Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

Viketas Platum

Uploaded by

Craziq

Virus scan

Safe to use

About this mod

«Похітлива аргоніанська діва» — це захоплююча серія книг, що розповідає про романтичні пригоди тендітної аргоніанської служниці та її господаря. Історія переповнена витонченими образами.

Requirements
Permissions and credits
This mod is a translation of the first two volumes of the series of books «The Lusty Argonian Maid» by Crassius Curio. In addition, through the efforts of the famous imperial writer and doctor of linguistic sciences, Professor Viketas Platum, the now lost Volume III was reproduced and translated! Ave Maria! This volume was added to Legacy of the Dragonborn from Beyond Skyrim, but as far as I knew, it was later removed in the latest mod updates.


Цей мод являє собою переклад перших двох томів серії книг «Похітлива аргоніанська діва» за авторством Красія Куріо.

Крім цього, зусиллями відомого імперського письменника, а також доктора лігвістичних наук, професора Вікетаса Платума, було відтворено та перекладено втрачений до нині Третій Том! Аве, Маріє!


«Похітлива аргоніанська діва» — це захоплююча серія книг, що розповідає про романтичні пригоди тендітної аргоніанської служниці та її господаря. Історія переповнена витонченими образами та захоплюючим сюжетом, ці твори занурять вас у світ фантазії і пристрасті. Відправляйтеся у подорож з героями, які шукають умиротворення, пригод та спокуси! Відчуйте ту саму атмосферу напруги та несподіваних обертів подій, де переплітаються розкіш та інтриги.


Третій том додано у рівневі списки, тож його можна знайти випадково під час проходження.

Проте існують декілька місць, де можна його зустріти стовідсотково: У Haelga's Bunkhouse (разом із усіма іншими томами - на першому поверсі, у спальні), також по одному екземпляру міститься у Valtheim Towers (на верхньому поверсі першої башти) та у Arch-Mage's Quarters (під ліжком).


Також можна використовувати консольні команди для додавання томів одразу до гравця:
player.additem 0001ACEF 1 — перший том
player.additem 000F699D 1 — другий том
player.additem XX000D62 1 — третій том

У оновленні 1.6.1130.0 було у гру додано можливість копі-пастити команди у консоль.


у КнИгАх НеМає НіЧоГо ТаКоГо, Фу ТаК ДуМаТь!