine, bir haydut veya forsworn kampına ya da bir ejderha veya dev inine konulmuş bir ödül olabilir. Düşman ne kadar zor olursa ödül de o kadar yüksek olur.

Eşyayı kurtarma görevleri:
Bir başka basit görev; bir vatandaş veya saray büyücüsü, yakındaki bir zindandan bir eşya almak için bir ödül koyabilir. Eşyayı görevi verene iade ederseniz, zindanın ne kadar zor olduğuna bağlı olarak bir miktar altın alırsınız. Bununla birlikte, eşyayı aldıktan sonra, mutlaka iade etmeniz gerekmez, diğerlerinde olduğu gibi görevi bırakabilir, eşyayı kendiniz için saklayabilirsiniz ve kimse daha akıllıca olmaz.

Avcılık Görevleri:
Avlama veya izleme görevleri, ziyaret edebilecekleri yalnızca birkaç konuma bağlı olarak yakındaki bir ambarda bir kişiyi avlamanızı içerir. Daha sonra ya onları öldürmeniz ya da onlardan bir şey almanız gerekecektir. Şu anda bu görevin üç çeşidi bulunmaktadır:

Bir hırsız bir sivilin evine girmiş, değerli bir eşya çalmış ve komşu bir ambara kaçmıştır. Hırsızı bulmalı ve eşyayı gizlice ya da şiddet kullanarak geri almalısınız. Altın ödül için eşyayı geri getirin.

Kont kaçan bir suçlunun başına ödül koydu. Kaçak komşu bir ambara kaçtı. Eğer onu bulur ve öldürürseniz, kâhya tarafından altınla ödüllendirileceksiniz.
Stendarr'ın Nöbetçileri bir vampirin küçük bir yerleşim yerine sızdığını keşfetti. Canavarın izini bulup öldürmeyi başarırsanız, ölümünü bir Vigilant'a bildirebilirsiniz. Sizi bir Hastalık İyileştirme iksiri, başka bir seviye iksiri, üç parşömen ve rastgele bir İlahi Tılsım ile ödüllendirecekler.