Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

PALA963

Uploaded by

pala963

Virus scan

Safe to use

About this mod

HOTH takipçi modunun türkçe çevirisidir sürüm:3.2
YÜKLEMEK İÇİN DATA KLASÖRÜNÜN İÇİNE ATMANIZ YETERLİ

Requirements
Permissions and credits
Hoth, eski bir ödül avcısı maceracısı ve birlikte seyahat etmek için acımasız bir arkadaştır - Skyrim için görsel olarak en kişiselleştirilmiş takipçilerden biridir. Hoth, sonsuz ödül avı sözleşmeleri için görev verici olmak gibi türünün tek örneği birçok özelliğe sahiptir.

Hoth, eski bir ödül avcısı maceracı ve birlikte seyahat etmek için acımasız bir yol arkadaşıdır. Görüyorsunuz... Hoth'un eşsiz bir hobisi var - en değerli avlarını giyiyor. Skyrim'in soğuk kuzey topraklarında dolaşarak geçirdiği günlerde hem canavarlar hem de insanlar için en yüksek ödüllerden bazılarını topladı ve işini sergilemek niyetinde. 


Hoth kimdir?
- Hoth, Morthal Hanın'da seyahatlerinize katılması için işe alınabilecek bir erkek, Kuzeyli takipçisidir. Yay ile olduğu kadar iki elle de savaşır.

Hoth'u özel yapan nedir?
- Hoth, dünyadaki konumunuza göre dinamik olarak oyuncu için görevler oluşturan tek arkadaştır. Bir ödül avcısı olarak Hoth her zaman yeni sözleşmeler alır. Hoth ile konuşun, birlikte yapmanız için sözleşmelerini sizinle paylaşacak! Hoth tarafından verilen bir görevi bitirdiğinizde, her zaman sunacak başka bir görevi olacaktır (sonsuz görevler). Hoth ile her zaman yapacak bir şeyler vardır!
- Hoth ışıltılı arayış etkin. Bu, dinamik olarak diğer modlardan konumlar içinde görevler sunacağı anlamına gelir! Yeni modları birlikte keşfedin.
- Hoth, yüksek kaliteli ses ve ses çalışmasıyla %100 tamamen özel olarak seslendirilmiştir.
- Hoth, oyun içinde tamamen geliştirilmiş kendi hikayesine ve karakterine sahiptir. Yaşlı bir kır saçlı ödül avcısının ne demesini beklerdin? Hoth hayal kırıklığına uğratmayacak.
- Hoth, belki de Skyrim için şimdiye kadar yapılmış en görsel olarak özelleştirilmiş tek takipçidir.
- Hoth'un benzersiz özel zırhı var.
- Hoth'un benzersiz özel eldivenleri var.
- Hoth'un benzersiz bir özel başlığı var.
- Hoth'un benzersiz bir özel silahı var.
- Hoth'un benzersiz özel vücut savaş boyası ve amblemi vardır.
- Hoth, kesikler, çizikler, izler ve dikişler gibi çıkartmalara sahip benzersiz özel cilt dokularına sahiptir.
- Hoth, benzersiz özel göz dokularına sahiptir.
Herhangi bir soru veya geri bildirim, mod sayfasının yorumlar bölümünde bırakılmalıdır. İlgime ihtiyacı olan herkese cevap vermeye çalışacağım.