Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Змінює інтер'єр і атмосферу всіх ванільних корчм.

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].


ОПИС


Я з гордістю представляю вам Привітніші корчми.

Як випливає з назви, мод покращує інтер'єр кожної ванільної корчми Небокраю, зберігаючи лорність та ідеї оригіналу. У ванільній грі більшість корчм були точною копією одного і того ж простору, аж до кожної пляшки та шматка лосося чи сиру; мало того, у кожній корчмі, за деякими винятками, були однакові столи, що стояли біля стін, і кожен відвідувач демонстрував вам лише свою спину!

Кожен заклад оновлено індивідуально, з різними типами меблів і предметів на столах; всі сидячі місця тепер повернуті обличчям в кімнату, так що ви можете бачити обличчя людей або сидіти навпроти супутника.

Якщо вам сподобався цей мод, будь ласка, знайдіть хвилинку, щоб підтримати його [на сторінці оригіналу], дякую!

Мод є результатом розвитку мого попереднього моду "Where is the Cook". В свою чергу, подальший розвиток вже цього моду тут: Friendlier Taverns with Baths and Barns SSE Edition. Не використовуйте ці моди одночасно.


ЗВИЧАЙНІ КОРЧМИ

Усі корчми мають індивідуально розміщені столи різного типу, їжу та напої на них, а також деякі декоративні елементи. Усі тепер мають двері до кожної кімнати. Крісло в орендованій кімнаті тепер лише для гравця, або ви можете попросити свого супутника туди сісти, більше ніяких незнайомців, що наглядають за вашим сном!

У більшості закладів тепер є піч для випікання, про яку деякі персонажі згадували, наприклад, Оселя свічки у Середвітрі, де прихована кімната є ідеальною для розміщення печі. Біля кожної печі є бочка з усіма основними складниками для випічки.

У всіх корчмах тепер є вертели або казани та унікальні сховища для харчових припасів гравця. Усі вони є спеціальними контейнерами у
формі капшучка або кошика з їжею, купи шкір тощо, які розташовані біля станції приготування їжі та в кімнаті для оренди або біля неї. Це
дозволяє створити стиль гри, коли можна жити між корчмами та зберігати свої речі всюди, таким чином подорожуючи без багажу.

Навігаційні сітки налаштовані відповідно до нових меблів.


КОРЧМИ У ВЕЛИКИХ МІСТАХ

Корчми у великих містах мають лише незначні зміни.

Білий плин -  Баска кобила та П'яний мисливець отримали лише унікальні сховища для зберігання їжі чи речей і казани біля місць приготування
їжі.

Середвітря - Оселя свічки отримава невелику пекарню в підвалі, а також сховища біля місця приготування їжі та кімнати для ночівлі.
Клуб Новий Ґнісис отримав камін з кухонною станцією та унікальним сховищем, додатковий стіл та ще два ліжка на верхніх поверхах, одне зі сховищем. Механізму оренди нема, в них можна просто спати.

Маркарт - Срібна Кров має кілька нових столиків в основній зоні, сховища в кімнаті для ночівлі та біля станцій для приготування їжі та піч для випікання в одній із кімнат власника.

Самотин - Примружена пацюрва має місце для приготування їжі та сховища тут і у кімнаті для ночівлі; у головному залі додано декоративну статику.

Розламне - Бджола на гачку має місце для приготування їжі біля каміна внизу, та сховища тут і у кімнаті для ночівлі.

Зимоколиця - Замерзле вогнище на додаток до всіх нестандартних меблів і контейнерів має зачарувальний стіл у Нелакара.


БОНУС

Додано унікальні сховища та казан для варива біля вогню та стійки для засмаги на перетині Темної води.
Додано унікальне сховище біля багаття в Шор-камені.


СУМІСНІСТЬ

Перевірте наведені нижче моди на сумісність із SSE, оскільки ці примітки стосуються Олдриму:

+ сумісний з "showers in Inns" від Jokerine.
+ сумісний із "Interesting NPCs" та "Inconsequential NPCs", патчі не потрібні.
+ сумісний з "Ravenrock Expanded" .
+ сумісний із будь-якими модами покращення міст, наприклад від «JK», оскільки всі зміни обмежуються інтер'єрами за двома невеликими винятками (див. "бонус" вище).

- несумісний з ELFX (у корчмі Лісової Річки світильники висітимуть у повітрі)
- несумісний із "Perseids realistic room rental", оскільки останній кардинально змінює внутрішні камери багатьох корчм.
- несумісний із "Shezries Old Hrolden Inn", оскільки він повністю замінює внутрішню камеру.


ВСТАНОВЛЕННЯ

Використовуйте мод-менеджер


КРЕДИТИ

Особлива подяка моєму доброму другу Refurbmadness, який створив усі чудові сітки, які служать контейнерами та декоративну статику!
Дякую Bethesda за створення Skyrim і набір для створення модів.

Цей мод був очищений за допомогою TES5Edit, встановлюйте та використовуйте на свій страх і ризик; завжди створюйте резервні копії свого збереження, я не відповідаю за те, що відбувається у вашому порядку завантаження за допомогою цього мода.