Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

totya4

Uploaded by

totya4

Virus scan

Safe to use

About this mod

"Bulk Enchanting" mod Hungarian translation. (Misztikus többszörös bűvölés!)

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
* Misztikus többszörös bűvölés *


- This is only translation, all credits to original author! -


Figyelem, én 'csak' lefordítottam ezt a modot, nem én készítettem, tehát ha tetszik a mod, és meg szeretnéd köszönni, azt a mod eredeti oldalán tedd meg, angol tudás híján az 'endorse' gombra kattintva. Minden elismerés az eredeti mod szerzőjének jár! Ha elégedett vagy a fordítással, akkor ennél a fordítás-modnál is nyugodtan kattints az 'endorse' gombra, ami nagyjából megfelel annak hogy 'köszönöm'.

Itt következik az eredeti mod oldalán leírtak fordítása. A saját megjegyzéseim zárójelek között csillaggal indítva olvashatóak.Röviden
Szintet lépni bűvöléssel meglehetősen... unalmas folyamat, mivel minden egyes bűvöléshez ki kell választani a bűvölendő tárgyat, a bűvölést, majd a lélekkövet. Aztán újra meg újra... De nem ám ezzel a moddal! Itt ugyanis több tárgyat bűvölhetsz egyszerre, csupán a megfelelő lélekkőre kell kattintani! A misztikus többszörös bűvölő a mellette levő fegyverládába rakott fegyverekre rak bűvölést, a jobb kezünkben tartott fegyver bűvölését lemásolva.

A misztikus többszörös bűvölő Télvárában található, a Kegyesség Csarnoka első emeltén, a lépcsővel majdnem szemben, a már eleve ott lévő misztikus bűvölő mellett balra. (*Ha ennyire precíz helymeghatározás után sem találod meg, akkor kérjük keresse fel orvosát, gyógyszerészét!)


Telepítés
Mod menedzserrel (pl. Vortex) a szokásos módon. Az eredeti modot nem szükséges telepíteni, mivel minden mod fájlt tartalmaz a magyarítás.


Eltávolítás
Mod menedzserrel (pl. Vortex) a szokásos módon.


Használat
  1. A bűvölendő fegyvereket (pl. 100 vastőrt) rakd bele a misztikus többszörös bűvölő fegyverládába, ami a misztikus többszörös bűvölő mellett balra található. 
  2. Fogd a jobb kezedbe azt az általad bűvölt fegyvert, aminek a bűvölését mintaként szeretnéd felhasználni a többszörös bűvöléshez. 
  3. Aktiváld a misztikus többszörös bűvölőt, válaszd ki melyik lélekkövet szeretnéd használni, illetve mennyit szeretnél egyszerre bűvölni. Ha nincs elég fegyver a ládában, a fel nem használt lélekköveket visszakapod.
  4. A bűvölt fegyverek a leltárodba kerülnek. Attól függően mennyit bűvöltél egyszerre, ez eltarthat egy ideig. A folyamat végeztével a bűvölőt újra használhatod. (* De akár a változatosság kedvéért a barátnődet is elviheted moziba - ha már véget ért karantén!)


Követelmények
  • Skyrim Script Extender: SKSE64GYIK
- Nade mi van a páncélokkal?
- A különböző testrészekre való páncélokhoz az azokhoz tartozó bűvöléseket lehet feltenni, nem beszélve a különböző modok módosító hatásairól. Ezek lehetetlenné teszik az egyszerű bűvölés másolást.

- A tapasztalat növekedése megfelelő az Őrkövek, a Kipihent bónusz, és egyebeknél?
- Igen, az összes tapasztalat módosító ugyanúgy működik mint hagyományos bűvölésnél.

- Ez a mod kompatibilis a modolt bűvölésekkel, perkekkel, és több bűvöléssel egy tárgyon?
- Igen, mivel egyszerűen a bűvölt forrás lemásolásra kerül, így mindent visz magával.


Megjegyzések
  • A bűvölt tárgyak neve a következő lesz: "Bűvölendő tárgy neve (bűvölt tárgy neve - azaz a bűvölés forrása)" (* Erre példa az utolsó mintakép)
  • Egy hiba a játékban, hogy milyen tárgyak minősülnek azonosnak (a tárgy neve melletti darabszám nő csak). Tehát ne lepődjünk meg, ha a bűvölt és nem bűvölt amúgy azonos tárgyak (pl. vastőr), akár eltérő név esetén is egymásra rakódnak majd a leltárban. (* Én ilyen hibával nem találkoztam!)
  • A bűvölésenkénti tapasztalati pont ugyanúgy számítódik, mint hagyományos bűvölés esetén.


Köszönet
  • Az SKSE fejlesztőinek olyan szkript funkciókért, melyek lehetővé tették a tárgyak bűvölésének módosítását.--- A többi mod fordításom itt tekinthető meg! ---