Skyrim Special Edition
0 of 0

File information

Last updated

Original upload

Created by

gilorn

Uploaded by

gilorn

Virus scan

Safe to use

About this mod

Робить Залогу Охоронців світанку ідеальним місцем для життя!

Permissions and credits
💡 Для переходу зі сторінки перекладу до оригіналу призначена перша з синіх кнопок одразу під заголовком: [ ORIGINAL FILE ].


КОРОТКИЙ ОПИС (від перекладача)
мод робить інтер'єр Залоги Охоронців світанку світлішим та наповненим різними відповідними дрібницями. Більш детально написано на сторінці оригіналу для Олдриму.


ДИСКЛЕЙМЕР

LimeJello24 не є автором моду. Мод перенесено з Олдриму з дозволу автора. Оригінальний мод знаходиться тут. Тому, будь ласка, схваліть і похваліть GroonCz. І обов'язково загляньте на сторінку, щоб отримати інформацію про те, що саме цей мод робить з інтер'єром залоги.


ПОРТ

Fort Dawnguard Improvements Mod був перенесений з Oldrim за допомогою CK, а потім очищений. Його ретельно перевірено у грі. Це означає, що LimeJello24 бігав(ла), щоб переконатися, що все в порядку, немає дивних збоїв, проблем тощо. Було НУЛЬ проблем. Таким чином, якщо ви зіткнулися з проблемою, будьте абсолютно впевнені, що саме цей мод її викликає, перш ніж говорити «ПОМИЛКА»

Крім того, була одна маленька річ, яку при переносі довелося відредагувати. Автор оригінального мода випадково помістив квестовий предмет у залогу. Його було видалено.

[від перекладача]

Нажаль, цей мод не з тих, які достатньо просто зберегти у новому форматі. Через обмеження рушія Skyrim присутні дефекти освітлення, добре помітні в основній залі. Автор порту це не виправлятиме.

Віднедавна є мод Light Limit Fix, який вирішує цю проблему (і не тільки цю), але він має значні каскадні залежності. Проте, на мою думку воно того варте.

Також існує версія Fort Dawnguard Improvements - Fixed, яка вирішує цю проблему шляхом видалення "лампочок" і занурення інтер'єра залоги у темряву, що теж не кращий вихід.


ВСТАНОВЛЕННЯ

• Прогрес квестової лінійки охоронців світанку не має значення
• На момент встановлення вам краще бути не в залозі.
• Якщо в залозі є щось цінне для вас, заберіть це перед встановленням.
• Далі просто встановіть улюбленим мод-менеджером.

Завантажте гру. Увійдіть у Залогу Охоронців світанку. Завантаження форту може зайняти трошки більше часу через додані в комірку активи.  Рекомендую побродити і переконатися, що немає проблем. Після того, як ви визначили, що проблем нема, займіться веселим танцем, бо Залога більше не схожа на дірку, в якій не жили б навіть двоцентові крекери.


СУМІСНІСТЬ

Якщо у вас встановлено інший мод, який змінює інтер'єр Залоги Охоронців світанку, це спричинить проблеми. Крім цього, все має бути добре.


ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

? Чи переноситемете ви це для Oldrim? Xbox? Atari мого тата 1980 року?!
(рукалице)

? Цей мод не є імерсивним (достатньо)!
(знову рукалице)

? Боже! Я знайшов помилку. ВИПРАВТЕ це! Виправте це зараз!!
(Зітхає) Якщо є баг, переконайтеся, що саме цей мод його викликає. Потім підтягніться і спробуйте вирішити проблему самостійно. Якщо після всього цього проблема не зникла, повідомте про це. Я не можу гарантувати, що зможу це виправити, оскільки я редагую клітинки неточно.

?Ти будеш...?
Ні.

?Ти можеш.....?

Ні.

?Але дуже хочеться..?!?
Мені. Все. Одно.