Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Original mod creator- Tvickie

Uploaded by

melihkaraman

Virus scan

Safe to use

About this mod

Varoş sakinlerinin üzücü yaşamını düzeltmek istemez misin? Ya da sürekli hasta ve acı çekerken gördüğümüz Cairine'i tedavi etmek.

Requirements
Permissions and credits
. Skyrim çetin bir yer ama Markarthta ki varoşlar kadar iç karartıcı çok az yer var. Hiç yardım edebilmeyi diledin mi? Şimdi yapabilirsin!

MHW iki küçük görev sunuyor: biri Varoşları temizlemek ve düzeltmek için, diğeri ise zavallı Cairine'i SONUNDA iyileştirmek için!


AŞAĞIIDAKİ GÖREVLE İLGİLİ BİLGİ KISMINDA YANDEXÇEVİRİ KULLANILMIŞTIR ..faydası olacaktır..


Bu göreve başlamak için, Markarth'ın etrafına dağılmış birçok broşürden birini okuyun (Silver-Blood Inn'deki barda bir tane bulabilirsiniz).
 
Warren'ları temizlemek gibi anıtsal bir görevi üstlenen Silver-Blood ailesinin kaçak eski bir hizmetkarı olan Alith ile tanışacaksınız. Skyrim'den gerekli malzemeleri toplamanız için sizi birkaç göreve gönderecek. Teslim ettiğiniz her öğe Warren'ları biraz daha geliştirecek, bu yüzden teslimler arasında etrafa bir göz attığınızdan emin olun! Hedeflerin çoğu herhangi bir sırada tamamlanabilir ve teslim ettiğiniz öğeler, hangi iyileştirmelerin görüneceğini doğrudan belirler (örneğin, şifalı otlar getirmek kliniği başlatır, kereste toplamak mobilya yapar, vb.). Gönüllülerin ihtiyaç duydukları yere gidebilmeleri (ve böylece ilerlemenizi görebilmeniz için) görev süresince Warren'ların içindeki tüm kapılar açık kalacak ve görev bittikten kısa süre sonra otomatik olarak kapanacaklar.
 
Görevi tamamladıktan sonra…
  • Warrens, rustik yataklar, onarılmış ahşap zeminler, ortak bir yemek pişirme alanı ve küçük bir klinik ile çok daha rahat hissedecek.
  • Alith kliniği gözetlemek ve her gün taze sebze getirmek için etrafta kalacak.
  • Warren'lar ayrıca az sayıda rastgele oluşturulmuş, yeniden canlanan Sakinlerle biraz daha meşgul olacak.
  • Herkesin, bir odaya gücü yetmese bile uyuyacak bir yeri olduğundan emin olmak için koridora sıcak saman ve kürk yığınları eklendi.
  • Bazı npc'lere yeni kıyafetler verme seçeneğiniz olacak (seçim yapabileceğiniz birkaç basit kıyafet).
  • Ve eğer şansınız yaver gitmediyse ve gece kalacak bir yere ihtiyacınız varsa, sizin için de bir yer var: Garvey ve Degaine'in odaları arasındaki küçük depoya bakın: bir yığın saman ve kürk bulacaksınız. kullanımınız için + bir "Güvenle Bağlanmış Sırt Çantası" (güvenli bir saklama kabı, YALNIZCA güvenli saklama kabı ).


Bu göreve başlamak için önce Warrens'a Yardım Et'i tamamlayın , ardından  yeni Warrens kliniğinde (Mara Mabedi'nden çok uzak olmayan ahşap masanın üzerinde) Alith's Clinic Notes'u arayın.
 
Cairine'in hastalığı, Warrens sakinlerinin çoğundan daha ciddi: Hastalığı İyileştirin iksiri veya İlahi Tapınağa bir gezi yeterli olmayacaktır. Bunun yerine, yalnızca tek bir kaynağı olan nadir bir malzeme aramanız gerekecek. Malzemeyi nasıl alacağınız size kalmış.
 
Cairine iyileştikten sonra…
  • Diyaloğu değişecek ve bir daha asla yere yığılmayacak.
  • Kendi yatağında (oyun dosyalarına göre Garvey'nin odasındaki iki yataktan biri) yatacak ve akşam yemeği için meyhaneyi ziyaret edecek.
  • Ayrıca Moth gro-Bagol'un Understone Kalesi'ndeki dükkânında demirci çırağı olarak yeni bir iş bulacak. İşteyken onu ziyaret edersen, nasıl olduğunu sorabilirsin.
  • Ona yeni kıyafetler verme seçeneğiniz olacak (birkaç basit kıyafet arasından seçim yapabilirsiniz).

Yeminli ve Markarth temalı mod paketi:

1. Blood and Silver - Cidhna Mine Expanded Çevirisi var.

Bu,Markarth'ın Cidhna Madeni'nin gerçekten devasa bir genişlemesidir ve şunları içerir:


  • Önceki boyutunun dört katından fazla oynanabilir alan!
  • İki takipçi dahil yirmi yeni benzersiz karakter!
  • Aşırı aydınlatma revizyonu ve yeni sesler!
  • Keşfedilecek yeni yerler ve keşfedilecek garip yeni detaylar!
  • Orijinal görevlere sorunsuz bir şekilde entegre edilen yeni zorluklar!
  • Ekstra Diyaloglar ve düşmanlar

2. Red Eagle Reborn SSE çevirisi var.

Yeminliler yurtlarını kaybetmeden önce Enginyurt`un kadim halkıydı ve batı Skyrim'de geniş krallıklara sahipti. Ejderha Kültü'nden çok önce var oldular ve Ejderhalar gittikten ve antik İskandinav şehirleri harabeye döndükten çok sonra da oradaydılar. Savaşta bir süreliğine Cyrodiil'i fethettiler ve Alllessian İmparatorluğu tarafından ezilmeden önce Enginyurtu yüzyıllar boyunca yönettiler. Bugünün Yeminlileri, bir zamanlar hem Kuzeylilere hem de İmparatorluklara karşı duran büyük bir medeniyetin vahşi bir gölgesidir. Kızıl Kartal onların en büyük kahramanıydı, kabileleri işgalcilere karşı birleştirmeye çalışan ve halkının özgürlüğünü kazanmak için imparatorlukla savaşırken ölen bir özgürlük savaşçısıydı. 

Ancak vanilya oyununda Kızıl Kartal, basitçe genel bir Meftun olarak tasvir edilir ve mezarı sadece bir Antik Kuzey harabesidir. Bu modun amacı bunu değiştirmek, tüm Kızıl Kartal macerasını Elder Scrolls irfanına daha iyi uyacak şekilde yeniden düşünmek ve Yeminlilere hak ettikleri tarihi vermekti...