Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

melihkaraman

Uploaded by

melihkaraman

Virus scan

Safe to use

About this mod

300 özel kıyafet oluşturmanıza ve bunları paylaşılan bir profile kaydetmenize olanak tanıyan devasa bir NPC kıyafet yöneticisi.

Requirements
Permissions and credits

    MCM MENU DAHIL TUM SATIRLAR CEVRILMISTIR. 1MK - NPC KIYAFET YÖNETİCİ OLARAK YER ALIR
    OYUN İÇİ TÜM SATIRLAR DA ÇEVRİLMİŞTİR. EPEY FAZLA SATIR VAR FAZLACA BÜYÜK BİR MOD GÖZDEN KAÇIRMIŞ OLDUKLARIM DA OLABİLİR..

    Gereksinimler:Kullanımı:
    Varsayılan olarak mevcut takipçinizle konuştuğunuzda eklenen 'Kıyafet Değiştir' seçeneğini seçerek aşağıdaki menülere ulaşabilirsiniz.

    ------------------------------------------
    [Özel Kıyafet]
    Hedef NPC'leri değiştirin seçtiğiniz herhangi bir özel kıyafete kıyafet. Özel kıyafetler aşağıdaki 'Açık Yönetici' menüsünden düzenlenebilir. Varsayılan olarak kullanabileceğiniz maksimum özel kıyafet sayısı 150'dir ve MCM'de 300'e kadar artırılabilir.

    [Ön Ayarlı Kıyafet]
    Hedef NPC'nin kıyafetini seçtiğiniz herhangi bir ön ayarlı kıyafetle değiştirin. Önceden ayarlanmış kıyafetler, vanilya kıyafetlerinin çoğunu kapsar ve altı kategoriye ayrılır: Ağır, Hafif, Elbiseler, Giyim, Benzersiz Kıyafet ve DLC Kıyafeti.

    [Boş Kıyafet]
    Hedef NPC'nin kıyafetini, ekipman belirtilmemiş boş kıyafetle değiştirin. Bir eşyayı zırh derecesi 1 ile donatmak istediğinizde veya özel bir kıyafeti düzenlemekten yorulduğunuzda bunu kullanın. Bu kıyafetle değiştirilen NPC'ler artık tüm öğeleri UFO, AFT, EFF gibi takipçi tarafından yönetilen modlarla aynı şekilde donatacak ve bu modlar tarafından desteklenmeyen hücreleri hareket ettirirken soyunma sorunlarını önleyecek. (MCM'de 'Çıplak NPC'leri engelle' seçeneğini ayarlamanız gerekmektedir. Bu özellik de oyuncu ile aynı hücrede 15 NPC ile sınırlıdır.)
    Not: Boş kıyafeti değiştirdikten sonra bu seçeneği seçerek NPC envanterini açabilirsiniz.

    [Varsayılan Kıyafete Dön]
    Hedef NPC'nin mevcut kıyafetini varsayılan kıyafetine döndürün. Bu varsayılan kıyafet, Dress Up Lovers'ı kullanarak bir NPC'nin kıyafetini ilk kez değiştirdiğinizde kaydedilir. Unutmayın, NPC'lerin başka modları kullanarak değiştirdiğiniz kıyafetlerini orijinal kıyafetlerine geri yükleyemezsiniz. Ve bu seçeneği her seçtiğinizde, hedef NPC'nin varsayılan kıyafetinin kaydı silinecektir.

    [Yöneticiyi Aç]
    Yönetici menüsünü açın. Bu menü, özel kıyafetlerinizi düzenlemenize, ayrıca hedef NPC'nin envanterini açmanıza ve sahip oldukları öğeleri çoğaltmanıza olanak tanır.Herhangi bir takipçi yönetimi modu kullanıyorsanız, bunların kıyafet yönetimi işlevini kapatmanız önerilir (Nether'in Takipçi Çerçevesihiçbir şey yapmadan kullanılabilir).