Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

totya4

Uploaded by

totya4

Virus scan

Safe to use

About this mod

"Skyrim Project Optimization SE" mod Hungarian translation. (Ez egy 3D optimalizációs mod, melynek használata teljesítmény növekedéshez vezethet!)

Permissions and credits
Changelogs
* Skyrim SE Optimalizálás Projekt *


- This is only translation, all credits to original author! -


Figyelem, a modot  nem én készítettem, ha tetszik a mod, és meg szeretnéd köszönni, akkor azt a mod eredeti oldalán tedd meg!
Továbbá a modban szereplő szövegeket (helységnevek) a Skyrim magyarítása tartalmazza, ezért a fordítást nekik köszönd meg!
Tehát én "csupán" technikailag oldottam meg a mod magyarítását, ellenkező esetben rengeteg helységnév visszaváltozott volna angollá.


Röviden, ez egy teljesítménynövelő mod, ami a Skyrim előző verziójához készült, ami portolva lett SE verzióra a szerző engedélyével.
A portolt verzió magyarítására pedig engedélyt kaptam az érintettektől.

A mod alapja a régóta ismert "Occlusion Culling" nevű eljárás, aminek a lényege az, hogy ami  nem látszik, azzal nem foglalkozunk, így erőforrást szabadítunk fel, ami teljesítménynövekedéshez vezethet. A mod a belső terek optimalizálását végzi el. Főleg akkor van jelentősége a modnak, ha valamilyen nagy grafikus erőforrás igényű modot használunk, pl. világítást átvariáló modot, pl.: Realistic Lighting Overhaul SSE, vagy Enhanced Lights and FX (ELFX), vagy ENB-t.

A betöltési sor (load order) hogy megfelelő legyen, ajánlott mod menedzser használata Loot-al, vagy használjunk Vortex-et, ami a Loot-ot beépítve tartalmazza. Ajánlott még az Unofficial Skyrim Special Edition Patch, természetesen az egyező verziószámú magyarítással együtt.--- A többi mod fordításom itt tekinthető meg! ---