Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

kagitmiadam

Uploaded by

kagitmiadam

Virus scan

Safe to use

About this mod

Aurora Village SE v1.1 modunun TÜRKÇE çevirisidir.
Aurora, Gizemlisu Gölü'nün güney kıyısında küçük şirin bir balıkçı köyüdür. Kendi benzersiz cazibesinin yanı sıra, Skyrim dünyasına uyum sağlamak için tasarlanmıştır.

Requirements
Permissions and credits
Changelogs




Ana Mod Sayfası | Original Mod Link



Aurora, Gizemlisu Gölü'nün güney kıyısında küçük şirin bir balıkçı köyüdür. Kendi benzersiz cazibesinin yanı sıra, Skyrim dünyasına uyum sağlamak için tasarlanmıştır.

Bu mod ile hedefim başından beri, Skyrim içerisinde olduğumuzu hissetiren yeni bir kasaba yapmaktır. Kasabadaki tüm eğitmenler Usta seviyesindedirler. Bu köyü, Irmakkoru ve Akçay'dan bıkmış düşük seviyeli oyuncular için iyi bir alternatif haline getirmektedir. Radyant görevler sayesinde kasaba, yüksek seviyelerde de kullanışlı olacaktır.

Mütevazı bir oyuncu evi, 8 potansiyel evlilik partneri, kasaba gardiyanları Falkreath Bölgesi sahibine göre değişir. Hırsızlar Loncası görevlerini içeren radyant görev entegrasyonu.

NPC'ler ve yaşamları hakkında, evlerini keşfederek ve bulduğunuz mektup veya dergileri okuyarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Her köy gibi Aurora'da haset, keder ve sıkıntıdan payını aldı.



Elle Kurulum için indirdiğiniz .rar dosyası içerisinde bulunan dosya(lar)ı "Skyrim Special Edition/Data" içerisine çıkartınız. Değiştirme uyarısını onaylayarak kurulumu tamamlayın.



Aurora Village SE modu gerekmektedir.
Modun v1.1 sürümüne göre çevrilmiştir.



Daha fazla bilgi ve mod kurulumu için modun kendi sayfasına göz atabilirsiniz. Bu sadece modun TÜRKÇE Çeviri dosyasıdır.
Olası bir çeviri sorunu ile karşılaşırsanız, bildirdiğiniz takdirde güncelleme yapılacaktır.




Skyrim SE çevirilerim hakkında bilgi alabilirsiniz.



Endorse vererek destek olmayı unutmayın.



Thanks for making this mod mnikjom