Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

totya4

Uploaded by

totya4

Virus scan

Safe to use

Tags for this mod

About this mod

"Sovngarde - A Nordic Font" mod Hungarian version. (A betűkészlet teljes magyar ékezetes verziója!)

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
* Sovngarde magyarított betűkészlet *


- All credits to original author! -


Figyelem: én 'csak' kibővítettem a mod betűkészleteit a hiányzó magyar ékezetes betűkkel, de az alap betűkészletet nem én készítettem, tehát ha tetszik a mod, és meg szeretnéd köszönni, azt az eredeti mod oldalán tedd meg, angol tudás híján az 'endorse' gombra kattintva. Minden elismerés az eredeti mod szerzőjének jár! Ha elégedett a kibővített magyar  ékezetes betűkkel, akkor ennél a modnál is nyugodtan kattints az 'endorse' gombra, ami nagyjából megfelel annak hogy 'köszönöm'.


Ahogy megláttam ezt a betűkészletet, rögtön tudtam hogy ez kell nekem! Teljesen más a hangulata így a játéknak.

Ha képeket szeretnél látni a betűkészletről, nézd meg az eredeti mod oldalát. Itt ami képeket beraktam a modhoz példák arra, hogy a magyar nyelv szempontjából kritikus ékezetek láthatóan rendben vannak. Megjegyzem, hogy ez a magyarított betűkészlet (kifejezetten a magyar hosszú kettős ékezetes betűk tekintetében) megfelelően működik a Skyrim magyarítás által elvárt CP1250, illetve az eredeti Unicode karakterkódolással is. Mivel ez a karakterkészlet szélesebb mint a szokásos, ez okozhat gondokat pl. a SkyUI mod konfigurációs menüjében, mivel nem fognak kiférni a hosszabb szövegek. Ezt ezzel a moddal javaslom áthidalni. Az általam felrakott mintaképek ezen mod használatával készültek.

Telepítés: Javasolt mod menedzserrel (pl. Vortex) a szokásos módon.

Értelemszerűen ennek a betűkészletnek akkor van értelme, ha a Morrohun csapat által készített Skyrim magyarítás telepítve van, illetve magyarított modok, melyek értelemszerűen magyar szövegeket tartalmaznak. Javaslom még a SkyUI, illetve annak valamelyik magyarításának feltételét is. A játékhoz továbbá erősen javasolt az Unofficial Skyrim Special Edition Patch, illetve annak (pontosan egyező verziószámú)  magyarítása.

Eltávolítás: Javasolt mod menedzserrel (pl. Vortex) a szokásos módon.

Megjegyzések: A Sovngarde konzol betűkészletnek nem sok értelmét láttam, ezért azt kihagytam. Ugyanis engedte beírni a magyar ékezetes betűket, csak éppen az ékezetek nem látszottak. :) Kisebbre venni meg azért nem lett volna értelme,  mert ez a betűkészlet a Sovngarde betűkészlet megnövelésével jött létre... tehát ha kisebbre veszem, visszakapom az eredeti betűkészletet...



--- A többi mod fordításom itt tekinthető meg! ---