Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

GxHERO

Uploaded by

GxHero

Virus scan

Safe to use

About this mod

Bu mod Lupine - Werewolf Perk Expansion SE adlı orjinal modun Türkçe Çevirisidir.

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
Merhaba, bir çok kurt adam modu başka birinin hali hazırda çevirisini yaptım, fakat bu modun biraz daha orjinal ve değişik bir yapısı var skyrim de en çok beğendiğim kısın kurt adam ve vampir teması olduğundan farklı bir şey görünce denemeden edemiyorum umarım siz de beğenirsiniz.

Uyarı: Hazırladığım bu mod Lupine - Werewolf Perk Expansion SE 1.1.4 ile uyumludur eğer sürüm numarası değişmiş ise çakışma yada hata olabilir lütfen dikkatli olun Kayıt dosyanız zarar görebilir sorumluluk size ayit!

Uyarı 2: Bu modu karakteriz KurtAdam olmadan önce yüklemeniz daha sağlıklı çünkü daha sonradan mod düzgün çalışmayabilir.

Orjinal mod hakkında;

- Sıradan (se vannila) oyunda olan kurt adam moduna, her iki taraftan da geliştirilebilecek, 20'den fazla yeni yetenek ekleyen bir iki taraflı yetenek ağacınız olacak yani iki farklı yol. Yeni eklenen yetenek ağacıyla birlikte kullanılan 3 yeni Uluma ve yanı sıra totemleri almadan ulumaları değiştirme yeteneği de içerir. Beslemeye bazı avantajlar ve ek işlevsellik ekleyerek, tüm avantajları ve kazanımları daha faydalı hale getirir.

Bu mod ilerlemeniz için iki farklı yol sunuyor, bu da başka modlar da halktan iyi yada kötü tepkiler almanıza olanak sağlıyor;

Hircine'nin köpeği: insan kalabiyle beslenerek gelişme.
Lupine'nin Yolu: Arındırma yoluyla avınızın enerjisi ile beslenme.

- Moonlight Tales SE, yüklenme sırasında daha önde olduğu sürece artık tamamen uyumlu olmalıdır. (denmiş ama ben denemdim yani diğer ünlü kurtadam modunu destekliyormuş sizin için avantajı olur mu bilmem)

- Diğer Kurt Adam modlarıyla çakışıp sorun çıkara bilir, mod'lar düzgün çalışmayabilir, yani denememenizi tavsiye ederim yada önceden kayıt dosyanızı yedekleyin.

- Benim neyi hoşuma gitti derseniz o da şunlar, mod'un getirdiği özellikleri kazanım ile elde ediyorsunuz öyle havadan gelmiyor ve diğerlerinden daha değişik kurt adam yetenekleri var, yerleri kazımak ve kemik çıkarmak gerçekten çok enteresan geldi bana, gördüğüm bir eksik diğer çevirilerim de olan gece görüş ve diğer algılama özelliği bunda yok sanıyorum (belki vardır) olsa fena olmazdı.

Kurulum ise şu şekilde;

1 - Önce orjinal modu kurun, mod organizer 2 veya vortex ile kurmanızı şiddetle tavsiye ederim. Sonra da benim çevirimi ekleyin, elle kurulum için "skyrim se veya ae" kurulu olan yeri bulun, indirdiğiniz zip'li dosyayı açın, sonra oyunun kurulu olduğu yerde "Data" klasörünü arayın, indirdiğiniz zip dosyasından olan ceviri modunu buraya sürükleyin, gelen değişim sorusununa onay verin ve oyunu açın, yeni oyun demeden önce modlar kısmından Data klasörüne attığınız modu oyun için de aktif edin. Aşşağı yukarı hepsi bu.

2 - Moonlight Tales SE gibi bir modu kurup üstüne, Lupine - Werewolf Perk Expansion SE kuracak sanız, kesinlikle yazılım (MO2, Vortex) ile kurun çünkü bu yazılımlar hata olduğunda düzeltmenize yada geri almanıza olanak sağlayan bazı yetenekleri oluyor. Ayrıca modları düzgün sıralıyor, böylece daha düzgün çalışıyorlar. Ayrıca sıralama şöyle olmalı, moonlight, moonlight türkçe yama, ardından lupine ve son olarak benim hazırladığım Lupine yaması şeklinde sırayla yüklenmeli ve her değişiklik yaptığınız da yeniden sıralama bu şekil de olmalı.

Size İyi Eğlenceler umarım beğenirsiniz.