Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

totya4

Uploaded by

totya4

Virus scan

Safe to use

About this mod

"MultiLayer Parallax Soul Gems SSE" mod Hungarian translation. (Többrétegű térhatású lélekkövek!)

Requirements
Permissions and credits
Changelogs
* Többrétegű térhatású lélekkövek *


- This is only translation, all credits to original author! -


Figyelem: én 'csak' lefordítottam ezt a modot, nem én készítettem, tehát ha tetszik a mod, és meg szeretnéd köszönni, azt a mod eredeti oldalán tedd meg, angol tudás híján az 'endorse' gombra kattintva. Minden elismerés az eredeti mod szerzőjének jár! Ha elégedett vagy a fordítással, akkor ennél a fordítás-modnál is nyugodtan kattints az 'endorse' gombra, ami nagyjából megfelel annak hogy 'köszönöm'.

Magán a modon nem sok minden volt fordítanivaló, azért foglalkoztam vele, hogy az általam fordított Valóban intelligens lélekelfogási rendszer moddal együtt használva ezt a modot, a lélekkövek nevei ne változzanak vissza angolra.


Itt következik az eredeti mod oldalán leírtak fordítása. A saját megjegyzéseim zárójelek között csillaggal indítva olvashatóak.


Az eredeti mod szerzője: MadCat221 ([email protected])

Verzió: 1.0

2019. május 11.

1. Bevezetés
2. Telepítés
3. Köszönet
4. Változáslista

============
1. BEVEZETÉS
============

(*Hát ezt nem fogom túlragozni!)
A lényeg hogy a lélekkövek rohadt jól fognak kinézni, ráadásul a töltött lélekkövek szép vibráló effektet kapnak, király!
A mod eredeti oldalán két youtube videó is megtekinthető. ENB nem szükséges a modhoz!

===========
2. TELEPÍTÉS
===========

(*Ennek a leírását teljesen újraírtam, főleg hogy itt a magyarítást is telepíteni kell!)

Lehet a modot telepíteni mod menedzserrel (pl. Vortex), vagy manuálisan.
Én a mod menedzseres megoldást preferálom (a kézi gányolásnak főleg több modnál értelme nincs).
A továbbiakban mod menedzser használatát feltételezem, tehát:

Előbb fel kell telepíteni az eredeti mod 1.0 verzióját (amit az eredeti mod készítője simán "1"-nek ír a letöltéseknél), majd aktiválni. Ezután ezt a magyarítás modot kell feltelepíteni, majd aktiválni. A mod menedzser (pl. Vortex) ha jól működik akkor nyafogni fog, hogy ütközés van, ekkor be kell állítani, hogy az eredeti mod (MLP Soul Gems SSE) előbb (before) legyen, mint ez a magyarítás mod (MLP Soul Gems SSE HU).

Ugyancsak ha fel van telepítve a Valóban intelligens lélekelfogási rendszer mod, akkor tegyük fel hozzá a letöltésekben található kompatibilitási javítást (GIST - MLP Compatibility Patch HU). Ennek a kompatibilitási javításnak egyébként annyi a lényege, hogy a részlegesen töltött lélekkövek is megfelelően jelennek majd meg.
Magyarításkor nem változtattam meg a fájl nevét, így feltételezem hogy a Vortex által mod sorrendhez belsőleg használt Loot a helyes sorrendbe fogja rakni ezt a kompatibilitási javítást. Ha nem, a kompatibilitási javítás értelemszerűen a GIST soul trap.esp és a MLPSoulGems.esp beépülők (plugins) után következzen a betöltési sorban (plugin load order). Ha azt látjuk, hogy utánuk következik akkor nincs gond, egyébként Vortexben a beépülők (plugins) menüre kattintsunk, majd az MLP + GIST Patch.esp -re duplán, ezután a csoport (group) alatt válasszuk ki a "high priority overrides"-t (magas prioritású felülírás/felülbírálás).

===========
3. KÖSZÖNET
===========

Gamwich, a Rustic Soul Gems által használt alap textúrákért.

================
3. KOMPATIBILITÁS
================

Nyilvánvalóan azok a modok, melyek bármilyen módon megváltoztatják a lélekköveket (főleg a megjelenésüket), valószínűleg problémát fognak okozni. (* A Valóban intelligens lélekelfogási rendszer modhoz készített kompatibilitási javítás megtalálható a letöltéseknél!)

===============
5. VÁLTOZÁSLISTA
===============

v1.0
Skyrim SE verzióhoz.



--- A többi mod fordításom itt tekinthető meg! ---