Skyrim Special Edition

File information

Last updated

Original upload

Created by

Hosaf

Uploaded by

hosaf

Virus scan

Safe to use

About this mod

The Book of UUNP Volumes 1 2 and 3 - UNP - Sevenbase - UNPB zırh modunun türkçe çevirisidir.

Requirements
Permissions and credits
Oyuna birbirinden güzel ve farklı yüzlerce zırh ekleyen bu modu ne zamandır çevirmek aklımdaydı. Önceden de ufak bir kısmını -yüzde 20 tahmini- çevirmiştim. Geri kalan kısmını ise dün tamamladım. Yani bir gün sürdü bu modun çevirisi. Olabildiğince terimler sözlüğüne bağlı kalmaya çalıştım ama ufak tefek farklılıklar olabilir. Çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fazla uzatmayayım; modun yapımcısına bu güzel modu yaptığı için teşekkür ederek bitireyim. 

Thanks @gamefever creating this great mod. 

Kurulum

Manuel indirip dataya atın veya mo2 kullanıyorsanız hangi klasöre kurduysanız oraya atın. Misal bende D:/Mod Organizer 2/Skyrim SE/The Book of UUNP klasöründe. Sizde nerdeyse oraya atacaksınız. Mod manager programları ile de kurabilirsiniz ama açıkçası çeviri modlarını kopyala-yapıştır yaparak kurmayı tercih ediyorum ben. 

Resimlerde kutucuk şeklinde gözüken karakterler olduğunun farkındayım ama o resimleri çektikten sonra o kısımları düzenledim. Yani herhangi bir kutucuk veya benzeri bir sorun olmaması gerekiyor. Olursa söyleyin yorumlardan düzeltirim.