Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

deleted116922573

Uploaded by

deleted116922573

Virus scan

Safe to use

About this mod

Fertility Mode, Fixes ve Adventures için Türkçe çeviri yaması.

Just translation files for Fertility Mode, Fixes and Adventures.

Requirements
Permissions and credits
Fertility Mode: Oyuna, kadın oyuncu karakter ve NPCler için menstrual döngü (adet döngüsü) ekler, Gerçekçi hesaplamalara göre düzenlenmiş bu döngünün evreleri birbirini takip ederek zamanla tamamlanır ve geçen zamana ya da değişen evreye göre karakterin vücudunda fiziksel değişimler ve/ya  aktif etki olarak avantaj ya da dezavantajlar meydana gelir. Eğer karakter ya da NPC cinsel ilişkiye girmişse (Sexlab, Osex ve Flower Girls modları destekli) döngü gebelik ile sonuçlanabilir. Gebelik sürecinin sağlıklı bir biçimde tamamlanması ile tercih ettiğiniz doğum yöntemi gerçekleşir, Doğan bebeklerin ise çocuk NPClere dönüşmesi mümkündür.

Fixes: Bu aslında bir zaman önce terk edilmiş Fertility Mode'un güncellemesidir. İçerisinde türlü geliştirmeler ve iyileştirmeler barındırır. Özellikle MCM menüsünü detaylandırarak modu kendinize daha uygun bir biçimde düzenlemenize imkan tanır. 

Adventures: Oyunucu karakteri için kadın/erkek NPCler arasında gebelik temalı görevler ekler. 

Modu şahsen çevirmedim, çevirisi tamamen predaturk'e aittir. İhtiyacınız olan daha fazla çeviri için profilini ziyaret edebilirsiniz. Profilini ziyaret etmişken kudos vermeyi ve edindiğiniz çevirilere endorse bırakmayı unutmayın!

Son olarak özellikle Adventures modu detaylıca test edilmemiştir, olası hataları benimle paylaşabilirsiniz. Çeviriyi güncelleyip tekrar yayınlarım.