Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

kagitmiadam

Uploaded by

kagitmiadam

Virus scan

Safe to use

About this mod

Scion - A Vampire Overhaul modunun TÜRKÇE çevirisidir.

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
Ana Mod Sayfası | Original Mod Link



Scion, mevcut vampir mekaniğini dengelemek ve oyuna güçlü yeni vampir yetenekleri eklemek için tasarlanmış Skyrim'in vampir sisteminin tamamen elden geçirilmiş halidir.
Vanilla vampirliği ne derin ne de ilgi çekiciydi. Pasifleri ve Büyük Güçleri Aşama 4'e göre ağırlıklandırılmıştı. Yani "seviye atlamanın" en hızlı yolu Vampirizmi tamamen görmezden gelmekti.
Birçok Vampir revizyonu bunu başarıyla ele alıyor. Bununla birlikte, bu revizyonlar genellikle yaş mekaniği, yeni sihir okulları, ırka özgü pasifler ve açık uçlu görevler gibi özelliklerle yüklü olarak geliyor.
Buna karşılık, Scion, hem Aşama 1 hem de Aşama 4'ü farklı yapılar için arzu edilir kılmak için tasarlanmış Vampirizm'in dört aşamasının minimalist ve akıcı bir şekilde elden geçirilmesini sağlar. Ayrıca Vampir Lord'un seviye tabanlı ölçeklendirmesini ve avantaj ağacını elden geçirerek Vampire Lord'un oyunun sonlarına kadar geçerli olmasını sağlıyor.



Elle Kurulum için indirdiğiniz .rar dosyası içerisinde bulunan dosya(lar)ı "Skyrim Special Edition/Data" içerisine çıkartınız. Değiştirme uyarısını onaylayarak kurulumu tamamlayın.



Scion - A Vampire Overhaul modu gerekmektedir.
Modun v2.2.2 sürümüne göre çevrilmiştir.



Daha fazla bilgi ve mod kurulumu için modun kendi sayfasına göz atabilirsiniz. Bu sadece modun TÜRKÇE Çeviri dosyasıdır.
Olası bir çeviri sorunu ile karşılaşırsanız, bildirdiğiniz takdirde güncelleme yapılacaktır.




Skyrim SE çevirilerim hakkında bilgi alabilirsiniz.



Endorse vererek destek olmayı unutmayın.


Thanks for making this mod SimonMagus616
This is just the Turkish translation file of the mod.
Translations need the original mod to work properly.