Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

VikMorroHun

Uploaded by

VikMorroHun

Virus scan

Safe to use

About this mod

A SkyUI SE magyar fordítása.

Permissions and credits
A SkyUI egy olyan beépülő, amelynek az a célja, hogy fejlessze a Skyrim felhasználói felületét, megkönnyítse az egér és a billentyűzet használatát, és jobban kihasználja a rendelkezésre álló helyet a képernyőn, illetve jobban is nézzen ki az egész.

Jellemzők:

  • Kényelmes leltár kezelés, szöveges keresést támogató panelek, lekérdezésekkel és adatoszlopokkal.
  • Könnyű telepítés a Vortex Mod Manager segítségével.
  • Felhasználói testreszabási lehetőség.
  • Jól használható, kategóriákkal ellátott kedvencek menü, ami hű marad az eredeti elvhez, hogy gyorsan el tudd érni a nélkülözhetetlen dolgaidat. Nyolc testreszabható gyorsbillentyű csoport teszi lehetővé a különféle játékstílusok közötti gyors váltást, ami korábban rendkívül körülményes volt.
  • Az aktív hatások közvetlenül a felhasználói felüleleten jelennek meg, nem kell minden alkalommal megnézni a mágia menüt. Nagy mértékben testreszabható.

Megjegyzés: Mivel sehogy sem sikerült elkerülni a mágia menü fordításakor jelentkező összeomlást, az 5.0 verzió - látszólag jól működő - változatát raktam ide is. Ezért viszont hibaüzenetet küld a SkyUI minden alkalommal, amikor megnyitod a mágia menüt, hacsak ki nem kapcsolod ezt a figyelmeztetést a Mod Konfiguráció Menü  - SkyUI - Részletes menüpontban.

Telepítés: Mivel ez csak magyarítás, szükséged lesz az eredetire is, amit a fenti Original File gombra kattintva érhetsz el. (Ahhoz persze kell SKSE64 is.) Letöltés után aktiváld a mod kezelő programban, felülírva az eredetit.