Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

Predaturk

Uploaded by

predaturk

Virus scan

Safe to use

About this mod

WetFunction - Parlak ve Islak beden yapısı ayarlama modunun Türkçe çevirisidir.

Requirements
Permissions and credits
Wet Function Modu orjinalinde Loverslab modudur. Loverslab sitesine upload yapmayı beceremediğim için şimdiye kadar paylaşımını yapamamıştım. Nexus paylaşımından sonra zaten elimde mevcut olan çeviri dosyamı sizlerle paylaşmak istedim.

Bu modu kullanırken MCM ayarlamasını iyi bilmek gerekir. ENB kullanırken etkiyi daha zor farkedebilirsiniz. Modu ilk çalıştırmada oyun içerisinde ENB'yi kapatarak deneme yapmanızı tavsiye ederim. (Oyunda iken ENB kapatma: Shift F12 veya Shift Enter ile yapılır) Kendinize ya da herhangi bir NPC karakterine etkiyi uygulamak istediğinizde öncelikle N tuşu ile aktörü seçmelisiniz. Daha sonra MCM menüsünde değer zorlamaları yaparak etkiselliği test edebilirsiniz. Aynı anda Islak beden  ile Parlak beden çalışmaz. Hangisini tercih edecekseniz diğer ayarı mümkün olduğunca sıfır değerlerine atayın.MCM menüsünde Wetness-Islaklık , Visulas ise Parlaklık değerlerini atar. Bu giriş menüleri Türkçeye çevrilemiyor. Çevrildiğinde mod kilitleniyor. Auto-Apply menüsünü aktifleştirdiğinizde yakınlaştığınız tüm NPC karakterleri de o etkiyi sunacaktır. Bilgisayarınızın gücünü de göz önünde bulundurmalısınız.

Türkçe paket içerisinde ana mod içeriğinde yer almayan erkek beden yapısı için gereken doku dosyaları da yüklendi. 

İlk çalıştırmasında beni baya uğraştırmıştı. Mod resimlerine bakarak en yüksek değerlerle denemeler yapmanızı tavsiye ederim!

Kendim SE 1.5.97 kullanıcısıyım. AE sürümde test etme imkanım yok. Herhangi bir dll dosyası içermediği için her sürümde çalışması gerekiyor. Her durumda AE sürümde sorun yaşarsanız size yardımcı olamam.

*** Wet Function Redux SE - Settings Loader - TR olarak paylaştığım Opsiyonel dosyanın orjinal adresi: 

https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/78025?tab=description

Bu modun ayar menüsünü şimdilik test ediyorum. Özellikle OStim yapılandırmasını.. denemek isterseniz Script dosyasın içeriğini Data içerisinde yüklediğiniz önceki script dosyalarıyla değiştrmeniz yeterli. Oyunda bir güncelleme bildirisi açacak. ve Mod kaldığı yerden çalışmaya devam edecektir.
Bu notu düşmemin sebebi Parlak bedende herhangi bir sorun olmamasına rağmen Islak bedene geçişte hem görsellik hem de komut atamasını hızlı bir şekilde oluşturamamam. Mod biraz karmaşık. Deneme yanılma yöntemiyle en nihayetinde çözülecektir.